по оригінальності хреста є сумніви. Наводити їх можна в іншій темі. Відповідно ціна такої копії в рази менше чим оригінал
Сумніви у Вас можуть виникати, це Ваше право. Особисто я знаю що цей Хрест є мого прадіда, і скільки я себе памʼятаю, він зберігався в родині. До нього додавалася стрічка, а також медаль «За храбрость» .. Десь вона і зараз є, але щоб знайти її, потрібно щоб мама чи баба добре пошукали в хаті. Бо сам я з 2001 року як живу за кордоном. Щось доводити комусь, як і продавати орден, я не збираюся. Запитав просто із цікавості, як то кажуть) Тому усім дякую за думки. З пов
По оригинальности не подскажу. По награждённому: 711241 Фамилия не установлена . Возможно награждённый из 20-го Пехотного Галицкого Полка.
Всі дописи тут для об‘єктивної оцінки. З вами сперечатись ніхто не збирається. 1) власник знаходиться в діапазоні нагороджень на 20й піхотний Галицький полк. якщо у вас є ПІБ Вашого прадіда, можливо ще знайдеться інформація. 2) зважаючи що промзвено не рідне, а хрест зберігався в родині, то виникають додаткові питання по оригінальності. на майбутнє, про оцінці таких речей потрібно виставляти фото з торця, авер реверс та фото на вагах очікуєте на реальну відповідь - будьте готові до запитань. З повагою,
Я не виставив на обговорення тому, що я впевнений на 200% в оригінальності предмета.- Прізвище прадіда - Оверчук Степан Трохимович 1897 року народження. Дякую за пораду, певно так і зроблю. Хоча я не збираю винагороди, я більше ціную пряжки Райху. З пов
Багато хто не збирає нагороди, але те що заслужив дід чи прадід можно і не оцінювати, тим більш не продавати. Може хлопці підкажуть вам що прадід наробив за той хрест)
Нет информации о таком бойце.. Самое близкое - Аверчук Степан Трофимович.Из БЕЛОРУСИ, 46-я Артиллерийская Бригада. О награждении вообще ничего. Были бы фото, то может по погонам определился бы.
Прадід був саме білорусом. З-під Білостоку, наразі це Польща. Все сходиться окрім заголовної літери прізвища.Щиро вдячний. Для мене це багато про що говорить. З повагою
Я оцінював не з ціллю продажу, однозначно. Я ношу його як реліквію, на ланцюжку, ось вже років 10 як. З пов
Бажаю здоров'я! Сво1 п'ять грошей закину... 10 років на грудях носите...тим більше на ланцюжку...., а з першого погляду, нагорода ніби тільки но з під штампу.....