Хочу теплоприцел

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем jackNice, 1 лис 2021.

1. Петр Сидоров

Петр Сидоров Oberleutnant

Повідомлення:
    3.541
    Адреса:
    Україна
    В ТСА-9/640/50/75/100, ТСА11 640/40 стоїть Флір і не розказуйте маячню, 55мм в ЗСУ ніколи не було, окрім волонтерських екземплярів.
    що таке TSC-10LRF - взагалі не знаю, бо є ТСА-7

В чому Ви мене хочете переконати? Я вам кажу, що є 2 трупи в одному районі з однакової причини ,а ви мені про засахарилось... Влада буде вживати відповідні логічні заходи - цілком закономірний крок.

Останнє редагування: 1 гру 2021
    1. (в наявності 3 шт.)
      Указанный ударник изготовлен из высококачественного титана, что исключает корродирование его ударной...
      1125 грн.
    2. Взвод курка фулл-авто затворной рамы Steyr AUG. Деталь, устанавливаемая в тыльной части затворной ра...
      4350 грн.
    3. (в наявності 6 шт.)
      Отличительные особенности: Сделан из титанового сплава , почти на 50% легче, чем другие ударники; Дв...
      1100 грн.
    4. (в наявності 8 шт.)
      Магазин 5.45 до АК-74 Виробник: США На 30 патронів
      970 грн.
    5. Набір 24х деталей для ремонту Canik. NSN номери на фото, всі деталі на фото. Кого цікавить реально...
      3000 грн.
  2. Slavva

Slavva Stabsgefreiter

Повідомлення:
    258
    Адреса:
    Україна
    Ви почитайте ще раз що я написав і не пишіть свою маячню, як що Ви не знаєте що таке archer TSC-10LRF то загугліть, і не приєднуйте до цього ЗСУ, ми обговорюєму Тепловізійні приціли якими користуються мисливці, більшість не хоче носити з собою приціл вага якого приблизно 2 кг і габарити відповідні.
    В цих випадках що Ви описали Мягко кажучи зброя і приціл були в руках не дуже свідомої людини

Oleggun подобається це.
  3. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.541
    Адреса:
    Україна
    Законодавцю байдуже в яких руках то було - якщо дебілам не доходить з 1го разу, що полювати з приладами нічного бачення та з тепловізійними прицілами заборонено, то на 3й їм просто забороняють їми володіти під строк до 7ми років.
    Я би вже багатьом радив думати куди вони оті цяцьки діватимуть, у разі заборони цих приадів для цивільного обігу- це питання не дуже довгого часу для ції влади, я так розумію. Зараз все швидко - турбо-режим + бубочка обісрався = майже всі зірки зійшлись як треба.

Мисливці не можуть користуватись тепловізійними прицілами - це заборонено Законом, користуються лише злочинці-бракон"єри... ну і вбивці за сумісництвом ,як виявляється потім згідно кваліфікації по КПК України.

sanchoplansa, Vasco, TNBM та 2 іншим подобається це.
  4. Андрей толочин 2

Андрей толочин 2 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    804
    нельзя воровать нельзя торговать наркотой нельзя пить за рулем дальше продолжать или спуститесь с небес и осознаете в какой стране вы живете и как этим всем дерьмом рулят

5. Камча

Камча Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.035
    Адреса:
    Україна, м.Київ
    +10000000
    Промисловий тепловізор від FLIR Systems та китайські недоробла.
    Різниця.... Прірва!
    І до сраки ті гроші, вартість помилки як три вагона повних тепловізорів....

Vasco, Barrett2.2 та Петр Сидоров подобається це.
  6. Дима Krite

Дима Krite Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    803
    Адреса:
    Одесса
    Стрелял я с разных китайцев, стрелял я и с арчеров, и с последнего 640го АТН с дальностью обнаружения 3300 метров... на совместных тренировках юзал и стереоочки 3+, и новые "лендлизовские" многоглазики))) Ну что сказать... Товарищи, которые упираются в дорогие прицелы, в чем-то вы конечно правы... Но на чем вы ездите? Я вот уверяю, что все, кроме последней модели бронированной "бентли" полное гивно :D:D:D Тут у нас товарищ ехал на обычной КИА, влетел в столб, и все... и он и пассажиры вдребезги... а был бы бронированный бентли или хаммер, уцелели бы. И я, как человек, который на них катался, уверяю, ездить надо только на них, а все остальное выброшенные деньги. Потом все равно будете покупать себе нормальную машину :D:D:D Человек, который садился на сиденье, сделанное из кожи убитой в полнолуние зебры, вручную сшитой девственницами, никогда на вашу БМВшную кожу телячью не сядет, и спина у него не заболит. А еще недавно у нас дэу сгорела прямо на дороге... И в одном районе прям... :oops:
    Вообщем топик стартеру советую найти кого-нить, кто может выйти с ним ночью и дать посмотреть, а там и определится.

p.s. И кстати, хороший дальномер на теплике, приносит больше пользы, чем все эти ваши понты с супер-линзами... :beer:

Sansa, ВалерийKR, Advokat1980 та 4 іншим подобається це.
  7. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.541
    Адреса:
    Україна
    вміння користуватись сітками різних типів і нормально стріляти, приносить користі значно більше + значно подовжує життя стріляючому :D
    Раджу поцікавитись у любого, з тих 2х фахівців що їздили в Німеччину на курси від України - чи дозволяли їм користуватись далекомірами і як вся група "курсантів" там виконувала поставлену задачу... за відсутності далекомірів.

Jakes подобається це.
  8. Slavva

Slavva Stabsgefreiter

Повідомлення:
    258
    Адреса:
    Україна
    По тому що Ви написали виходить що тепловізійний приціл без далекоміра кращий від приціла з далекоміром і в якому ще присутня автобалістика. Візьмемо для прикладу archer tsa-9 і стрельніть з нього по сітці на 500 метрів, цікаво якої величини потрібна мішень щоб в неї влучити, а потім візьмемо archer tsa-7 lrf заміряли і влучили.
    Чи можливо я не правий?

Advokat1980 подобається це.
  9. Дима Krite

Повідомлення:
    803
    Адреса:
    Одесса
    А причём здесь война и вообще боевые действия? Для войны существуют приборы, гораздо более продвинутые. Например флир, который видели у фсбшных снайперов, с дальностью обнаружения больше 8км... По сравнению с ним ваши арчеры "гивно")))
    Вам обозначили бюджет, не можете в нем ничего предложить, кроме мыслей о том, что прибор за 2к не позволит отличить кабана от косули с 300 метров, не мешайте. За пару дней вы и так сильно навредили репутации своей компании, среди потенциальных клиентов)

Advokat1980, bas-63, Labaz та 3 іншим подобається це.
  10. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.541
    Адреса:
    Україна
    Виходить, що варто уважно читати написане.
    Теоретикам завжди все просто, тільки коли потрібно просто взяти і виконати, то їх поруч завжди нема )))

11. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.541
    Адреса:
    Україна
    Якщо я користуюсь автівками різних концернів та з різних країн, то що я маю якесь відношення до тих компаний? Чи як розуміти вашу писанину? Да мені взагалі пофіг що купить собі бракоша врешті решт.
    Це Ви саме бачили ті прилади у фсбшників - невже поруч стояли?

12. Slavva

Slavva Stabsgefreiter

Повідомлення:
    258
    Адреса:
    Україна
    Коли не має що відповісти то починається про теоретиків і таке інше, я так зрозумів що Ви крім воєнних зразків archer більше ніяких тепловізійних прицілів і не бачили, archer вже пару років використовує китайські матриці і обєктиви.
    І вже є гарні приціли і монокуляри китайського виробництва в яких не важко ідентифікувати об'єкти на відстані 300-500 метрів

13. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.541
    Адреса:
    Україна
    Арчер ось вже 2+ роки не постачає прилади до ЗСУ.

Більше того, їх танковий приціл виявився повним гімном, у порівнянні з французським аналогом - на випробуваннях нікуди не може стабільно влучати, окрім як в білий світ. Може туди теж намагались всунути дешеву китайську матрицю з об"єктивом, замість дуже коштовної французської, і тому такий результат?

14. Дима Krite

Повідомлення:
    803
    Адреса:
    Одесса
    Про теоретиков, это вы очень самокритчно, а насчет снайперов ФСБ, так громкий скандал был, Вам те два человека, которые на обучение в Германию ездили не рассказывали?)))) и в новостях, и на "цензоре" было, гуглите)

15. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.541
    Адреса:
    Україна
    з яких пір бутусівська помийка стала авторитетним виданням?
    Я бачив кулі, котрими фсбшники мають звичку користуватись і знаю з чого вони були випущені та в складі яких набоїв були - дуже специфічний товар, а от які вони юзають прилади - не стояв поруч і не бачив.
    То це ви мабуть про відео, котре на луганді було знято (я його звісно бачив - тільки не на цензорі))) , там ФСО були напроти 93ї бригади. Так у них був звичайний армійський далекомір Вектронікс і нічого цікавого більше. Взагалі то Вектронікс - це стандартний прилад для армії і його можна купити. Але я Вас розчарую - Харріс і Хенсольдт роблять не гірші за функціоналом і можливостями прилади для армій.

16. Дима Krite

Повідомлення:
    803
    Адреса:
    Одесса
    Сло
    Сложно прибор стоимостью около 90 тысяч евро называть "обычным", и на гражданский рынок оно не поставляется.
    ice_screenshot_20211211-201422.png

17. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.541
    Адреса:
    Україна
    Танки теж не продають у автосалонах, але для мене це не є чимось дивним, навіть попри ціну в 6 млн долярів.
    Але ближче до теми - яким чином той Вектронікс до тепловізійного прицілу? :D Ну може він поміряти відстань до 8км, а ще ним можна користуватись авіанавідникам і підсвічувати цілі для керованих боприпасів і що? Скандал в чому полягає, бо я не памятаю щоб він взагалі був з цього приводу - що у мокшанців є гвинтівка АІ з найтфорсом і Вектронікси та Кестрели? Це для вас було новиною навесні 2020го - саме тоді ви те кіно могли побачити.
    Харріси у артрозвідки дозволяють міряти до 15км (якщо реллєф місцевості дозволяє) і що з того?

18. Дима Krite

Повідомлення:
    803
    Адреса:
    Одесса
    Наличие этих приборов на Донбассе было новостью не только для меня, но и для руководства разведки тогдашней, только Вы все знали, поражаюсь просто, а скандал был не слабый) И это видео входило в пакет, который передали союзникам, как доказательство наличия армии рф на Донбассе и незаконного использования ими там военных технологий, которые им запрещены к продаже. А тепловизионный канал этой штуки позволяет засекать человека с 8 км, и машину с 15 км... но это уже такое)

А по теме вопроса, взяли мы вчера самый дешевый прицел, тепловизионный пард с линзой 19мм, что был у свояка приятеля, и поехали в поле... Ну что сказать, конечно не мой АТН, и не его трижиконь... Но уже явно не цифровой китайский ночник. А учитывая, что линзу потом можно и поменять, на большую... ну хз) китайцы неплохо продвинулись. Мне бы не хватало баллистического калькулятора, но на 300 метров явно можно уверенно отличить одну цель от другой, и явно надо быть идиотом, чтоб стрелять по неопознанной цели. Годится ли он для браконьерства - хз, не моя стезя, скорее обладатель такой штуки станет желанным трофеем для егеря с "пульсаровской" гляделкой, для войны он 100% не предназначен, но своя прелесть в подобной штуке явно есть.

Slavva подобається це.
  19. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.541
    Адреса:
    Україна
    там нема тепловізійного каналу з такими можливостями )))
    Поцікавтесь данними прицілу Катрін, там розмір матриці з оптикою як голова оператора того Вектронікса в шолому, але з 8км навіть він не побачить людину на фоні шумів, навіть танк з 15км не побачить, при ціні матриці в рази більше. )))
    Тож годі тут фантастику розказувати.

20. Wildboar

Wildboar Stabsgefreiter

Повідомлення:
    547
    Адреса:
    Захід.
    Камради вітаю! Хто що підкаже по Пард з лінзою 45 чи як там... сам дупля не ріжу в цьому, Варто уваги чи ні?