Хто і куди на рибалку?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Ігор Сахман, 30 жов 2020.

1. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    Всім привіт. Давно хотів створити подібну тему, але якось часу не хватало, нарешті знайшовся час. З самого малку цікавлюся риболовлею, так сказати, хоббі. Але остатні паро років то робота, то сім'я, то ще якійсь справи і риболовля відійшла далеко на задній план. Друзі з якими я їздив на рибалку теж перестали їздити, у всіх свої причини. На місця які колись їздив вже неможна, поприватизовували, поогороджували, чи взагалі поспускали озера. І от стикнувся я з тим, що просто незнаю куди й поїхати, тай самому якось не дуже. Своєї машини не маю, щоб їздити кудись далеко на водосховища, а громадським транспортом з спінінгом, продуктами, і всім необхідним для риболовлі не дуже поїздиш. Біля мого міста ті водойми, що є зараз, або без риби, або потравили рибу, короче не ахті.
    Тема створена для того, щоб люди які з однієї області, чи міста, могли обговорювати водойми в своїй області, вид риболовлі, оснастки і тд. Щоб ті хто не проти компанії могли списатися і поїхати разом. Думаю така тема багато кому буде корисна.

☆ JOKER☆, lex1187 та ViktorKux подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Оплата: передоплата на картку Приват банку Доставка згідно з чинним законодавством України: по Украї...
      30 грн.
    2. Тяжелый металл, ранний вариант на винте Пересылка Укрпочтой или Новой Почтой - оплата услуг перевозч...
      220 грн.
    3. Медаль + значёк с документами .не частая . Состояние хорошее
      1200 грн.
    4. Фото на листе в клетку для масштаба Пересылка Укрпочтой или Новой Почтой - оплата услуг перевозчика...
      80 грн.
    5. все на фото все мои нагрудные/должностные знаки на продаже https://reibert.info/auction-history/auc...
      2500 грн.
  3. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    Я сам зі Львова, можу розказати трохи про близькі до Львова водойми, поділитись досвідом, який маю. Сам не профі, просто звичайний любитель.

lex1187, Витт та ViktorKux подобається це.
  4. рост1972

рост1972 Oberleutnant отпуск

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.796
    Адреса:
    Хмельницька область
    Це ..як тема "Підкажіть де копати з металошукачем??"

Ph@ntom, GINDENBURG та Yrii подобається це.
  5. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    Зовсім ні, риба це не метал.
    Це скоріше можливість для когось порибалити в компанії, а не самому. А для когось можливість добратися в ті місця, які він раніше не мав, через брак власного авто. Отримати ті ж самі знання про водойми в своїй області, наприклад чи не травили там рибу, чи навіть, якщо мова йде про орендовані водойми то, отримати інформацію про наявність парковок, цін і тд.

ЛюбительПива, lex1187, Поліщук та ще 1-му подобається це.
  6. Штюбинг

Штюбинг Oberleutnant

Повідомлення:
    1.632
    Адреса:
    Украіна, Запоріжжя
    Йду на ринок, там на срібний гачок клює будь яка риба.

Поліщук та ViktorKux подобається це.
  7. Поліщук

Поліщук General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    37
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    Если нет возможности рыбачить на ставках и озёрах-переходите на речки,там Вам никто не запретит ловить. Я в этом году плотно присел на вечернюю и ночную лювлю донками на Донце.

Ph@ntom, ViktorKux та Ігор Сахман подобається це.
  8. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    Раніше їздив в Лисиничі на озеро, але в 2017 році туди злили каналізаційні стоки і вся риба подохла, просто поспливала, після цього рибалка біля Львова остаточно пропала. Раніше там постійно клювали карасики за лодонь. Риба хоч і невелика була, але клювало тільки закинув і на звичайний хліб.
    Скину геолокацію.
    https://www.google.com/maps/place/49°50'28.8"N+24°07'00.8"E/@49.841324,24.1146903,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d49.841324!4d24.116879

lex1187 подобається це.
  9. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    Є хороша річка, Верещиця, але до неї маршруткою добератися з всім необхідним трохи проблематично.

lex1187 та Поліщук подобається це.
  10. Поліщук

Поліщук General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    37
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    А что Вы с собой там берёте? Я велосипедом 9 км в одну сторону езжу,два спиннинга штекерных,рюкзак шведский м-39,по объему как наш сидор.
    В рюкзаке садок,две банки червей (дождевые и навозные),печень свежая(бо езжу с расчетом на сома),полтораха воды, органайзер с рыбацкими приблудами,пара бутербродов,термос 0.5л,мультитул,нож и полотенечко руки вытирать . И всё. Самое тяжёлое это вода. Иногда беру ещё и котелок ,если в ночную еду. Ничего громоздкого.
    С уважением. IMG_20200804_210742.jpg IMG_20200804_210725.jpg IMG_20200805_010707.jpg IMG_20200805_020100.jpg IMG_20200824_084914.jpg IMG_20200824_084818.jpg IMG_20200724_121435.jpg IMG_20200724_141819.jpg IMG_20200925_171354.jpg IMG_20201002_175411.jpg

☆ JOKER☆, Ph@ntom, GINDENBURG та 7 іншим подобається це.
  11. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    На жаль велосипеда теж немає, в квартирі місця немає на нього :). А маршрутками це все везти незручно.

12. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    Я найбільше люблю ловити на живця, це сама інтересна рибалка, коли ти бачеш як моментально щезає поплавок і поченає нятягуватися жилка.

Images:

Окуні 10.jpg
    Щука 2.jpg
    Щука 5.jpg
    Щука 7.jpg
    serhii7777, lex1187, GINDENBURG та 6 іншим подобається це.
  13. Поліщук

Поліщук General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    37
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    Чехол и небольшой рюкзак-что неудобного)

ViktorKux подобається це.
  14. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    Ніразу не ловив сомів, але на Верещиці біля Львова клюють. Розказував один рибак, що на жабу ловить постійно сомів.

Ваня-30, ViktorKux та Поліщук подобається це.
  15. Поліщук

Поліщук General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    37
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    На жабу и у нас ловят,но я не пробовал ещё. Я знаю на паленую жабу ловят. У друга спиннинг сломало,на мидию речную заряжен был. Вовчок(капустянка) тоже обалденная наживка.

ViktorKux подобається це.
  16. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    Ну як вам сказати. Маршрутки починають ходити з шостої ранку і це виїзд з кінцевої, по Львову. В ідеалі добератись маршрутками навіть до тої ж Верещиці займе біля трьох годин, це вже не зовсім ранкова рибалка получається і назад те саме по часу. Я так розумію ви не у великому місті живете, бо зрозуміли б мене.

Поліщук подобається це.
  17. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    Рибалка це перш за все розслаблення і відпочинок, а не шестигодинні доберання по маршрутках.

GINDENBURG, Искатель57 та Поліщук подобається це.
  18. Поліщук

Поліщук General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    37
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    Да город небольшой.
    Но я на утреннюю не слишком люблю. Я к вечеру только приезжаю.Стараюсь выделить два дня на рыбалку. Приезжаю так, чтобы часов в 7 вечера быть уже на месте. Т.Е.захватываю и вечернюю зорьку. А домой еду в час ночи,или сижу до рассвета...

Volia та Ігор Сахман подобається це.
  19. Поліщук

Поліщук General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    37
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    Ну в общем у меня на дорогу выходит почти 2 часа) притом от дороги одно название,местами проще пешком идти чем ехать.

комотд та Ігор Сахман подобається це.
  20. Николаша

Николаша мерзкий карлик Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    5.596
    Адреса:
    Южный полюс
    https://reibert.info/threads/kamrady-pogovorim-o-rybalke.181702/

Volia подобається це.
  21. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Не шкода отих маленьких сомиків?

РОКЕНРОЛЬЩИЦА, vajs та alexshadow подобається це.
  22. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    Таки да...хоча якщо вони канальнi(е такi,спочатку жили в каналах,що вели до Криму,а потiм розповсюджились),то бiльшi не будуть.

Ph@ntom подобається це.
  23. Поліщук

Поліщук General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    37
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    Меньше чем полкило выпускаю,тех не беру. А так... Смысл тогда ездить на рыбалку,если с пустыми руками приезжать. Учитывая что на ямах Донсоды где я ловил их ружьями по мешку набивали охотники,то 4 сомика за 2 месяца не велика потеря для водоема)
    Если б попался килограммов на пару и до килограмма,то меньшего выпустить не грех. А совсем на порожняк сидеть быстро надоест)

Ph@ntom, ViktorKux, ДеНик та ще 1-му подобається це.
  24. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    Я переважно випускаю рибу. Хіба є нормальний екземпляр, або наловив так, що можна і пожарити, і уху зварити, ще й в морозілку закинути. Раніше теж брав все, але потім зрозумів що, якщо кожен так буде все брати, то риби поменьшає. Хоча проблема наших водойм не в тому, а в людях які ставлять сітки, витовкають рибу електровудками і тд.

vajs та Поліщук подобається це.
  25. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    Ця тема про те, хто і куди їздить на рибалку, а тема, що ви скинули, це просто розмови про риболовлю. Моя тема незадумувалася як просто загальні розмови, хоча вони тут теж присутні, а як поїздки і інфа.

26. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    Я не їзджу на рибалку заради того, щоб привезти рибу додому, я їзджу, щоб розвіятись від буденності, роботи, понасолоджуватись краєвидом, відчути як гнеться спінінг від виводжування риби, тай просто забути про всяку єрунду.