Re: З Днем Незалежності України!!! Вiтаю зi святом! Але те свято наразi дещо сумне, бо моя Україна досi знаходиться у комунiстичнiй окупацiї. Тому оце свято святкувати поки що зарано. Але я дуже сподiваюсь, що настане день, коли ми будемо вiдзначати справжнiй День Незалежностi України.
Re: З Днем Незалежності України!!! И много коммунистов в нынешнем руководстве Украины? Которые за светлое будущее, за "Моральный кодекс строителя коммунизма", за защиту рабочего и против эксплуатации человека человеком? Интересно бы узнать таковых поименно.
Re: З Днем Незалежності України!!! Всіх зі святом!У мене подвійний привід святкувати-молодшій доці сьогодні п"ять років-акурат на День Незалежності народилася!
Re: З Днем Незалежності України!!! Почитайте биографии депутатов, кем они были в СССР. Вот наш Одесский мэр Костусев преподавал в ВУЗе маркс.ленинск.философию... Кивалов был заместителем начальника отделения милиции по политчасти. Продолжать?
І все ж, незважаючи ні на Покращення, на ні Стабільність, вітаю Україну. Всі президенти сучасної України були членами КПРС, тому я бажаю країні вирватися із Совка.
Зі Святом, яким би воно не було зараз гірким, але і з цими впораємось і буде в нас дійсне Свято! http://www.youtube.com/watch?v=nG38sf4oesg&feature=related