Выбор АКМоида под мои задачи.

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Пий Пятый, 18 чер 2017.

1. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.704
    Адреса:
    Тайга
    Но как по мне, то смотря какая оптика! Наверное все таки прийдеться! Просто у меня акмс без оптики!
    С ув. Сергей!

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 12 шт.)
      Засіб для швидкого вороніння KLEVER необхідний як любителям, так і професіоналам. З його допомогою «...
      652 грн.
    2. Новые ерши, для чистки оружия 16 калибра. Производитель StilCrin italy Резьба м5 правая Материал бро...
      100 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      450 грн.
    4. Пропоную Вашій увазі розгортку патронника 7.62х39 Матеріал розгортки - сталь Р6М5. Звертаю увагу: Р...
      1550 грн.
    5. Развертка казны 6.35*15 сталь инструментальная
      1000 грн.
  3. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    А могли б зробити фото як воно кріпиться?

4. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    :D так то ви автора поста і того Кулібіна переконуйте, а не мене. В мене є декілька способів нарити свинець значно простіших, ніж грузики вдоль дороги збирати. Просто я думаю що п.2-3 на рахунок свинця вдоль дороги і капсюля самокрута це гоніво. І в ніякій мірі не переконую вас що патрон за 2грн. зібрати не можна. Зібрати можна. В мене виходив 223rem при халявній гільзі в районі до 2,5грн. Але я не збирав свинець вдоль дороги, і в бруствері не колупався. Ну і на рахунок капсюля-самокрута...Шото я не бачив щоб хтось купував беушний стріляний капсюль. Чи може той дядько капсюль по третьому разу заряджав?:D

5. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Ось мій карабін. Потрібно буде знімати оптику щоб його поставити?

Images:

IMG_20150804_065338.jpg
    jr_13, Hubchmann та akms1974 подобається це.
  6. Zahar44

Zahar44 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.248
    Адреса:
    Україна
    Он не копает пули от нарезного. Он собирает на стрельбище пригодный для переплавки свинец. Точно также и с грузиками. Просто когда идет вдоль дороги, смотрит под ноги. Я сегодня, когда ходил в магазин, просто провел взглядом вдоль бордюра. 90 грамм на участке 3м. Хотите сказать, что пройдя пару км вдоль дороги нельзя насобирать хотя бы пол кило?
    По поводу капсюлей. У меня высшее химическое образование. И я в 15 лет получал из купленных на рынке реактивов (когда кислоты еще не считались прекурсорами) пироксилин. Поэтому я вполне допускаю возможность переснарядки капсюлей в домашних условиях. Но я ни в коем случае не призываю кого-либо заниматся подобными действиями. Я прекрасно понимаю, что патрон уровня меско обойдется примерно 13грн (посчитал навскидку на ценам в релоадинге). Приведенным примером я лишь хотел сказать, что если человек действительно чего-то хочет, он не будет ныть, что все плохо и дорого, а будет стараться добиться удовлетворяющего результата исходя из своих возможностей. Все, не более. А то устроили тут панимаешь, вот это вот, фантастика и заговоры...

Images:

IMG_4580.JPG
    Hubchmann, Crane075, Р а д і с т та 3 іншим подобається це.
  7. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.704
    Адреса:
    Тайга
    Нужно будет снимать...
    С ув. Сергей!

8. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.704
    Адреса:
    Тайга
    Как то было такое время, что было тупо скучно и не чего делать! Я брал пустые (без пороха) Д4 и тисками сжимал! Т.е. добывал смесь и спокойно по новой заряжал 4.4! И все было супер! Даже чуть резче штатного S/B 4.4! И это не из за отсутствия денег, а просто скучно и интересно...
    С ув. Сергей!

Gogi 514, Вадим-28, Р а д і с т та 2 іншим подобається це.
  9. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    На рахунок збирання грузиків вдоль дороги то я вже висказався. Шкода що ви знаходитесь далеко від Львівської області, бо реально я б приїхав щоб подивитись скільки надо часу вам чи вашому другу щоб назбирати хоча б 200грам грузиків.

10. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    І кожного разу коли ставлю-знімаю? Чи там є основа, яка ставиться, а сама ємність на гільзи кріпится до тієї основи і знімається??

11. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.704
    Адреса:
    Тайга
    Нет, прийдется снимать и ставить снова! У Вас какой калибр? Спокойно влезает 90 7.62х39! А если 5.45 или 223, то возможно чуть больше!
    С ув. Сергей!

Р а д і с т подобається це.
  12. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.704
    Адреса:
    Тайга
    Но можно сделать тюнинг! Делаете внизу прорезь и в итоге красивую молнию!
    С ув. Сергей!

13. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Калібр 223. Мені впирається якраз щоб не знімати по сто разів, щоб оптику не перепристрілювати. Реально стрільба з Норінко - відро можна поставити, і всі стріляні гільзи в це відро залетять. А Вепр - тиждень тому відстріляв 70-80 патронів - жодної гільзи не знайшов. Жаль їх губити.

14. Р а д і с т

Р а д і с т General-major

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Теж декілька разів чув/читав про релоад капсулів, але інформацію про технологію й рецептуру не знаходив.
    Та й не шукав, чесно кажучи.

15. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Ну не знаю, як кулі збирать. Розкопки в бруствері проводити? Я окрім ПК нічого не знаходив.

POMAH-Lviv подобається це.
  16. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.704
    Адреса:
    Тайга
    Тогда нужно сделать как я сказал) Берете данный гильзоулавливатель и делаете внизу прорезь + красивую молнию! Т.е. полно гильз- открыли и высыпали!
    С ув. Сергей!

POMAH-Lviv подобається це.
  17. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.980
    Адреса:
    Одеса
    А Вы зря смеетесь. Это НОРМАЛЬНАЯ практика в США. Да-да, даже с их ценами некоторый народ релоадит капсуля. И да, спокойно их можно по нескольку раз перезаряжать при учете того что накол ровный.
    Скажу больше, у них в определенных кругах популярны наборы для релоада 22лр.
    Что на ютубе что на англоязычном сегменте интернета полно инфы про оба этих вопроса.

Crane075, Иван К.Р., Zahar44 та ще 1-му подобається це.
  18. sergey_mp

sergey_mp Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    973
    Адреса:
    Украина
    На Ганзе приводили рецепты перезаряда капсюля - перевели с английского сайта, там даже фотки были - человек брал капсюль от латунной гильзы, вынимал 3-лепестковую наковаленку, насыпал серу от спичек, растворял её ацетоном, вроде, и размешивал спичкой. Затем высыхало, собирал и запрессовывал - пишет, все работало. Так же вроде использовал состав от хлопушек, растворяя его спиртом. Делал не ради денег, а готовился к постапокалипсису :)

Images:

капсюль2.jpg
    Crane075, Zahar44, Hubchmann та ще 1-му подобається це.
  19. dnepr7

dnepr7 Leutnant

Повідомлення:
    1.165
    Адреса:
    Украина
    Вполне может быть, что в Львовской области и не валяются грузики на обочинах дорог - потому что их собирают - свинец стоит денег, причем существенно больших чем черный металл. Но вот к примеру в Днепропетровской области я такие грузики на обочине видел и на стоянке авто тоже их видел - валяются никому не нужными.

Zahar44 та Hubchmann подобається це.
  20. dnepr7

dnepr7 Leutnant

Повідомлення:
    1.165
    Адреса:
    Украина
    Ну как-то же их собирают и тут на форуме продают, стрелянные со следами нарезов и с минимальной деформацией - явно после мишени они попали в бруствер - во что-то достаточно магкое чтобы не деформироваться. Как именно - я не знаю.

Hubchmann подобається це.
  21. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Та я сам дивуюсь коли кулі стріляні продають.

22. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Не потрібно захищати брехунів. Я ще раз вказую свою думку - що збір грузиль вдоль дороги і релоад стріляного капсюля цим "спеціалістом" - брехня. І як підтвердження той хто написав той пост - він почав нести якусь ахінею про постапокаліпсис і т.д. Якщо ви вірите що цей спец збирає грузіки, ковиряється в бруствері в прошуках свинцю (а оболочку також збирає?) і т.д. - то Ваше право. Але нехай не рахує форумчан дурачками. І не путайте релоад 22LR з релоадом стріляного капсюля.
    На рахунок відео в ютубі - не знаю англійської мови, тому не знайшов. Але ще раз проглянув сайти типу Кабелас Броунеллс і т.д. - щото я там не знайшов наборів для релоаду стріляного капсюля.
    П.С. Якщо б камрад не написав пост з тими пунктами, де вказав що його товариш релоадить капсюля і збирає грузіла - то я б цієї дискусії не продовжував би. А то хтось молодий прочитає і буде вдоль дороги бігати шукати свинець.

Иван К.Р. подобається це.
  23. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Шкода що до Дніпра далеко їхати.

Иван К.Р. та Р а д і с т подобається це.
  24. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.980
    Адреса:
    Одеса
    POMAH-Lviv
    Я никого не защищаю, я решил расширить Ваш кругозор.
    Причем я не могу понять Вашу столь бурную реацию.
    Опять таки те же амеры постоянно копают и просеивают бруствера на предмент свинца. И да,выплавляют свинец из фмж пулек а оболочку собирают шумовкой.
    Учите язык - выпатеде из информационного вакуума. А то прям аж напомнило один забавный и злободневный клип.
    "Кстати, я не видел Бога - это значит его нет!"
    А я не видел твой хрен - получай мой ответ!

Zahar44 та Александр_Одесса подобається це.
  25. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    То краще б скинули пару ссилок на відео релоада стріляного капсюля. А реакція в мене не бурна - просто в мене є відраза на брехню. Памятаю років так... тому брав участь в огляді місця події по гопстопу на дорозі районного масштабу з використанням зброї та стрільбою. В міліціонерів була задача - на певному відрізку дороги знайти пару стріляних гільз. З використанням купи людей з металошукачами. Наполягати не буду бо було дуже давно, але шото там з грузилами шиномонтажними було туго. Зрештою, то таке.
    Вот камрад який написав нам цей пост про релоад-збирання нас читає, але щось його коментарі тухлі. Якщо його знайомий дійсно релоадить стріляний капсюль - і це з його слів поставлено на систему (а не одинокий експеримент з одним капсюлем) - то я готов завтра в нього купити припустимо 50 таких саморобних релоаджених стріляних капсюлів. По ціні наприклад 3-4грн.за штуку. Ну щоб він мав змогу і капсюля купити, і пару кг свинцю (нема чого вдоль дороги лазити - ще чого доброго попаде в ДТП). Якщо він завтра скине фото цих своїх капсюлів (з бумажкою з своїм ніком) - нехай скидує дані в лічку і я їх куплю. Звісно,після прострілу цих капсюлів попрошу пробачення що я підозрював людину в брехні. Це або спростує його брехню, або мою "бурну реакцію". Так буде справедливо? Щоб більше не продовжути цієї дурної дискусії.

PoLLitrvaYa_MuLLI, Иван К.Р. та Большой Макс подобається це.
  26. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.980
    Адреса:
    Одеса
    Постарался именно "научно-познавательную" видяшку найти, а не там где реднеки под муншайн что-то бельмечут в плохом качестве.

Камча, flanker22, Crane075 та 2 іншим подобається це.