та він не тілько їсть але ще і чарчину інколи перехиляє. отакоєот а чорнило дуже стійке та папір міцний, а є ще і електронна версія у надійному місті. отакоєот. а ви кажете
Тут щось цікаве почалося… Зараз заничкую кулемета і сходжу по гарбузові сємачки. Подивлюся як пан К% видушує відсотки з камрада
О! То порося колоти? Чи Ви тільки пообіцяєте і не приїдете… і доведеться самому тим шашликом давитися?
перельница для охотника с будовыми лисятми Тема у розділі 'Личные вещи', створена користувачем Владимир Смовж, 21 хв. тому. Відстежувати тему Продавец Владимир СмовжStabsgefreiter Повідомлення: 845 Адреса: Киев
Це мене вбило,цеж треба таке написати. тільки но прочитав в сповіщеннях,думаю зразу сюди,та Ви камрад випередили.
Це мене вбило,цеж треба таке написати. тільки но прочитав в сповіщеннях,думаю зразу сюди,та Ви камрад випередили. Вона щей привезена з Боварії.
Скажу вам как Боварец боварцам - камрад, после моего вопроса, сам усомнился в правильности определения возраста и попросил модератора удалить тему.
Не поленился посмотрел. Так и висит гордо. Я горжусь нашим аукционом. Виолити жалкая виртуальная скобяная лавка.