Та хто його знає Пан Вотага просив фотки яйця виключно в приват Крупно з усіх боків То Ви в нього спитайте,може поділиться фотками
Да там злые люди посоветовали глубинник клон новичку с коротким отпуском. Как раз пару минометных хвостов отроет и на работу пора.
На холодильнике у меня лежит. Куб земли достал за хвост минометный. Пусть лежит, вдруг помолодею когда.
давайте бізнес зробимо. я вам три чи чотири хвоста а ви відкопуєте три чи чотири куба землі.і усі задоволені. ви маєте хвости, я маю гроші а людина має новий льох чи септик. погоджуйтесь це дуже вигідна пропозиція
ну от бачте. ви маєте гарний досвід тож я так розумію ви погодились. пішов я шукати клиєнтів на льох чи септик
Ну нормально так, я нещодавно насараїв нагаражив журнальчики "За рульом" 1970-го. Читатиму біля пічечки на ніч)
Не,не,Вы просто не в теме, - там все едят красный жгучий перец,и потом делятся впечатлениями,как у кого входит,и как у кого выходит !
та воно понятно. я про усілітєль вкуса кажу. перець навпаки використовували щоб їсти вже мясо яке почало зіпсовуватись або вже зіпсувалось. холодильників тоді небуло ще
Ой, пив же я в понеділок сам, Пропив же я весь присівок сам. Сам п'ю, сам гуляю, Сам стелюся, сам лягаю, сам. Ой, пив же я у вівторок сам, Пропив же я волів сорок сам. Сам п'ю, сам гуляю, Сам стелюся, сам лягаю, сам. Ой, пив же я у середу сам, Пропив же я всю череду сам. Сам п'ю, сам гуляю, Сам стелюся, сам лягаю, сам. Ой, пив же я ще й у четвер сам, Та так тємлю, та як тепер, сам. Сам п'ю, сам гуляю, Сам стелюся, сам лягаю, сам. Ой, пив же я у п'ятницю сам, Пропив же я всю пшеницю сам. Сам п'ю, сам гуляю, Сам стелюся, сам лягаю, сам. Ой, пив же я у суботу сам, Пропив же я всю роботу сам. Сам п'ю, сам гуляю, Сам стелюся, сам лягаю, сам. Ой, пив же я у неділю сам, Пропив же я всю надію сам. Сам п'ю, сам гуляю, Сам стелюся, сам лягаю, сам.