Всім привіт. Організовується перший прилуцький зліт копачів та колекціонерів. Дата зльоту 07.05.2016р. і по 08.05.2016р. Місце проведення в м.Прилуки Чернігівської обл. Детальний опис: дорога Київ-Суми, поворот до с.Ольшана, після буде поворот в право де дорога з бетонним покриттям, далі буде стояти табличка з вказівкою куди повертати. Будуть конкурси з призами, спільний коп, виставкові місця антикваріату, музичний супровід, торгові палатки. Кожен бажаючий може прийняти участь у виставці своїх знахідок чи колекцій. Хто планує пробути всі два дні, бажано мати при собі палатки та все необхідне для ночівлі. Також не примусовий збір коштів за організацію зльоту по 20грн з чоловіка, де буде стояти для цього скриня. Чекаємо на всіх, буде весело. Детальна інформація з приводу зльоту за номером телефону 0935961813, абож в приватні повідомлення, а також пишіть на електронну пошту remkosbud@mail.ru http://vk.com/y_poshykah_skarbiv
А видео у вас есть ? Видео-канал что бы на него подписаться ? Тут многим этот вопрос близок к сердцу , поверьте .
Ні нема відеоканалу. Особисто я не бачу в ньому потреби, принаймі в даний момент. Можливо пізніше якшо потрібно буде то зроблю, а так толку з нього
Звичайно )) я час від часу буду нагадувати. Приїздіть, буде весело. Гарні призи будуть. буде можливість придбати нові мд чи аксесуари від спонсорів. Тож чекаю)
Вот представил себе Андрей , на бить моего коня , как маршрутку в час пик , да еще и с палаткой пивной . Тогда можно и на трассе слет устраивать . Где найти спонсора пивной палатки ?
Пивная палатка - это главный стимул привлечения на такие ежевки . И ее отсутствие как по мне громадное упущение бывших организаторов слетов и будущих . После копа , особенно летнего за бокал пива вечером готов душу продать ......алкаш что с меня взять.....
Вот зря вы батенька наговариваете . Тут многие знают и могут подтвердить что я до 17.00 ни-ни ! А после ДА-ДА -ДА-ДА-ДА !