XP deus катушка 13 овал

Dieses Thema im Forum "XP" wurde erstellt von Yuray, 14. Apr. 2021.

1. Продавец Yuray

Yuray Schütze

доброго дня пропоную вашій увазі котушку xp deus 34 овал,катушка без глюків з рідним аккумулятором з прошивкою 5.21,заряду на тоці 3 хватає на повних півтора світових дні, при покупці поставлю любу прошивку за бажанням покупця,можлива відправка наложенним платежом з предоплатою за доставку,знаходиться в Тернопільській області,в комлекті: котушка,нижня штанга з болтом і захист на котушку
    ціна 4300

Images:

IMG_0853.jpeg
    IMG_0854.jpeg
    IMG_0855.jpeg
    IMG_0856.jpeg
    IMG_0858.jpeg
    Zuletzt bearbeitet: 14. Apr. 2021
  2. Интересные лоты

1. Новый двухсторонний поисковый магнит D 75mm толщина 25мм…
      1265 грн.
    2. Новый маленький и компактный неодимовый магнитик, все размеры на фото...для поиска не подойдет,а вот...
      49 грн.
    3. Новый неодимовый магнит ,диаметр 120мм толщина 18мм…смотрите другие мои лоты….с уважением…
      2078 грн.
    4. Двухсторонний поисковый магнит d 60mm толщина 22 мм и паракорд d 4 mm длинна 10 м..Удачных торгов..с...
      895 грн.
    5. Новый двухсторонний магнит D60mm.,толщина 22мм.паракорд d4mm,L20m…и карабин…есть новые поступления ....
      927 грн.
  3. Alex Zh

Alex Zh Stabsgefreiter

Добрий вечір.Якого року катушка,чи є документи,чи мінявся аккумолятор?

yorg38 gefällt das.
  4. Продавец Yuray

Yuray Schütze

року не знаю так як перший власник не я,але рік по номеру колись я читав на форумах при бажанні можна визначити,документів нема,судячи з того що котушка не вскривалася то стоїть рідний аккумулятор і досить не поганий

5. Продавец Yuray

Yuray Schütze

котушка продана тему можна закривати