Выбор АКМоида под мои задачи.

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Пий Пятый, 18 чер 2017.

1. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.698
    Адреса:
    Тайга
    Но как по мне, то смотря какая оптика! Наверное все таки прийдеться! Просто у меня акмс без оптики!
    С ув. Сергей!

2. Цікаві лоти

1. Наглазник псо состояние хорошее
      400 грн.
    2. продам практически новый отличный оптический прицел hawke sidewinder 6-24x56 sf ffp, выдерживает отд...
      20500 грн.
    3. Оптичний приціл Sutter 6-24×50AOE, підійде на 22 калібри, воздушки, ПСП.. Видно сліди використання.
      2400 грн.
    4. 1ПН13 робочий при подачі живлення світиться працює, все як на фото, (без акумів ,акум для тесту)зада...
      2000 грн.
    5. Новий, не підійшов по висоті. KONUS Cantilever Mount #7219 Регулювання по висоті/довжині/нахилу Підх...
      800 грн.
  3. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    А могли б зробити фото як воно кріпиться?

4. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    :D так то ви автора поста і того Кулібіна переконуйте, а не мене. В мене є декілька способів нарити свинець значно простіших, ніж грузики вдоль дороги збирати. Просто я думаю що п.2-3 на рахунок свинця вдоль дороги і капсюля самокрута це гоніво. І в ніякій мірі не переконую вас що патрон за 2грн. зібрати не можна. Зібрати можна. В мене виходив 223rem при халявній гільзі в районі до 2,5грн. Але я не збирав свинець вдоль дороги, і в бруствері не колупався. Ну і на рахунок капсюля-самокрута...Шото я не бачив щоб хтось купував беушний стріляний капсюль. Чи може той дядько капсюль по третьому разу заряджав?:D

5. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Ось мій карабін. Потрібно буде знімати оптику щоб його поставити?

Images:

IMG_20150804_065338.jpg
    jr_13, Hubchmann та akms1974 подобається це.
  6. Zahar44

Zahar44 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.248
    Адреса:
    Україна
    Он не копает пули от нарезного. Он собирает на стрельбище пригодный для переплавки свинец. Точно также и с грузиками. Просто когда идет вдоль дороги, смотрит под ноги. Я сегодня, когда ходил в магазин, просто провел взглядом вдоль бордюра. 90 грамм на участке 3м. Хотите сказать, что пройдя пару км вдоль дороги нельзя насобирать хотя бы пол кило?
    По поводу капсюлей. У меня высшее химическое образование. И я в 15 лет получал из купленных на рынке реактивов (когда кислоты еще не считались прекурсорами) пироксилин. Поэтому я вполне допускаю возможность переснарядки капсюлей в домашних условиях. Но я ни в коем случае не призываю кого-либо заниматся подобными действиями. Я прекрасно понимаю, что патрон уровня меско обойдется примерно 13грн (посчитал навскидку на ценам в релоадинге). Приведенным примером я лишь хотел сказать, что если человек действительно чего-то хочет, он не будет ныть, что все плохо и дорого, а будет стараться добиться удовлетворяющего результата исходя из своих возможностей. Все, не более. А то устроили тут панимаешь, вот это вот, фантастика и заговоры...

Images:

IMG_4580.JPG
    Hubchmann, Crane075, Р а д і с т та 3 іншим подобається це.
  7. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.698
    Адреса:
    Тайга
    Нужно будет снимать...
    С ув. Сергей!

8. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.698
    Адреса:
    Тайга
    Как то было такое время, что было тупо скучно и не чего делать! Я брал пустые (без пороха) Д4 и тисками сжимал! Т.е. добывал смесь и спокойно по новой заряжал 4.4! И все было супер! Даже чуть резче штатного S/B 4.4! И это не из за отсутствия денег, а просто скучно и интересно...
    С ув. Сергей!

Gogi 514, Вадим-28, Р а д і с т та 2 іншим подобається це.
  9. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    На рахунок збирання грузиків вдоль дороги то я вже висказався. Шкода що ви знаходитесь далеко від Львівської області, бо реально я б приїхав щоб подивитись скільки надо часу вам чи вашому другу щоб назбирати хоча б 200грам грузиків.

10. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    І кожного разу коли ставлю-знімаю? Чи там є основа, яка ставиться, а сама ємність на гільзи кріпится до тієї основи і знімається??

11. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.698
    Адреса:
    Тайга
    Нет, прийдется снимать и ставить снова! У Вас какой калибр? Спокойно влезает 90 7.62х39! А если 5.45 или 223, то возможно чуть больше!
    С ув. Сергей!

Р а д і с т подобається це.
  12. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.698
    Адреса:
    Тайга
    Но можно сделать тюнинг! Делаете внизу прорезь и в итоге красивую молнию!
    С ув. Сергей!

13. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Калібр 223. Мені впирається якраз щоб не знімати по сто разів, щоб оптику не перепристрілювати. Реально стрільба з Норінко - відро можна поставити, і всі стріляні гільзи в це відро залетять. А Вепр - тиждень тому відстріляв 70-80 патронів - жодної гільзи не знайшов. Жаль їх губити.

14. Р а д і с т

Р а д і с т General-major

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Теж декілька разів чув/читав про релоад капсулів, але інформацію про технологію й рецептуру не знаходив.
    Та й не шукав, чесно кажучи.

15. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Ну не знаю, як кулі збирать. Розкопки в бруствері проводити? Я окрім ПК нічого не знаходив.

POMAH-Lviv подобається це.
  16. akms1974

akms1974 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.698
    Адреса:
    Тайга
    Тогда нужно сделать как я сказал) Берете данный гильзоулавливатель и делаете внизу прорезь + красивую молнию! Т.е. полно гильз- открыли и высыпали!
    С ув. Сергей!

POMAH-Lviv подобається це.
  17. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.980
    Адреса:
    Одеса
    А Вы зря смеетесь. Это НОРМАЛЬНАЯ практика в США. Да-да, даже с их ценами некоторый народ релоадит капсуля. И да, спокойно их можно по нескольку раз перезаряжать при учете того что накол ровный.
    Скажу больше, у них в определенных кругах популярны наборы для релоада 22лр.
    Что на ютубе что на англоязычном сегменте интернета полно инфы про оба этих вопроса.

Crane075, Иван К.Р., Zahar44 та ще 1-му подобається це.
  18. sergey_mp

sergey_mp Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    967
    Адреса:
    Украина
    На Ганзе приводили рецепты перезаряда капсюля - перевели с английского сайта, там даже фотки были - человек брал капсюль от латунной гильзы, вынимал 3-лепестковую наковаленку, насыпал серу от спичек, растворял её ацетоном, вроде, и размешивал спичкой. Затем высыхало, собирал и запрессовывал - пишет, все работало. Так же вроде использовал состав от хлопушек, растворяя его спиртом. Делал не ради денег, а готовился к постапокалипсису :)

Images:

капсюль2.jpg
    Crane075, Zahar44, Hubchmann та ще 1-му подобається це.
  19. dnepr7

dnepr7 Leutnant

Повідомлення:
    1.165
    Адреса:
    Украина
    Вполне может быть, что в Львовской области и не валяются грузики на обочинах дорог - потому что их собирают - свинец стоит денег, причем существенно больших чем черный металл. Но вот к примеру в Днепропетровской области я такие грузики на обочине видел и на стоянке авто тоже их видел - валяются никому не нужными.

Zahar44 та Hubchmann подобається це.
  20. dnepr7

dnepr7 Leutnant

Повідомлення:
    1.165
    Адреса:
    Украина
    Ну как-то же их собирают и тут на форуме продают, стрелянные со следами нарезов и с минимальной деформацией - явно после мишени они попали в бруствер - во что-то достаточно магкое чтобы не деформироваться. Как именно - я не знаю.

Hubchmann подобається це.
  21. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Та я сам дивуюсь коли кулі стріляні продають.

22. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Не потрібно захищати брехунів. Я ще раз вказую свою думку - що збір грузиль вдоль дороги і релоад стріляного капсюля цим "спеціалістом" - брехня. І як підтвердження той хто написав той пост - він почав нести якусь ахінею про постапокаліпсис і т.д. Якщо ви вірите що цей спец збирає грузіки, ковиряється в бруствері в прошуках свинцю (а оболочку також збирає?) і т.д. - то Ваше право. Але нехай не рахує форумчан дурачками. І не путайте релоад 22LR з релоадом стріляного капсюля.
    На рахунок відео в ютубі - не знаю англійської мови, тому не знайшов. Але ще раз проглянув сайти типу Кабелас Броунеллс і т.д. - щото я там не знайшов наборів для релоаду стріляного капсюля.
    П.С. Якщо б камрад не написав пост з тими пунктами, де вказав що його товариш релоадить капсюля і збирає грузіла - то я б цієї дискусії не продовжував би. А то хтось молодий прочитає і буде вдоль дороги бігати шукати свинець.

Иван К.Р. подобається це.
  23. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Шкода що до Дніпра далеко їхати.

Иван К.Р. та Р а д і с т подобається це.
  24. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.980
    Адреса:
    Одеса
    POMAH-Lviv
    Я никого не защищаю, я решил расширить Ваш кругозор.
    Причем я не могу понять Вашу столь бурную реацию.
    Опять таки те же амеры постоянно копают и просеивают бруствера на предмент свинца. И да,выплавляют свинец из фмж пулек а оболочку собирают шумовкой.
    Учите язык - выпатеде из информационного вакуума. А то прям аж напомнило один забавный и злободневный клип.
    "Кстати, я не видел Бога - это значит его нет!"
    А я не видел твой хрен - получай мой ответ!

Zahar44 та Александр_Одесса подобається це.
  25. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    То краще б скинули пару ссилок на відео релоада стріляного капсюля. А реакція в мене не бурна - просто в мене є відраза на брехню. Памятаю років так... тому брав участь в огляді місця події по гопстопу на дорозі районного масштабу з використанням зброї та стрільбою. В міліціонерів була задача - на певному відрізку дороги знайти пару стріляних гільз. З використанням купи людей з металошукачами. Наполягати не буду бо було дуже давно, але шото там з грузилами шиномонтажними було туго. Зрештою, то таке.
    Вот камрад який написав нам цей пост про релоад-збирання нас читає, але щось його коментарі тухлі. Якщо його знайомий дійсно релоадить стріляний капсюль - і це з його слів поставлено на систему (а не одинокий експеримент з одним капсюлем) - то я готов завтра в нього купити припустимо 50 таких саморобних релоаджених стріляних капсюлів. По ціні наприклад 3-4грн.за штуку. Ну щоб він мав змогу і капсюля купити, і пару кг свинцю (нема чого вдоль дороги лазити - ще чого доброго попаде в ДТП). Якщо він завтра скине фото цих своїх капсюлів (з бумажкою з своїм ніком) - нехай скидує дані в лічку і я їх куплю. Звісно,після прострілу цих капсюлів попрошу пробачення що я підозрював людину в брехні. Це або спростує його брехню, або мою "бурну реакцію". Так буде справедливо? Щоб більше не продовжути цієї дурної дискусії.

PoLLitrvaYa_MuLLI, Иван К.Р. та Большой Макс подобається це.
  26. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.980
    Адреса:
    Одеса
    Постарался именно "научно-познавательную" видяшку найти, а не там где реднеки под муншайн что-то бельмечут в плохом качестве.

Камча, flanker22, Crane075 та 2 іншим подобається це.