Ну тоді в Вашому випадку треба купувати з блоком та навушниками,є в ХР до Деус 2 навушники ВСА II,бо без вух з блока буде галасу на весь ліс
Детекторы DEUS II | Металлоискатели XP Ось на офіційному сайті правильно розписані комплекти . Що дивно в них немає в аксесуарах кабеля перехідника до блока на провідні навушники: https://md-arena.com/xp-deus-2-pere...odnyx-naushnikov-i-mnogo-funkcionalnyj-razem/
Ось на їхньому сайті ,не зрозуміло яка ціна на яку комплектацією. https://xpmetaldetectors.com.ua/katalog/metalloiskateli/xp-deus-ii/
Орієнтируйтесь на ціни в лопаті,фортуні,їм як дилерам дають продукцію з умовами дотримання рекомендованих цін,в випадку заниження ними ціни з ними припиняють співробітництво. Я так зрозумів що хочете блок,штанга,катушка 22 це по всіх дилерах 51 436 .
Тоді беріть максимальний варіант - блок управління та бездротові навушники. Така ціна тільки є з блоком управління, с бездротовими навушниками WS6 ціна буде 63316 грн. Тільки у єдиного та офіційного представника XP Detectors, а це на сьогодні - фірма D.A.S.. Всі інші торгаші закуповуються онлі у них, «сірих» продавців обходьте десятою дорогою! Якщо зможете приїхати до столиці, маякніть мені в особисті повідомлення, звісно, якщо є бажання купити перший гатунок, та з більш приємною ціною…
Навряд чи мені світить найближчим часом попасти в столицю , пішов 12 місяць як на сході,надіюсь на ротацію. Скиньте в лічку дасовськи варіанти цін,бо я щось не міг там розібратись ,що і скільки ....
Ціни такі самі, як і всюди у магазинах, типу «Фортуни», «Лопати» і т.п. Зовсім інша ціна буде, якщо приїхати в Д.А.С. особисто зі мною
Усім привіт! Зняв відео з тестом конструктиву підводного металошукача на базі котушки та навушника XP WS6 master. Це фінал моєї піврічної розробки від ідеї, проектування, моделювання та виготовлення. Попереду більш серйозні занурення під воду, але чекаємо тепла!
Доброго камради підскажіть по налаштуванням ,на сухому пляжі ,робив з 12 програми на вухах ,але не бачить дрібне золото ,хоча дискрім в ноль ,бутилка в ноль ,шумодав теж на нолі .А коли включаю деус моно на 30 -40 кг він його бачить але копаеться багато фольги та каменів гарячих
На цій прозі є прихована програмна маска в секторах 20-30 (чи щось біля того) Раджу програму 2 або 3 Дрібну фольгу звичайно теж копати будете
Здравствуйте! Я написал Вам в личн. сообщения, нужно как можно быстрее поговорить. т.0508557107;. 0967004354; Слава. С УВ!
Доброго дня. Підскажіть хто перейшов з д1 на д2 . Чи варто? Які плюси я получу з блондинкою і д2 11 . Дякую
Змінив Деус1, на Деус2. Кардинальних змін по знахідкам не побачив. Із плюсів, прилад став стабільнішим в роботі. Гарно тримає ВДІ на максимально глибинних сигналах. Також помітив, що число ВДІ стало більш конкретніше, змінюється на декілька одиниць не більше. Гарно відлаштовується від грунту, зовсім не реагує на ями. Також звернув увагу на те, що перестав чути "гаряче" каміння. Більше поки що нічого не скажу, так як з прилад змінив не дуже давно, все ще у процесі!!
Добре він чує "гаряче" каміння та шлак,особливо з повністю відкритим в мінус дискримом,поліфонія фуфло,якась врізана,а в загальному так ні більшої глибини ні розділення по цілях якщо порівняти з деус1,блондинка таки дійсно краща.
Поліфонія лайно-100%, діскрім не обов*язково повністю відкривати, - 5,4 достатньо, тоді він на камені мовчить, розділення теж трохи краще, цікаво працює на 4 прозі. Трохи глибший, з блондинкою зрівнювати немає сенсу, не всі ж пластику копають. Поки теж недостатньо виходів, щоб зрозуміти прилад.