Не много не так!Там Дезертир постоянно пасется,вот он его и старается стороной обходить, - решил себя попробовать в других разделах!
Уже косметику нам предлагают: Ещё третье было в разделе "Для новичков"—средство для похудения; не успел заскринить—удалили.
до лазиться по інших розділах що забанять а потім буде плякати у куточку, волати зашООООООООООО?! але ніхто не почує і не допоможе, ніхто не прийде на допомогу, бо бан буде перманентний. отакоєот
та її ще зранку небуло. таки до швендявся та дотриндівся. а яж казав що а-на-на по дупці буде. отакоєот
Без понятия,та и не такой он уже и смирный. Нашёл. Стрелковое оружие и его фрагменты.Пістолет Рубі. Дооцінювався,на два тижня.Також підозрюю що він має відношення до організаціі яка реалізує сурйозні ксіви за грубі гроші.
вусякому разі не біга по усьому форуму з карбурахтєром в одній руці та розпеченим паяльником в іншій та не пропанує купити внього безкоштовні поради за спекулятивними цінами
я карбурахторами не торгую, і паяльниками теж. та і мої поради грошів коштують грубих, бо мої поради гарні та корисні а не такі як в Зільйонава