Выбор АКМоида под мои задачи.

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Пий Пятый, 18 чер 2017.

1. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.979
    Адреса:
    Одеса
    А вот уже прям живой-живой релоад в норм качестве с более менее чистой речью(можно попробовать включить субтитры на русском).

Crane075, Александр_Одесса, Zahar44 та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Продам готовий до праці комплекс на базі Savage 110 Precision кал. 338LM. Настріл мінімальний, 40 по...
      200000 грн.
    2. Продам однозарядну гвинтівку калібра 22WMR виробництва Угорщини Lampagyar Budapest. В стволі 6 нарез...
      15000 грн.
    3. Пружина новая, плетёная. Длинна-19.5см Диаметр по наружи-7мм Диаметр внутри-4.5мм Колич.ниток в пле...
      300 грн.
    4. Технічно М99 — це однозарядна гвинтівка з поворотним ковзним затвором, побудована за схемою «булпап»...
      715000 грн.
    5. Снайперська гвинтівка Haenel RS9 G29 338LM (ЛЕГЕНДАРНА СНАЙПЕРСЬКА ГВИНТІВКА НІМЕЦЬКОГО БУНДЕСВЕРУ)...
      660000 грн.
  3. Р а д і с т

Р а д і с т General-major

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Та ні, цілком може бути, бо неодноразово про таке чув. Але не бачив :)

Crane075 та Zahar44 подобається це.
  4. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Згадав! Колись в розділі Релоад продавав один капси SP, виявились релоажені. Продавець продавав як нові, але дешевше. Його вивели на чисту воду.

Zahar44 подобається це.
  5. Zahar44

Zahar44 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.248
    Адреса:
    Україна
    Во первых я Вам ничего не должен. Во вторых, у меня есть средства на покупку свинца, капсюлей и патронов.
    И в третьих, хочется считать это ложью - пусть будет ложь. Вам со львовской области виднее, как правильно выдергивать слова из контекста и интерпритировать их в своё понимание.

Александр_Одесса та Р а д і с т подобається це.
  6. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.705
    Адреса:
    Тайга
    Ну когда есть куча капсюльного состава и время - можно попробовать! В свое время купил около 1000 штук Д4 ради резкого пороха! И соответственно все гильзы остались! Самое тяжелое давить маленькими тисками гильзу Д4! А взять битый капс и снарядить элементарно! И относительно не долго! Из всех моих капсов не один не дал осечку! Только правда я убирал вмятину от удара (он практически имел вид нового)! И сам прикол, что одного Д4 хватает на 1.5/2 4.4 ! Если есть тупо куча времени и есть состав- вперед экономить 1.60 грн!
    Скажу честно, что я часто катаюсь по разным областям и дорогам Украины и не разу не видел! Чтобы кто то что то искал на обочине...
    С ув. Сергей!

Zahar44, Hubchmann, Иван К.Р. та 2 іншим подобається це.
  7. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.796
    Адреса:
    Україна
    Звичайно, тут на форумі ніхто нікому нічого не винен. Друге - я не видьоргував з контексту - я прокоментував ваші пункти, які ви ж і написали. Обоснуйте де і що я видьорнув з контексту. Що ж - я зрозумів, релоад капсюлів Вашим другом виявився казкою і віртуальною реальністю. Бажаю йому і надалі стріляти релоадом за 20коп., шукаючи свинцеві грузики вдоль дороги і ковиряючи їх в брустверах, та бути обачним щоб раптом при релоаді пальці не відірвало. Воно кстаті непогано грохає. Ось відео знайшов, може вам буде цікаво.

Иван К.Р. подобається це.
  8. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Ні, ну Ви й проблему знайшли! Ну подобається людині той шлях - по обочині, ну й нехай. Хіба це кому заважає?

Zahar44 подобається це.
  9. jr_13

jr_13 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    337
    Адреса:
    UA
    мдяяя... ще б м"ясорубку присобачить...:rolleyes:
    ну і дуло від гармати...ЩОБ УЖЕ НАВЄРНЯКА ))))))))))):smile_9:
    :D:D:D:D

10. Zahar44

Zahar44 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.248
    Адреса:
    Україна
    А где я указал, что мы с ним друзья?

11. Zahar44

Zahar44 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.248
    Адреса:
    Україна
    Я з часом все бiльше схиляюсь до того, шо Роман зi Львова опер, - нароби менi капсюлiв, зфотографуй зi своiм нiком, знiми вiдео, вiдправ менi, ми вiдстрiляемо...Явно пiд статтю пiдвести хоче.

Hubchmann подобається це.
  12. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.705
    Адреса:
    Тайга
    Ну так как Роман рассказывал историю о поиске гильз на обочине, то Роман работал в Прокуратуре или в главке... Слабо верю! Что Роман хочет Вашего товарища или Вас под статью подвести! Все это фигня!
    С ув. Сергей!

Р а д і с т подобається це.
  13. Zahar44

Zahar44 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.248
    Адреса:
    Україна
    А стилистика построения диалога с вырыванием из контекста фраз с последующим их утрированием и смешивание их с провокативными настановками выдаёт в нем опера.

14. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.705
    Адреса:
    Тайга
    Опера работают не только в районных ВКР, но и в управлениях! Поверьте мне, что у нормальных оперов с земли нету времени, сил, желания и вообще понимания как лучше все сделать! Оно им нах не нужно! Лучше чтобы прапор притащил ведро патронов и подбрасывать всяким бомжам и т.д.! А предъявления лучше не кидать! Бывает обидно! А то тут стало модно быть модным фраером и кидать предъвы типа мусорам! Та и всякие вонючие подставы- это больше не к мвс... Товарищи из другого ведомства еще в 90х начали конкретно подбрасывать и подставлять! Этим и в ментуре начали очень давно заниматься, но масштаб не тот!
    С ув. Сергей!

Hubchmann подобається це.
  15. Иван К.Р.

Иван К.Р. Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.167
    Эта тема давно стала помойкой. В ней уже месяц обсуждается все что угодно кроме самой темы.
    Модераторы, снесите Ее ,пожалуйста, Нахрен.

16. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.705
    Адреса:
    Тайга
    Согласен! Тут все что угодно... И самое интересное другое! Постоянно идет сравнение армейского акм с АR-15! Нужно по точности АК-74 5.45 сравнивать с армейскими М4 и т.д.! А не боевой ПМ со спортивным Марголином! Один скажет: ПМ надежный! А второй, что мой Марголин точнее! - будут сраться до утра! Какая пушка круче! Так и здесь! Спортивную арку с боевым ак!
    С ув. Сергей!

jr_13, Vogneslav та Александр_Одесса подобається це.
  17. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Та й гільзи він замість грузиків шукає обабіч дороги ;)
    Звісно це шутка. Думаю, то все зайві емоції до непорозумінь призвели.

Zahar44 подобається це.
  18. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.796
    Адреса:
    Україна
    Дядя, я тут на райберті накупив пороху на 10 кримінальних проваджень, і жодної людини не здав. Просто в мене освіта не хімічна, а юридична. Тому будь добрий свої пред'яви засунь собі в ..... Кстаті, якщо ваш знайомий такий прямо гордість хімічного факультету, то я можу підказати рецепт взагалі безплатного патрона - але гладкоствольного. Гільзи: нехай назбирає на полігоні. Відповідно гільзи безплатні. Капсюль: він сам їх робить, тому вартість також нуль. Порох: якщо такий хімік робить на раз-два капсюля, то для нього не буде проблем зробити димний порох (вугілля, селітра, сірка). Відповідно, також вартість нуль. Пиж-контейнер: назбирає на полігоні без проблем стріляний ПК (це набагато простіше ніж ковиряти в бруствері свинець). Відповідно, вартість ПК дорівнює нулю. Тепер заряд: якщо він бродить вдоль дороги в пошуках свинцю, то нехай візьме жменю-другу дрібних камінців (це значно простіше ніж шукати свинцеві грузила). Я таке бачив в якомусь американському ролику на ютубі (вроді передача "Разрушительное ранчо"). Або головок від цвяхів як у фільмі "Брат-2". Кстаті, вдоль дороги цвяхів-шурупів буде багато. Правда в "Разрушительному ранчо" багато що використовували для заряду (наприклад зубочистки, але це вже буде коштувати гроші). Вот і маєте вартість набою майже нуль.:D:D

PoLLitrvaYa_MuLLI та Crane075 подобається це.
  19. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.979
    Адреса:
    Одеса
    Черный порох может сделать любой. Другой вопрос что селитра,сера,тот же крохмал тоже не бесплатные. Я когда делал черный порох выходило что тогда на 1 выстрел крука мне нужно было на полторы гривны а черный обходился на 40 коп.

А вообще очень смешно что этот народ хочет хорошо жить :(
    Даже единомышленники на форуме как люди не могут общаться...

Crane075, Barrett2.2, Александр_Одесса та 2 іншим подобається це.
  20. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.796
    Адреса:
    Україна
    А
    На рахунок професії то я також вам поясню. Я в 90-их закінчив ЛНУ, юридичний факультет. Враховуючи що тоді якість навчання в такому вузі була відповідною, приходилось багато вчитись. Тоді курсові роботи та дипломні писали самостійно, а не купували чи скачували в інтернеті. І постійно проходили практику в різних державних органах. Тому я ознайомлений був з особливостями роботи правоохоронних органів (прокуратури, МВС,), судових органів, СІЗО і т.д. І практиканти при необхідності завжди були в якості понятих. Я вас заспокоїв щоб ви спокійно спали?

Crane075 подобається це.
  21. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.796
    Адреса:
    Україна
    Чому не можуть? Можуть.

Иван К.Р. та Davlatt подобається це.
  22. Zahar44

Zahar44 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.248
    Адреса:
    Україна
    Я и так сплю спокойно. Не нужно было каверкать мои посты и показывать себя самым высокообразованным. Ты ничего не знаешь ни обо мне ни о тех людях, которых я привёл в пример. Что и как делать, совета не спрашивал, сам разберусь. Посему, - иди нахер. :cool:

23. Davlatt

Davlatt Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    7
    Повідомлення:
    1.193
    Адреса:
    Країна Героїв
    Спор между любителем кока-колы и пепси подходил к концу...,но тут,вдруг,у одного зазвонил айфон,а у другого самсунг...

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

PoLLitrvaYa_MuLLI, Crane075, Indeets та 6 іншим подобається це.
  24. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.796
    Адреса:
    Україна
    :D Клоун.

25. Zahar44

Zahar44 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.248
    Адреса:
    Україна
    Когда-то именно сбшные опера повлияли на то, что я начал к ментам испытывать большее уважение. И даже спустя годы, когда мне приходилось в ато совместно выезжать с сбшниками, я все равно смотрел на ихнее ведомство с презрением и отвращением.
    А тут появляется чучело, которое коверкает посты (хотя может он просто по русски читать не умеет), потом требует видео, на которое опосля не обращает внимание, затем заявляет, что я ему что-то должен. Всех выводит на чистую воду, тоже мне, британский шерлок Холмс. Провоцирует меня. Тобишь, я должен позвонить человеку, сказать что я написал за него на форуме, но какая-то львовская херня мне не верит, и теперь он мне должен наделать капсов, которые я кому-то вышлю для проверки и тем самым востановлю правдивость этой ситуации. И как я на это должен реагировать?

26. stasp41

stasp41 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Украина
    Никак, верить или нет - право каждого

POMAH-Lviv подобається це.