ультра гріпи всі мусор,тут навіть нема про що говорити. нокіан є мусор,є хороха,але їхня проблема її дуже крутить,навіть практично нову. контік хороший і деякі мішеліни,наприклад Х ІСЕ.якщо більше на болото і сніги,тоді більше драпаки
Я не пом`ятаю назви тих нокіан. На гріпах їзжу 6 років, я як я, але дружина теж, катаю 2 сезона максімум, потім по родичах або в ато роздаю, ще ніхто не скаржився. Якось так.
втому то і прикол,їздите 6 років,а я міняю резину 3-4рази на сезон атой більше.Ви не маєте з чим порівняти.
Ультрагрип 9 у жены стоит, нормальная резина. Про нокиан ото всех только позитив слышал, и от знакомых, и в инете на Дроме и прочих автофорумах. У меня на Субаре стоит Росава - я вообще красава
мені все рівно хто і що каже,знайомі не знайомі,я на них їзджу і бачу як вона себе поводить. у Вас субару,повний пивід,можна і на літній.... нокія WR C повний хлам.смерть на дорозі.
Да вот фиг там, если резина не держит, то хоть 3 моста, просто вынесет с трассы. Полный привод помогает трогаться на подьем, не боятся ям (что одно колесо попадет, и шлифует), снега - в разумных пределах. Но держака, увы, не добавляет(. В инете полно видео с зимними "скользячками", джипы точно так же плавают(. Ну речь о Хаккапелитте всегда идет. Мож она лучше намного от ВРа.
подведу итог. Cooper Zeon Zpt, летний сезон откатал. один раз диск был в ремонте, факен украинский бездорожий. покрышки в идеале, шишек нет, проколов нет, порезов нет. продолжаем вести наблюдение.
Думаю судить по б/у резине, особенно зимней, не стоит. Зимня Бриджстоун ультрагрип 9 держит нормально, но ОЧЕНЬ мягкая. В размере 205х55х16 за прошлую зиму было полностью убито 2 новых покрышки, и еще 4 с грыжами латками. ПыСы: было 2 комплекта. Очень боится ям.
Дозвольте, що усім присутнім тут егзпертам запропоную Мої висновки що до гуми/резини!? 1. Купуємо тільки нові гуми - у жодному разі не б/у, бо позорна ощадність , як кацапи кажуть - може вилізти боком! 2. Купуємо та монтуємо одразу 4 покришки. 3. НАЙГОЛОВНІШЕ!!! Жодні супер гуми, абееси, еесепи, деестеце та інші системи вас не врятують якщо у вас в голові замість мізка є гівно!!!
Если в зимнюю пору не увлекаться скоростной ездой, то хорошей зимней резины достаточно на ведущую ось. чушь отличная резина для дорог без снежных заносов
це був жарт отличная резина для дорог без снежных заносов так,сама ахрінєнна,щеб сказали що G.Y. Vektor супер...смерть навіть на сухому асфальті.і взагалі гудіка крім старого пятсотого,нормального не бачив.
Судить БУшке-это сильно. Попробуйте новую. Менять не будете, разве что по привычке Независимо от марки.
Вибачаюсь, але це вы х..ню людям впарюєте.... Краще на новій білоцерківській кататись, чи з такими як ви в лотарею грати.
я її міняю щоб випробувати а не викинути. прийшла якась цікава,ганяю місяць у різних умовах.зараз на Х ІСЕ,мені подобається. ладно удаляюсь,Ви собі тут у мозги повбивали якусь уйню,навіть читати не цікаво.