Выбор 22LR (мелкашки)

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Indeets, 15 тра 2016.

Статус теми:
Закрита.
  1. vixa b3

vixa b3 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    427
    Без тогда еще предирались за резьбу или гайку на стволе.Но глушитель был :) одевался на край ствола с проворотом за мушку.с Ув.

ViktorKux подобається це.
    1. (в наявності 235 шт.)
      Магазин Ак 74 ,5.45мм,30 Набоів Магазини зі склонаповненого поліаміду. Повністю робочі, перевірені,...
      349 грн.
    2. TRYBE Defense AR-15 Mil-Spec 5,56 мм Повна збірка . Для AR 15 5.56/223/300 Покриття: Нікель та бор Б...
      6500 грн.
    3. ДТК XGUN Impact кал. 223rem с резьбой 1/2"-28 повышает комфорт и точность при стрельбе. Станда...
      1500 грн.
    4. Не використовувався у стрільбі. Зауважень 0
      700 грн.
    5. Пяти зарядный магазин оригинальный Sauer для моделей 100, 101 совместим с Mauser M12, M18. В калибра...
      2950 грн.
  2. Andriiii

Andriiii Gefreiter

Повідомлення:
    68
    Адреса:
    Львів
    Допоможіть оприділитись між двома карабін ами
    Гвинтівка малокаліберний Savage A22 Pro Varmint кал. 22 LR Дульна різьба - 1/2"-28 UNEF
    Карабін Winchester Wildcat кал. 22 LR
    Чи можливо звернути увагу нащось інше

3. Yuber

Yuber Leutnant

Повідомлення:
    6.272
    Адреса:
    г.Днепр
    Саваж 64 - нормальний карабін! Для пострілух - саме те, що лікар прописав.;)

VaneZB подобається це.
  4. Yuber

Yuber Leutnant

Повідомлення:
    6.272
    Адреса:
    г.Днепр
    А22 - гарний варіант. Про дикого кота нічого сказати не можу.;)

5. VaneZB

VaneZB Stabsgefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Дрогобич
    Розкид по цінам некислий. Дикий кіт 14тигрів, а Саваж - 24. Якщо підбирати конкурента для а22, то я б дивився на ругера 10/22.
    Все залежить від того що ви хочете від карабіна.
    Зайдіть в жовтий магазин потримайте все що є в асортименті, потім в зелений магазин, і зможете зробити висновки. При наявності бюджету, я б взяв а22 пресіжен. Або 10/22 і ввалив в нього купу тюнінгу. Але вибирати Вам) тут уже фломастери, а вони і на смак і на колір різні.

Умка та Yuber подобається це.
  6. VaneZB

VaneZB Stabsgefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Дрогобич
    приєднуюсь. П/А за $250, дешевше зайти в світ нарізної зброї неможливо. люди за ТОЗ-8 післявоєнні більше просять на вторичці. працює відмінно, проблем не викликає. як на мене - тільки один мінус. після повного розбору треба заново пристрілювати, бо планка і ствол на різних частинах карабіну. але оскільки я чищу карабін раз на 1000 пострілів - не критично.

Yuber подобається це.
  7. invalid

invalid Oberfeldwebel

Повідомлення:
    536
    Адреса:
    Столиця
    Ну не знаю, після чищення стп з коліматора ніде особливо не дівається, оптику - хіба поточне коригування

8. VaneZB

VaneZB Stabsgefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Дрогобич
    в мене після розбору куля почала летіти на 20см лівіше на відстані 100м.

9. invalid

invalid Oberfeldwebel

Повідомлення:
    536
    Адреса:
    Столиця
    Конструкція кріплення ствола має забезпечувати повторюваність. Може в вас бува різний момент затягання кріплення, може погодні умови інші...
    Контрольну пристрілку на початку я завжди роблю

10. Andriiii

Andriiii Gefreiter

Повідомлення:
    68
    Адреса:
    Львів
    Рюгер з дуль.різбою і з стволом не менше 43-45см. в ціні до 20т. в маг.небачив

11. VaneZB

VaneZB Stabsgefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Дрогобич
    Ви хочете П/А з матчевим стволом? Для яких цілей карабін? Якщо високоточка, то може тоді дивитись в сторону болтовиків? Вони показують кращі результати. А якщо для плінка, полювання і просто пострілух, то необхідність матчевого ствола тут мінімальна. І я так зрозумів, що ви плануєте саундмодератор ставити. З свого невеликого досвіду скажу, що він на мілкані взагалі некритичний. Я теж хотів сходу ставити глушак, але вистрілявши близько 1000патронів я зрозумів, шо воно мені не треба. Я струляю дозвуком (ссі 320м/с) - з 100м пострілу практично не чути. Я не критикую Ваш вибір, кожен вибирає те, що йому довподоби) просто на мою думку є варіації карабінів з купою свистоперділок, які на практиці не несуть ніякого корисного навантаження.

Loci1555, Yuber та Andriiii подобається це.
  12. Andriiii

Andriiii Gefreiter

Повідомлення:
    68
    Адреса:
    Львів
    Це буде мій перший нарізний карабін тому про високоточну стрільбу за скоро думати, люблю полювання і просто постріляти діти теж цікавляться(12кал.трохи заважкий для них Тай галасу багато) тому для початку вибір зупинився на п/а так як покупка не щоденна хочеться придбати щось хороше надійне і недороге і щоб можна якісь цяцьки вчипити.

13. VaneZB

VaneZB Stabsgefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Дрогобич
    Думаю знавці мене підправлять, але я б в такому випадку взяв найдешевшу варіацію ругера 10/22(не дарма він найпопулярніший мілкан у світі), до нього ложу фабдефенс(якщо будуть стріляти і діти - регульована ложа те що дійсно необхідно) і взяв би недорогу оптику мілдот на 16крат(я викручую її в 6-8крат для комфортного прицілювання. Для стрільби в 70-100м цього достатньо) і сошки недорогі. на всепровсе думаю ви в 25тис вкладетесь.
    В мене бюджет був поскромніший, тому я взяв саваж64, з оптикою і 4 пачками патронів(по 100шт) мені встав в районі 14тигрів(там ще кільця для оптики, шомпол, щітки, балістол в цю сумму включено),

Останнє редагування: 14 лют 2022
    Yuber та Умка подобається це.
  14. Умка

Умка Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.636
    Адреса:
    Київ
  15. crescente_anethum

crescente_anethum Oberfeldwebel

Повідомлення:
    566
    Адреса:
    Миколаївщина
    Ну і https://stvol.ua/ru/catalog/karabin-nareznoy-ruger-10-22-fs-22lr/p1852 ствол 41см (16дюймів) правда, але ті два сантиметри погоди не роблять, ніякої, це тільки плюс до компактності, бо як відомо більшість набоїв в 22lr набирають максимальну швидкість на 16 дюймах ствола.
    Якщо не 10/22, то я топлю за A22, вінчестер занадто якись пластмасовенький, як розцяцьковані кросівки, фу-фу-фу.

dune, VaneZB та Yuber подобається це.
  16. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.980
    Адреса:
    Одеса
    если денег нет - нахрена платить больше.
    если кто-то думает что 10-22 будет попадать лучше чем самый дешевый саваж - ошибаетесь.
    исходить надо из
    - наличия патронов и предпочтений в них пушки
    - наличия и стоимости магазинов

все остальное вторично и третично.

ругер 10-22 популярен исключительно из-за обилия тюнинга. который у нас стоит х3, а посему полностью теряет свой смысл.

_mvp_, ViktorKux, _AURUM_ та 2 іншим подобається це.
  17. Yuber

Yuber Leutnant

Повідомлення:
    6.272
    Адреса:
    г.Днепр
    А если Ругер еще и тейкдаун - ошибаетесь вдвойне!:D

VaneZB, ViktorKux та MaximMaxim подобається це.
  18. VaneZB

VaneZB Stabsgefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Дрогобич
    а хто сказав, що у людини нема грошей? наскільки я зрозумів, бюджет на карабін 20тигрів. а чому я порадив 10/22? а як багато ви знаєте регульованих лож на Саваж64? бо людина хоче і дітей до зброї залучати. буквально місяць назад вийшов 64F пресіжн, який невідомо чи на терени неньки приїде, і чи буде ложе в продажі окремо. а на 10/22 навскид - фабдефенс, магпул, ар15, на тому ж промі є в наявності.
    як варіант є а22 пресіжн(щупав - дуже сподобалась:oops:), але він з коробки коштує 28тигрів:eek:

Умка та ViktorKux подобається це.
  19. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.980
    Адреса:
    Одеса
    >От и думаю взять дешовый 22 и 12 или хорошую 22
    когда человек не ограничен в финансах(не вообще, а в рамках конкретной категории трат) то или там не бывает. Вопрос был бы - а докупить ли мне к мелкану гладкое.
    а на тему регулированых ложе и прочее - ну хозяин барин. как то все вокруг и без них зачастую справляются. а чем больше говна навешано-натюнено - тем реже обычно пушка и стреляет.

а так, важные при выборе моменты я указал выше.

Yuber подобається це.
  20. VaneZB

VaneZB Stabsgefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Дрогобич
    так це різні люди писали.

21. crescente_anethum

crescente_anethum Oberfeldwebel

Повідомлення:
    566
    Адреса:
    Миколаївщина
    Але це не точно. Є нюанси, так, це не апарат для збирання купок з коробки із оптикою встановленою на ресівер, але він доволі точний, якщо знати як його правильно використовувати. Вартий уваги тільки якщо вам треба носити гвинтівку в рюкзаку в іншому випадку його ціна і технічні нюанси кажуть нам "танунах".

vixa b3, ViktorKux, Умка та ще 1-му подобається це.
  22. Yuber

Yuber Leutnant

Повідомлення:
    6.272
    Адреса:
    г.Днепр
    Якщо в рюкзаку носити, то краще вже Генрі Сурвивал придбати, який розглядали на попередній сторінці. І дешевше, доречі.;)

23. АЛЕКСЕЕВ

АЛЕКСЕЕВ Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    29.453
    Адреса:
    Украина
    На последней оружейной выставке показали интересный карабин

Skilled Kamikaze, ViktorKux та VaneZB подобається це.
  24. Yuber

Yuber Leutnant

Повідомлення:
    6.272
    Адреса:
    г.Днепр
    Аналог Дерии:

ViktorKux подобається це.
  25. АЛЕКСЕЕВ

АЛЕКСЕЕВ Oberstleutnant

Рейтинг:
    2