Хочется верить шо давление, бо уже страшно в курилку заходить Три часа ночи, а я всё уснуть не могу. Хоть бы не приснилось отэтовсё. Вы тут бдите, я утром прийду, подменю.Может усну..
Никогда не прохожу мимо тем с названием "Придмет на оприділєнія", но тут не зря зашел. Предлагаю прокомментировать гараж
З повагою викопав. Все правильно. Потім дав салют над ямою і поляну накрив. Іноді бажання людей " підлизати " і виглядати дуже чемним , там де то не потрібно , виглядає дуже трагічно. З точки зору здорового глузду. Є люди на форумі , які практично після кожного слова пишуть " С УВ ". Ну от дуже сильно " уважают " . Навіть коли їм пишуть чисто технічні повідомлення.
Невже в нас дійсно такий тотальний рівень деградації ??? Це ж страшно. А що ж буде з тими , кого він буде вчити грамоти ? Гараж коментувати не буду, а от підпис нічого так.
Як можна з пальцем в жопі дивитись на ютубі відео ? Це ж постійно його треба виймати на перемотках чи паузах. Якось не дуже зручно
От в нас такий народ )))) не шукає легких шляхів. Він буде в позі 69 клювати носом в телефон, але пальця з сраки не вийме ))))) Принципово )))))
Из его высказываний - конкретно это - детский лепет. Причем скорее всего на трезвую написано. Есть куда с куда более глубоким смыслом )))) Типа : " Чё ?" " Здарова " " сотку стоит, а что это ?" И это в разделе оценки )))
Там интересное продолжение,но нехороший человек вотага отсоветовал. Попёрло,будем посмотреть чем тут закончится)))