Ну все!Тепер не заснете до ранку,бо я знайшов той вірш Весь мир грабастают рабочие ручищи. Всю землю щупают, – в руках чего-то нет… – Скажи мне, Партия, скажи мне, что ты ищешь? – И голос скорбный мне ответил: – Партбилет… Один лишь маленький, а сердце задрожало. Такой беды большой ещё никто не знал! Вчера, вчера лишь я в руках его держала, Но смерть ударила – и партбилет упал… Эй, пролетарии! Во все стучите двери! Неужто нет его, и смерть уж так права? Один лишь маленький, один билет потерян, А в боевых рядах – зияющий провал…
я вже і ложки на кулі переплавив та самопала налаштував а ще осиковим кілком та цасниковим екстрактом великої концентрації запасся. отакоєот
Я тут у нас на Райберті надибав тоже вірш страшилку Вырыл Мойша в поле мину И в костер ту мину кинул А как мину разорвало Мойше яйца оторвало Голос Мойши с той поры выше стал чем у жены...
С давних давэн мольфары-лекари-травники.Им не приписывался дар колдунов .Ето сейчас модно-ясновидящий.Такса выше.
Звідси питання: думаю, хтось з присутніх спілкувався з магами та гадалками в неофіційній обстановці. Хтось цікавився, чому вони не займаються вгадуванням виграшних номерів у лотерею?
"Битву екстрасенсів" не можна назвати чистим експериментом, то все ж таки шоу. Зовсім не виключаю, що всі ті екстрасенси підставні. Чи їм щось заважає працювати, бо гадати можуть тільки вдома, наприклад, чи при повному місяці. А от що заважає всім магам та гадалкам зосередитися на лотерейному виграші у зручній обстановці?
Я думаю что при каком-то более-менее значимом проценте "попаданий" они бы все работали в министерстве обороны. Под подпиской либо вообще в режимных городах. Не дали бы такому оружию травится пирожками. Но эксперименты показали что "очень жаль". Проводились на полном серьезе во многих странах. Ну, теперь то уснем.
І Вам доброї ночі. Ми почекаємо, цікаво буде глянути результати. Так, я теж читав про такі експерименти. З боку генералів дурнею було би не спробувати. От і пробували. Але, мабуть таки виявилося неефективним. Чи все настільки таємне, що про те ніде нічого немає.
Спілкувався я з ворожкою знайомою,тільки не в плані лотерей,а задавав питання чому не шукають скарбів(у неї сини є дорослі та чоловік і жоден не працює),а ще пропонував,що шукатиму сам і віддаватиму 50% за правильно вказане місце.Відповіла,що це не її профіль
тре було праскою присмалити або паяльником. відразу б розкололась де гроші заховані. хоча це і не наша метода