Выбор АКМоида под мои задачи.

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Пий Пятый, 18 чер 2017.

1. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.980
    Адреса:
    Одеса
    А вот уже прям живой-живой релоад в норм качестве с более менее чистой речью(можно попробовать включить субтитры на русском).

Crane075, Александр_Одесса, Zahar44 та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Оптичний приціл Air Precision має кратність 2-7 з 32й лінзою. Кратність змінюється з допомогою важел...
      3800 грн.
    2. Продам тактичний блок Sotac Dbal A2. Зелений ЛЦВ. Є IR цілевказівник. Ліхтар. Стан нового, один раз...
      6000 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Нова Антіблікова решітка до прицелу ( Д-40 мм).Виготовлена з алюмінію товщиною 3мм , пропускання сві...
      100 грн.
    4. Приціл абсолютно новий , ніразу не використовувався.
      58000 грн.
    5. (в наявності 1 шт.)
      Моноблок низький на ласту 11мм, діаметр 25.4 мм. Висота ніжки 12 мм Якісний моноблок, по 4 гвинти на...
      300 грн.
  3. Р а д і с т

Р а д і с т General-major

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Та ні, цілком може бути, бо неодноразово про таке чув. Але не бачив :)

Crane075 та Zahar44 подобається це.
  4. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Згадав! Колись в розділі Релоад продавав один капси SP, виявились релоажені. Продавець продавав як нові, але дешевше. Його вивели на чисту воду.

Zahar44 подобається це.
  5. Zahar44

Zahar44 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.248
    Адреса:
    Україна
    Во первых я Вам ничего не должен. Во вторых, у меня есть средства на покупку свинца, капсюлей и патронов.
    И в третьих, хочется считать это ложью - пусть будет ложь. Вам со львовской области виднее, как правильно выдергивать слова из контекста и интерпритировать их в своё понимание.

Александр_Одесса та Р а д і с т подобається це.
  6. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.698
    Адреса:
    Тайга
    Ну когда есть куча капсюльного состава и время - можно попробовать! В свое время купил около 1000 штук Д4 ради резкого пороха! И соответственно все гильзы остались! Самое тяжелое давить маленькими тисками гильзу Д4! А взять битый капс и снарядить элементарно! И относительно не долго! Из всех моих капсов не один не дал осечку! Только правда я убирал вмятину от удара (он практически имел вид нового)! И сам прикол, что одного Д4 хватает на 1.5/2 4.4 ! Если есть тупо куча времени и есть состав- вперед экономить 1.60 грн!
    Скажу честно, что я часто катаюсь по разным областям и дорогам Украины и не разу не видел! Чтобы кто то что то искал на обочине...
    С ув. Сергей!

Zahar44, Hubchmann, Иван К.Р. та 2 іншим подобається це.
  7. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Звичайно, тут на форумі ніхто нікому нічого не винен. Друге - я не видьоргував з контексту - я прокоментував ваші пункти, які ви ж і написали. Обоснуйте де і що я видьорнув з контексту. Що ж - я зрозумів, релоад капсюлів Вашим другом виявився казкою і віртуальною реальністю. Бажаю йому і надалі стріляти релоадом за 20коп., шукаючи свинцеві грузики вдоль дороги і ковиряючи їх в брустверах, та бути обачним щоб раптом при релоаді пальці не відірвало. Воно кстаті непогано грохає. Ось відео знайшов, може вам буде цікаво.

Иван К.Р. подобається це.
  8. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Ні, ну Ви й проблему знайшли! Ну подобається людині той шлях - по обочині, ну й нехай. Хіба це кому заважає?

Zahar44 подобається це.
  9. jr_13

jr_13 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    337
    Адреса:
    UA
    мдяяя... ще б м"ясорубку присобачить...:rolleyes:
    ну і дуло від гармати...ЩОБ УЖЕ НАВЄРНЯКА ))))))))))):smile_9:
    :D:D:D:D

10. Zahar44

Zahar44 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.248
    Адреса:
    Україна
    А где я указал, что мы с ним друзья?

11. Zahar44

Zahar44 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.248
    Адреса:
    Україна
    Я з часом все бiльше схиляюсь до того, шо Роман зi Львова опер, - нароби менi капсюлiв, зфотографуй зi своiм нiком, знiми вiдео, вiдправ менi, ми вiдстрiляемо...Явно пiд статтю пiдвести хоче.

Hubchmann подобається це.
  12. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.698
    Адреса:
    Тайга
    Ну так как Роман рассказывал историю о поиске гильз на обочине, то Роман работал в Прокуратуре или в главке... Слабо верю! Что Роман хочет Вашего товарища или Вас под статью подвести! Все это фигня!
    С ув. Сергей!

Р а д і с т подобається це.
  13. Zahar44

Zahar44 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.248
    Адреса:
    Україна
    А стилистика построения диалога с вырыванием из контекста фраз с последующим их утрированием и смешивание их с провокативными настановками выдаёт в нем опера.

14. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.698
    Адреса:
    Тайга
    Опера работают не только в районных ВКР, но и в управлениях! Поверьте мне, что у нормальных оперов с земли нету времени, сил, желания и вообще понимания как лучше все сделать! Оно им нах не нужно! Лучше чтобы прапор притащил ведро патронов и подбрасывать всяким бомжам и т.д.! А предъявления лучше не кидать! Бывает обидно! А то тут стало модно быть модным фраером и кидать предъвы типа мусорам! Та и всякие вонючие подставы- это больше не к мвс... Товарищи из другого ведомства еще в 90х начали конкретно подбрасывать и подставлять! Этим и в ментуре начали очень давно заниматься, но масштаб не тот!
    С ув. Сергей!

Hubchmann подобається це.
  15. Иван К.Р.

Иван К.Р. Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.166
    Эта тема давно стала помойкой. В ней уже месяц обсуждается все что угодно кроме самой темы.
    Модераторы, снесите Ее ,пожалуйста, Нахрен.

16. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.698
    Адреса:
    Тайга
    Согласен! Тут все что угодно... И самое интересное другое! Постоянно идет сравнение армейского акм с АR-15! Нужно по точности АК-74 5.45 сравнивать с армейскими М4 и т.д.! А не боевой ПМ со спортивным Марголином! Один скажет: ПМ надежный! А второй, что мой Марголин точнее! - будут сраться до утра! Какая пушка круче! Так и здесь! Спортивную арку с боевым ак!
    С ув. Сергей!

jr_13, Vogneslav та Александр_Одесса подобається це.
  17. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Та й гільзи він замість грузиків шукає обабіч дороги ;)
    Звісно це шутка. Думаю, то все зайві емоції до непорозумінь призвели.

Zahar44 подобається це.
  18. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Дядя, я тут на райберті накупив пороху на 10 кримінальних проваджень, і жодної людини не здав. Просто в мене освіта не хімічна, а юридична. Тому будь добрий свої пред'яви засунь собі в ..... Кстаті, якщо ваш знайомий такий прямо гордість хімічного факультету, то я можу підказати рецепт взагалі безплатного патрона - але гладкоствольного. Гільзи: нехай назбирає на полігоні. Відповідно гільзи безплатні. Капсюль: він сам їх робить, тому вартість також нуль. Порох: якщо такий хімік робить на раз-два капсюля, то для нього не буде проблем зробити димний порох (вугілля, селітра, сірка). Відповідно, також вартість нуль. Пиж-контейнер: назбирає на полігоні без проблем стріляний ПК (це набагато простіше ніж ковиряти в бруствері свинець). Відповідно, вартість ПК дорівнює нулю. Тепер заряд: якщо він бродить вдоль дороги в пошуках свинцю, то нехай візьме жменю-другу дрібних камінців (це значно простіше ніж шукати свинцеві грузила). Я таке бачив в якомусь американському ролику на ютубі (вроді передача "Разрушительное ранчо"). Або головок від цвяхів як у фільмі "Брат-2". Кстаті, вдоль дороги цвяхів-шурупів буде багато. Правда в "Разрушительному ранчо" багато що використовували для заряду (наприклад зубочистки, але це вже буде коштувати гроші). Вот і маєте вартість набою майже нуль.:D:D

PoLLitrvaYa_MuLLI та Crane075 подобається це.
  19. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.980
    Адреса:
    Одеса
    Черный порох может сделать любой. Другой вопрос что селитра,сера,тот же крохмал тоже не бесплатные. Я когда делал черный порох выходило что тогда на 1 выстрел крука мне нужно было на полторы гривны а черный обходился на 40 коп.

А вообще очень смешно что этот народ хочет хорошо жить :(
    Даже единомышленники на форуме как люди не могут общаться...

Crane075, Barrett2.2, Александр_Одесса та 2 іншим подобається це.
  20. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    А
    На рахунок професії то я також вам поясню. Я в 90-их закінчив ЛНУ, юридичний факультет. Враховуючи що тоді якість навчання в такому вузі була відповідною, приходилось багато вчитись. Тоді курсові роботи та дипломні писали самостійно, а не купували чи скачували в інтернеті. І постійно проходили практику в різних державних органах. Тому я ознайомлений був з особливостями роботи правоохоронних органів (прокуратури, МВС,), судових органів, СІЗО і т.д. І практиканти при необхідності завжди були в якості понятих. Я вас заспокоїв щоб ви спокійно спали?

Crane075 подобається це.
  21. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Чому не можуть? Можуть.

Иван К.Р. та Davlatt подобається це.
  22. Zahar44

Zahar44 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.248
    Адреса:
    Україна
    Я и так сплю спокойно. Не нужно было каверкать мои посты и показывать себя самым высокообразованным. Ты ничего не знаешь ни обо мне ни о тех людях, которых я привёл в пример. Что и как делать, совета не спрашивал, сам разберусь. Посему, - иди нахер. :cool:

23. Davlatt

Davlatt Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    1.211
    Адреса:
    Країна Героїв
    Спор между любителем кока-колы и пепси подходил к концу...,но тут,вдруг,у одного зазвонил айфон,а у другого самсунг...

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

PoLLitrvaYa_MuLLI, Crane075, Indeets та 6 іншим подобається це.
  24. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    :D Клоун.

25. Zahar44

Zahar44 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.248
    Адреса:
    Україна
    Когда-то именно сбшные опера повлияли на то, что я начал к ментам испытывать большее уважение. И даже спустя годы, когда мне приходилось в ато совместно выезжать с сбшниками, я все равно смотрел на ихнее ведомство с презрением и отвращением.
    А тут появляется чучело, которое коверкает посты (хотя может он просто по русски читать не умеет), потом требует видео, на которое опосля не обращает внимание, затем заявляет, что я ему что-то должен. Всех выводит на чистую воду, тоже мне, британский шерлок Холмс. Провоцирует меня. Тобишь, я должен позвонить человеку, сказать что я написал за него на форуме, но какая-то львовская херня мне не верит, и теперь он мне должен наделать капсов, которые я кому-то вышлю для проверки и тем самым востановлю правдивость этой ситуации. И как я на это должен реагировать?

26. stasp41

stasp41 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Украина
    Никак, верить или нет - право каждого

POMAH-Lviv подобається це.