взаемозаменяимость катушек Фишер

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем krei130, 2 кві 2015.

1. krei130

krei130 Feldwebel

Повідомлення:
    628
    Адреса:
    Подольская губерния
    чи робив ще хтось апгрейд блока ТХ850 ?
    із власного досвіду можу сказати що добавляє від 30% глибини.

Porta та Petrkum Petrkum подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Предлагаем вам вот такой прибор - остался от бывшего камрада . Продает внучка после ухода деда в мир...
      650 грн.
    2. Металлоискатель Tianxun TX-850 является уникальным среди кладоискателей металлодетектором, благода...
      4290 грн.
    3. Залізний. Купував собі, але вже не треба
      80 грн.
    4. Это современный микропроцессорный универсальный импульсный металлоискатель с встроенным литиевым акк...
      1700 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Ручний металодетектор SUPER SCANNER MD-30003B1 для охорони Доглядовий ручний металодетектор Super...
      499 грн.
  3. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Повідомлення:
    616
    Адреса:
    Рівне
    Ну і які показники на 50 коп вийшли і на якій чуйці дуже цікаво що покаже діскавері)).

4. Deltakop

Deltakop Oberschütze

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Центральная Украина
    ще не робив. на подвір'ї фантомить сильно, в мене багато залізних предметів. Вийти на природу буде змога тільки десь в сб або нд. Раніше ніяк. Блок на апгрейді. Я б сказав, що він так, добавляє глибини, але при цьому гарячі камені стає краще і чіткіше чути. А так я ним уже два денара вхопив. Прибор сподобався. Як тільки буде можливість обов'язково зроблю тест

Porta та Коваль Дмитро подобається це.
  5. Deltakop

Deltakop Oberschütze

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Центральная Украина
    На подвір'ї щойно пробував, то максимум 35см і то без бустера, більше накрутити не можна. Якось так

Porta, Коваль Дмитро та Petrkum Petrkum подобається це.
  6. Petrkum Petrkum

Petrkum Petrkum Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    634
    Нормальний результат. У мене на першому блоці ТХ850 з Тайгером було 33 см, а з Голіафом 37. Розмір Діскавері (як і Торнадо) посередині між Тайгером та Голіафом, тож і результат передбачуваний. Велика Вам подяка за проведений тест.
    З повагою

makuha та Porta подобається це.
  7. Deltakop

Deltakop Oberschütze

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Центральная Украина
    Сьогодні вийшов покопати в ліс подалі від міста. Результати такі: на 50 коп - 38 см з бустером, чуйка 85 в діскримі, баланс грунта 87. В навушниках буде слабким сигналом і до 40 діставати. В землі не пробував. На наші 10 коп - 32 см.

Porta, krei130 та Petrkum Petrkum подобається це.
  8. Petrkum Petrkum

Повідомлення:
    634
    Що таке бустер? Мається на увазі 100% підсилення у діскримі? Чи що?
    Вчора також отримав блок. Перевірив у будинку з датчиком Нел Торнадо. На 50 коп. чутливість 35-36 см. Чуйка 100% - ложняків немає, лише інколи підкрякне. Тестував на столі біля вайфай роутера. Блок стабільний. Вага Торнадо без захисту та ковпачка на штекері - 547 гр.
    На вихідних спробую виїхати з ним покопати, а потім треба апгрейдити для збільшення глибини.

makuha, Porta та krei130 подобається це.
  9. Deltakop

Deltakop Oberschütze

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Центральная Украина
    В мене перепаяний, в інтернеті є відоси, добавляє чутливості я б сказав 20 % але він тоді краще бачить гарячі камені.

Petrkum Petrkum подобається це.
  10. krei130

krei130 Feldwebel

Повідомлення:
    628
    Адреса:
    Подольская губерния
    фазу також потрібно підстроїти,тоді все буде ок.
    саме головне це баланс грунта-реально додає глибини .

11. Petrkum Petrkum

Повідомлення:
    634
    Проапгрейдив свій блок. Приріст глибини на 5 коп. СРСР склав близько 15%, на 5 коп. Катерини великої близько 35% по повітрю. В грунті не тестував, але стало помітно глибше. До переналаштування було 35 та 33 см. по повітрю. Після переробки 40 та 45 см. відповідно з датчиком Торнадо.
    Зсував фазу грунту потенціометром на платі, міняв опір R1 та R63. За замовчуванням стояли 1,7 кОм та 0,5 кОм, зараз приблизно 0,5 кОм та 5 кОм відповідно (встановлені багато обертові 2 шт. по 5 кОм потенціометри на платі). У R1 дуже гостре налаштування, R63 можна замінити на постійний резистор після налаштування.
    З повагою.

VIDAS, krei130, usa70 та 2 іншим подобається це.
  12. krei130

krei130 Feldwebel

Повідомлення:
    628
    Адреса:
    Подольская губерния
    у мене потенціометр 10 кОм.
    деякі датчики дозволяють розганяти на повну,деякі лише на 1.5-2 кОм.

Petrkum Petrkum та Porta подобається це.
  13. Petrkum Petrkum

Повідомлення:
    634
    Заміряв струм споживання після переробки - 40 мА у стані спокою, 90-100 мА при максимальному перегрузі (Катькою по датчику ялозив). Нажаль до переробки не заміряв, нема з чим порівняти.
    З повагою.

Porta та krei130 подобається це.
  14. krei130

krei130 Feldwebel

Повідомлення:
    628
    Адреса:
    Подольская губерния
    а "годуєте" його кронами?

15. Petrkum Petrkum

Повідомлення:
    634
    Так, акумулятор літій-полімер. Заявлені 9,6 вольт. Літій-іонні не брав, бо їхню напругу самі знаєте:). Дві поділки на свіжозарядженному літій-іонні трохи нервують
    IMG_20200927_113616.jpg IMG_20200927_113637.jpg

Останнє редагування: 27 вер 2020
    Porta та krei130 подобається це.
  16. krei130

krei130 Feldwebel

Повідомлення:
    628
    Адреса:
    Подольская губерния
    ну не знаю... різниці з кроною не помітив ,окрім того що вистачає 2-х літіїв на 5 виходів.

17. Идущий по следу

Идущий по следу Oberfeldwebel

Повідомлення:
    575
    Адреса:
    Донецк-UA
    А где описание переделки тх 850? скиньте ссылки. Жаль что т2/викинг так не разогнать.

18. Petrkum Petrkum

Повідомлення:
    634

krei130 та Идущий по следу подобається це.
  19. VIDAS

VIDAS Stabsgefreiter

Повідомлення:
    287
    Адреса:
    SadoGura
    після апгрейду ТХ 850, яка реакція на глибоке ржаве залізо та гарячі камні ? Хтось проводив якісь тести у грунті?

20. Petrkum Petrkum

Повідомлення:
    634
    Та мабуть така як і до. Дискримінує прилад гарно. Маску Зорро (пластина з двома дірками) бачить у грунті як колір, як і інші прилади, але по ВДІ цифри скачуть та зрозуміло, що залізяка. Хоча після тісного спілкування з аналоговими приладами я і по відтінкам звуку чую, що залізяка. А на гарячі камені теж звук окремий, протяжний, зразу зрозуміло, що камінь. Звичайно спеціально у грунт залізяки та камені не прикопував. Просто був перший тестовий вихід з приладом. І як з усіма новини приладами спочатку копаєш всі підозрілі цілі, а як розумієш, що не помилився ( таки залізяка, камінь) - починаєш ігнорувати такі сигнали.

VIDAS, Porta та krei130 подобається це.
  21. krei130

krei130 Feldwebel

Повідомлення:
    628
    Адреса:
    Подольская губерния
    додам що все залежить від грунту-на тяжких грунтах дуже іржаве залізо копати прийдеться 100%,якщо хочите не пропустити "смачні" цілі (частота зобовязує). також болти і цвяхи ваші. але коли після всіх знаходиш щось цікаве-це перестає дратувати.

VIDAS, Porta та Petrkum Petrkum подобається це.
  22. krei130

krei130 Feldwebel

Повідомлення:
    628
    Адреса:
    Подольская губерния
    ось приклад користі цвітної озвучки глибокого іржавого:

Images:

KIMG0001.jpg
    KIMG0002.jpg
    makuha, VIDAS, Porta та 2 іншим подобається це.
  23. Идущий по следу

Идущий по следу Oberfeldwebel

Повідомлення:
    575
    Адреса:
    Донецк-UA
    судя по Вашим прошлым постам в теме крота у Вас кротом были самые щедрые уловы, почему не крот про а этот китаец? мне кажется по возможностям настроек и поисковым даже старенький крот будет повеселее.

24. krei130

krei130 Feldwebel

Повідомлення:
    628
    Адреса:
    Подольская губерния
    чесно? час іде,кількість находок зменшується,та і пошук із частого хоббі перетворився на рідкі поодинокі виїзди...
    Кріт,при всіх своїх плюсах має один мінус -кількість тих самих настройок і різноманіття прошивок. Це цікаво коли маєш час цим займатись.
    Окрім того -таке поняття як "прилад ліг в руку" вам знайоме? У мене це був Кріт,доки не спробував ТХ-850 . Він не кращий за інші -він кращий для мене у даному проміжку часу.

makuha, Коваль Дмитро, Petrkum Petrkum та 3 іншим подобається це.
  25. VIDAS

VIDAS Stabsgefreiter

Повідомлення:
    287
    Адреса:
    SadoGura
    Як зачасто приходиться підстроювати БГ і чи є якісь особливості по настройці БГ? Дякую...

26. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Повідомлення:
    616
    Адреса:
    Рівне
    Хто в якого продавця замовляв блок ссилку можна?