То все хе..ня , то все до ср...ки (с) Не розумію чому такий ажіотаж , так ніби їх на халяву роздавати будуть, що всі з нетерпінням їх чекають як манки небесної
Я точно не маю відповіді на те питання, я хоч і думаю брати, але точно не одразу, нехай спочатку протестять в реальних умовах, виправлять маленькі косячки, а потім вже можна
Напевно його створюють навмисно, за для утримання та прийняття людьми високої ціни на Д2. це моя думка... один з варіантів
Насправді ажіотаж чи ні покажуть продажі в перших півроку .Нарахунок купівлі,маю ту саму думку що й ви, спочатку реальні тести,а там глянемо.
А мне пофиг на те тесты. Я знаю не понаслышке, что за прибор первый Деус, просто уверен, что второй ну аж никак не будет хуже. Я ходил с первым 8 лет, и на сегодня стал вопрос о замене аккумуляторов, я не хочу с этим вообще заморачиваться и ещё летом решил всё распродать и купить себе многочастотник, нацелился на Эквинокс 800, а тут второй Деус выкатывают... Ясен пень, что я за XP, вес и отсутствие проводов - вот их главный козырь. А глубина? Нехай Веник окажется, не дай Бог глубже, мне, если честно, глубоко фиолетово... Когда же его завезут в Украину официалы? Нет сил столько ждать, единственный момент - там где я его буду покупать, желательно в гривнах рассчитываться, сейчас курс Евро - норм, а что будет через месяц? Снял лэвэ в гривнах и сижу в потерях...
Общался вчера с менеджером Д.А.С.а, к 14-15 января 2022 обещают. Цены ещё не сложили, зарезервировал один комплект с 9", поеду выберу получше и постараюсь намутить прибор с красивым серийным номером. Нумерология - тоже так ничё тема...
О! Спасибо, буду знать куда смотреть. Идеальный вариант - выбрать из двух-трёх приборов. Устрою тщательнейший осмотр...
Думаю це було прогнозовано,як кажуть хто спішить той людей насмішить.Мають багато передзамовлень,не задаю де саме читав,але вроді щось біля 7-8 тис приборів по світу
Где то месяц назад, лазя по сети, нашёл какой то магазин металлодетекторов, в котором, якобы, новые Деусы есть уже в наличии. Позвонил к ним узнать, говорят нема, ожидайте, скоро будет... Сегодня с утра звонок: "Добрый день, Вы нам звонили по поводу нового Деуса. Так вот, таможня уже пройдена, машина к нам уже едет, будет через пару дней". Значит, не всё у них гладко с клиентами, очереди нема, раз всем тарабанят и зазывают купить. Я поблагодарил и отказался, мол в Чт-Пт забираю у официалов, уже добазарено, ребята трошки расстроились. По факту, в Украину их завозит один лишь Д.А.С., а все остальные барыги примазываются, типа, к нам машина уже выехала (ага, и приедет 14-15.01.2022 ). Забил только что номер, с которого мне звонили сегодня в сеть и выпал магазин, в котором металлодетекторами и близко не пахнет. Ну как можно покупать дорогой электронный прылад у таких стрёмных гусей? Только официалы, только!!!
Камрад тут на сайті вже розпродав першу партію,зараз чекає на другу.Ціна на 1500 нижче чим в ДАС і можна купити любу комплектацію,але думаю прибори сірі.
Это просто смешно в 2022 году... А если внатуре То пожелаю удачи всем экономным острякам... Дякую за инфу, завтра займусь плотненько покупками
XP DEUS II 22cm FMF | RC | WS6 - 45.495 грн - мд для багатих лохів приборного пошуку Хто купить мд і покаже реальну фотку -тому пляшонку " вакцини " вишлю
Пане Бек,я б на вашому місці добирав слова ,кожен робить вибір згідно свого гаманця.Якщо людина може собі дозволити дорогий прилад то вона лох по вашому?Для мене це показник успішності цієї людини,а ваша вакцина для лоха(як ви виразилися) що може дозволити собі придбати деус 2 і даром не треба,бо думаю він вакцинується чимось якіснішим
до нас бува заїджає депутат вр так чисто на охоту , зустрів нас в лісі походив з мд(ми то потім взнали в єгеря хто такий ) зараз рідко але приїздив - купив аську 250 питали чого навороченішого типу деуса некупить - відповідь прикольна була ; парни я что лох дорогие побрякушки покупать , деньги в более интересние проекти влаживать нужно. " я теж лох, купую он мд, вже буде скоро юбілей 40-й буде клад графа лопухіна хочу знайти . По ходу писав уже що тенденція мд виробників це впихнуть .. гламурненькі мд з показниками аськи по ціні бентлі. Ну то лірика а в дійсності що змінилось в Деусі ? корпус і пару фонарьових кнопочок, з супер опцієєю 10 режимів пошуку за які рядовий пошуківець "дядькі " за них платить повинен.Тому і виходить що ми як написано вище. - що змінилось частот добавили? : Регулировка реактивности; Регулируемая мощность TX; Автоматическое слежение за грунтом; Смещение несущей частоты (с катушками серии X35, смещение доступно по всему спектру); Настройка громкости от железа; Выбор озвучивания цели. Экран WS5 больше, чем у WS4. Преимущества: катушка 28 см (11"), которая работает на одной из 35 частот в 5 главных диапазонах: от 3,7 до 4,4 кГц, от 7,1 до 8,4 кГц, от 10,5 до 12,4 кГц, от 15,2 до 17,8 кГц, от 23,5 до 27,7 кГц; увеличенная ёмкость аккумулятора в катушке – до 850 мАч; русифицирован; связь между модулями по воздуху; ЖК дисплей; настройка чувствительности; звуковое + графическое целеуказание; указания местоположения цели PinPoint; отстройка от электрических помех; подсветка дисплея; индикация уровня минерализации грунта; сбалансированная конструкция; настройка мощности сигнала катушки. Кощей 45 вдесятеро дешевший і рве показники Деусів що тузик грєлку.
Кожен пан має свій план.Я писав вже вище(а може й не тут) я з першим деусом відходив дуже довго (тут є люди які 9 років ходять) і вирішив його змінити тільки заради цікавості,розуміючи що другий гірше не буде точно.Свій продав ще осінню і докласти якихось 800 у.о щоб купити новий для мене ок.Мені начхати відверто на інші прилади (з 2006 мав,терку,експа,сафарі,трака,деуса) так як кращого по ергономіці від деуса не придумали. А на рахунок вашої історії про депутата,то скажу вам що він бреше ,бо за його логікою він мав би їздити жигулем а не дорогою іномаркою
на вкус і цвет товаріщей нет гіркота розчарування приходить потім , десь так на 2 -му копі. Бажаю удачі
Ви читати вмієте? Я копаю з 2006 року,останніх три роки з Деусом яке розчарування?В мене таке враження що ви вже повечеряли Приплели тут ще й Кащея тема про Деус 2,хочете вірити в дешевого суперприбора Кащея вірте,про нього є тема там і собі кнопайте який він хороший Ще раз повторюся жигуль має 4 колеса і їде до переду і до заду як і мерседес але різниця є,як мінімум в доходах власників обох авто І по любому власник жиги думає,що власник мерса лох