А заблідшіх женщін теж? То мо нехай мотнетсья в публічний дом,та притаракане мені кілька,але шоб буля брюнетка із гарними сіськами..!
Вчора в "ашані" робив покупки і коли мені оголосили суму до сплати - тицьнув картку й чекаю ... Народу було повно як у вуліку , продавщиня вже видно піздаморилась бо сидить і тупо чекає моїх грошей а кредитку під носом не помічає . Позаду мене стоїть якийсь худий та височенний ботанік в окулярах і каже :" Дєвушка , будьтє вніматєльнєє , ато вас убєрут !" , дєвушка піднімає на мене очі і як заоре " музчіна , та ідітє нах...й !!!" . Я не знаю як себе повести бо , м'яко кажучи , не приємно здивований , а той самий ботан з-заду як якась шавка знову як заверещить :" Хіхіхі , дура - тіпєрь точьна убєрут !!!" Так шо стопіцот відсотків гарантовано "прибрати" можуть тілько після того як когось таки незаслужено та привселюдно послати "нах..й" .
Воно то може таку справу зробити,але цей як його сказати,ну в холодном відє вони будуть,мовчати будуть,чути не будуть,переміщатись самостійно в пространстві не будуть,та і пожерти воно любить,не даю гарантію шо в цілом відє доставить