Зайшли обісрали тай все по тому ) Зібрались тут деусоводи і облизують того деуса як собака щось ) Deus вже скільки на ринку? Які в нього вкладені фінанси ? Дайте такі гроші їм на розробку і побачите який буде прилад !
З однієї сторони не хотілося би, викинути 12 тис. грн. виїхати на коп та спаскудити настрій і потім фіг продаси той девайс. А з іншої сторони, як приклад, як з початку Сімплекс, Легенду, Деус 2 обси..али, не усі але було))). В основному каку розводять ті, хто тих приладів і в руках не тримали. Як вже писав, як зарекомендує, якщо будуть якісь глюки, і майстер братиме до уваги та буде швидко усунути ті неполадки, то прилад ввійде в круги користувачів. А можливо прилад вже буде нормально працювати. Але, на мою думку це тільки стане ясно, коли будуть реальні користувачі, на блогерів в цьому плані рівнятися не варто.
У Вас якась особиста ненавість до деуса?))) Хто забороняє вкласти такі самі, ато й більші фінанси в розробку нового прилада? Переписувався з хлопцями які причетні до розробки, то є можливіть взяти за мінусом штанги.
З Вашим бажанням розмовляти про прилади, то треба було б вже переходити до дій. Що заважає зв'язатися з виробниками, отримати прилад на пільгових умовах та стати бета-тестером з наступними випробуваннями і зворотнім зв'язком. Тим паче, зима попереду, часу для тестів може бути вдосталь. Розвинете даний топік конкретикою. А так, кожен вміє цікавитися заочно, пообговорювати та почекати, поки йому запропонують готовий продукт без зауважень. Це ж вітчизняний виробник МД начебто? Тож підтримайте його проект не словами, а ділом.
Дімон!Я не ВОД,з Деуса буде датчик втоплений,і на іншому МД.Подивись по форумах на БУ МД.Трохи розвиднеться по цінах,до речі Кріт СТМ Ф 303 уже пару місяців на тестах два зібрав,на столі враження позитивні.Є трохи незручності,з часом підправляться.Сам знаєш по дрібязку йому рівних з саморобок немає.Не скоро це чудо замінить деус,швидше що ніколи.А взагалі знайдеться хтось такий що купить його і буде думати що з деусом ходить."Дурний думкою багатіє" Не я придумав.
Вибачте, я ж не спонсор)) Але пропонував надати для тестів, і витратити на це свій дорогоцінний час, але нажаль, поки що не актуально... Як трохи процес піде, то замовлю, чого й ні Краще дійсно підтримати нашого виробника, ніж хфранцузького. Але за 12+ тис цей прилад повинен бути мінімум вдвічі крутіший від того ж самого квазара арм хорошої збірки. Та й блогерство оте в огороді, чи на галявинах, то все фігня, і дуже відрізняється від реальних екстримальних умов. Я думаю, що свого покупця цей девайс знайде, у кого немає грошей на Деуса, а хочеться походити без проводів. Або просто поставити галочку, шо копав з таким мд) Якщо чесно, то ані деус, а ні цей прилад, як основний, я б не брав.
Старий, важкий, страшний Minelab CTX 3030. Взагалі краще ніж старі і важкі єкспоподібні мінелаби, приладів для пошуку не зустрічав ще. Максимально надійні та інформативні, але не всім їх дано вивчити повністю. Мрію наразі про Manticore, буде колись на сезон як основний... Хорошо себе колись показав і Nokta Anfibio. Гарети всі це початковий рівень, але теж приємно) А так всі класні, з усіма хочеться походити, аж очі розбігаються інколи)