XP deus катушка 13 овал

Тема у розділі 'XP', створена користувачем Yuray, 14 кві 2021.

1. Продавец Yuray

Yuray Schütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Ternopil
    доброго дня пропоную вашій увазі котушку xp deus 34 овал,катушка без глюків з рідним аккумулятором з прошивкою 5.21,заряду на тоці 3 хватає на повних півтора світових дні, при покупці поставлю любу прошивку за бажанням покупця,можлива відправка наложенним платежом з предоплатою за доставку,знаходиться в Тернопільській області,в комлекті: котушка,нижня штанга з болтом і захист на котушку
    ціна 4300

Images:

IMG_0853.jpeg
    IMG_0854.jpeg
    IMG_0855.jpeg
    IMG_0856.jpeg
    IMG_0858.jpeg
    Останнє редагування: 14 кві 2021
    1. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    2. Кобура для миниметаллоискателя , пинпоинтера на пояс. Идеально подходят для пинпоинтеров моего произ...
      200 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера гном-м. Комплектующие, элементы питания...
      50 грн.
    4. Пінпоінтер Garrett Pro-Pointer відзначається високою чутливістю та швидкістю реакції, що робить його...
      1100 грн.
    5. Новый тренчик (в лоте выставлен тренчик ,без пина) смотрите другие мои лоты ,есть новые поступления
      69 грн.
  2. Alex Zh

Alex Zh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    134
    Добрий вечір.Якого року катушка,чи є документи,чи мінявся аккумолятор?

yorg38 подобається це.
  3. Продавец Yuray

Yuray Schütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Ternopil
    року не знаю так як перший власник не я,але рік по номеру колись я читав на форумах при бажанні можна визначити,документів нема,судячи з того що котушка не вскривалася то стоїть рідний аккумулятор і досить не поганий

4. Продавец Yuray

Yuray Schütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Ternopil
    котушка продана тему можна закривати