Художник Марчук Иван

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем келла, 7 лют 2011.

1. -JESTER-

-JESTER- Leutnant

Повідомлення:
    2.081
    Адреса:
    Kyiv
    я в принципе ничего и не собираюсь доказывать...
    собственно наверное и не стоило влазить в эту тему, прочитавши первый-четвертый посты и так становится понятно зачем козе баян

1. Однин з перших кашкетів ЗСУ. Був введений в якості експеременту на зорі незалежності, але не прижив...
      4000 грн.
    2. Кепи демисезонное полушерстяное темно-зеленого цвета, размер 56 Кокарда головного убора состоит из...
      370 грн.
    3. Кашкет 90-х,в гарному стані.
      400 грн.
    4. Новий кашкет ВОХР…
      400 грн.
    5. Жгут (ремешок) филигрань на фуражку офицерскую. Б/у. Бонусом кокарда и пара пуговиц. Смотрите еще м...
      59 грн.
  2. келла

келла Feldwebel

Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Львов
    Може ви і праві,але я залишуся при своїй точці зору-МАРЧУК НІ Є ГЕНІЙ!
    В нас на Україні останнім часом стали уподібнюватися совку ось приклад:
    http://www.gordon.com.ua/smi/4849817b95ef9/
    Ось такими методами в нас хочуть зробити демократичну країну-
    То же саме і з "генієм" Марчуком-зробили в 2007 році,а точніше нав'язали нам "генія"!;)

3. Pirrat

Pirrat Feldwebel

Повідомлення:
    696
    Адреса:
    Ukraine, Poltava
    Геніальність нав*язати неможливо вона або є або її немає, і ще можу додати що поняття геніальності є поняття теж суб*єктивне та відносне і тому особісто я вважаю геніями ті особистості які привнесли щось нове здійснили якийсь прорив у різних сферах діяльності людства і у мистецтві теж. У цьому розумінні геній усвітовому масштабі , незнаю у масштабі країни більш схильний бо він працює і на її імідж у культурній сфері, взагалі геніальність визначається здебільшого після проходження певного часу і осмислення суспільством творчості того чи іншого автора, художника то що. Наскільки мені відомо Марчук не прагне до привертання уваги він малює за ради мистецтва і для висвітлення якихось своїх ідей і думок та світогляду, це його право. Мене більше дратують так звані генії художники які "труться" біля нашої так званої "еліти" розповідаючи всим що вони афігенні, а всі інші гавно і їх можна зрозуміти їстоньки хочеться всім і способ заробляння на це їстоньки вони знайшли. І геніальність не може бути визначена на конкурсах бо це просто смішно, ві самі прекрасно розумієте що більшість цих конкурсів є заангажованими і не прозорими і підпадають під політичну і грошову каньюктури. І тому по цим конкурсам не можна судити про людину. І я не заперечую залишайтесь при своїй думці, Ви на це маєте повне право, але перед тим як її висловлювать подумайте проаналізуйте насправді це так як Ви про це думаєте не все так просто щоб казати "так " чи "ні". Марчук на мою думку дійсно талант яких у нас мало на привеликий жаль.

4. келла

келла Feldwebel

Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Львов
    Цікаво однако,я таки вас підтримаю в цьому!
    Тоді що ви на це скажете?-
    Не здається вам що він дуже швидко-аж за 7 років перетворився в генія?:eek:

5. КАРА-ХАН

КАРА-ХАН Leutnant

Повідомлення:
    2.275
    Адреса:
    ЮБП
    Доброй ночи. Не мог пройти мимо столь высокопарной дискуссии. Уважаемый Келла. И Вы и я со Львова - города с воздухом. пропитанным искусством. В ранней юности я имел честь учится в худ. училище имени Труша... Я был молод и потому горяч в суждениях на тему исскуства и творческого потенциала других художников, позволяя себе, ввиду своей художественной малограмотности и малоосведомленности острые выссказывания в адрес работ других художников, доставая своими недалекими суждениями окружающих, пока один МАЭСТРО В.М. не поставил меня на место словами..." ...Ты будешь иметь право критиковать чужие работы только после того, как осознанно нарисуешь не меньше 20 полотен, а пока - НЕ ПИЗДИ!!!..." .Келла - настоятельно рекомендую и вам придерживаться мнения уважаемого во Львове маэстро.
    С уважением. КАРА - ХАН.

6. КАРА-ХАН

КАРА-ХАН Leutnant

Повідомлення:
    2.275
    Адреса:
    ЮБП
    Келла - настоятельно рекомендую и Вам придерживаться мнения уважаемого во Львове маэстро, поскольку Ваши предыдущие сообщения выявляют вашу полную некомпетентость в обсуждаемом предмете... (или выставте на всеобщее обозрение 20 своих живописных полотен, - и тогда я первый скажу, что Ваши слова - не пустой треп, а базируються на глубинном понимании такого явления в мировом искусстве, как художник Марчук Иван...)
    С уважением. КАРА - ХАН.

7. келла

келла Feldwebel

Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Львов
    Уважаемый-КАРА-ХАН,к сожалению я не имел чести учиться в худ.училище,как то пришлось получать совсем другое образование.Так как вы человек грамотный в этих вопросах(как я понял с вашего поста)и наверняка знакомы с творчеством Марчука,хотел-бы вас попросить прокомментировать данную картину(а то я боюсь ошибиться в своих высказываниях)!