Ось шо класик пише про котів і відьом та дулі : " Шурон. Ми якось ідемо з Бліном, коли оце біля гастроному, шо оце на углу… Ну оце там, де Героїв космоса і Героїв труда… Взяли портвейну, ідем собі. Блін каже: “Дивись назад, тільки потихеньку…” Я дивлюсь — отакенний кіт чорний за нами іде! Ми, значить, по Ворошилова і на Зою Космодем’янську. Він за нами. Ми у двір, звідти бульваром і через Котовського на Павліка… Вареник. Якого Павліка? Шурон. Морозова! Іде, падлюка! Я так біля стіни стою, аж спина мокра стала, а Блін і каже:”Шурон, спакойно! Це він не по тебе, це він по мене прийшов”. Так стоїмо, а він тоже стоїть і на нас дивиться, а чорний, як ніч, страшний! А здоровий, як вєніків собака! Коли це Шаленчиха іде, і сразу до мене:”Шурон, а який же ти зробився здоровий та красівий!” Ну-ну, думаю, ще тільки цього мені не хватало! Так дулю скрутив і в кармані держу, думаю, давай, базікай! Йонатан. А дулю нашо? Вєнік. А ти шо, не знаєш? Вона ж робить! Вже двох чоловіків поховала, а зараз третього шукає! Ти думаєш, вона просто так біля цвинтаря живе? Я тобі так, Йонатан, скажу. Просто так нічого не буває. Вареник. Точно. Мені Туз книгу читав. Називається “Бхагаватгіта”. Там тоже так написано… Йонатан. Шо Гіта, шо Зіта — всі тьолки прастітутки. "
Доброго дня,шо тут вже когось заврочили чи ні,кота не ганяйте він хороший,я його вичислив,буде фуліганити кажіть ,братухі його нажаліюсь
Пане вас Голова обкому партії "Екзорцистів-поетів" визиває в кабінет! Ви є? Питає де стіх? Може Госкара вруче.. Шо йому передати?