Выбираю травмат нужен совет

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Crane075, 18 сер 2016.

1. Crane075

Crane075 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    39
    Повідомлення:
    1.237
    а темный подъезд?

2. Цікаві лоти

1. Характеристики Кратность: 1,5-6 Диаметр объектива, мм 42 Диаметр выходного зрачка, мм 14,4 - 7,0 Пр...
      32000 грн.
    2. лазерный прицел новий лазер регулируется двумя винтами
      280 грн.
    3. Приціл абсолютно новий , ніразу не використовувався.
      60000 грн.
    4. Ціна нового 2.200$ Стан ідеальний. Пишіть,можливо щось скину
      40000 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Новий оптичний приціл 1.5-5x32IR (мінік) Приціл на 30 трубі з хорошим запасом поправок. Має просвітл...
      4650 грн.
  3. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Разницы в полете пули на 5 м совершенно никакой. А на 30 м никто стрелять не будет это раз. А два палить усиленными в человека это или убийство или тяжкие телесные со всеми вытекающими. По людям есть сертифицированные 60дж которые валят на ура, исключение разве зимой когда в курточке толстой человек. Но ведь можно по ногам мальнуть как учат. А палить по силуету усиленными патронами да еще куда попало это прямой путь на нары. Ствол заберут после такой стрельбы это стопудово и нового разрешения никогда уже не получите. Разрешение на ношение травматического оружия не дает права калечить людей и убивать усиленными патронами. За это придется отвечать. А учитывая что это глок то мноооого гильз останется на месте. Через полдня уже в дверь постучал люди в форме .

Останнє редагування: 19 сер 2016
    doss та jr_13 подобається це.
  4. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Вы же берете ствол для мишеней . Сами же сказали. В темном подьезде вы свой глок и вытащить не успеете, о том чтобы фонарик включить и речи быть не может. Да и габариты какие у него с фонарем будут при ношении - вас каждый патруль останавливать будет для проверки документов. Закончится все тем что вам просто надоест по 10 раз на дню ментам ствол показывать размером с гаубицу в кобуре и вы его кроме как в тир таскать не будете.

jr_13 та Davlatt подобається це.
  5. Gogi 514

Gogi 514 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.361
    Адреса:
    г.Киев
    вам все равно отвечать за стрельбу прийдется если не отвалите побыстрому, поэтому уж лучше усиленные, так как сертификат не очень эффективен.

иван венгрин, Kovach85 та jr_13 подобається це.
  6. - КАПРАЛ -

- КАПРАЛ - Leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    44
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    118
    Повідомлення:
    2.721
    Хату меняй ... однозначно ))

jr_13, Crane075 та Gogi 514 подобається це.
  7. Gogi 514

Gogi 514 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.361
    Адреса:
    г.Киев
    в темном подъезде лучше нож.

Kovach85, jr_13 та Crane075 подобається це.
  8. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Учите закон - там чётко описано в каких случаях и кому разрешено применять травматическое оружие, и правила и порядок его ИСПОЛЬЗОВАНИЯ четко рассписаны. Если все сделаете правильно то отвечать не придется. Использование травматического оружия разрешено законом , но есть свои правила которые лучше не нарушать. Если свалите оставив после себя гильзы то это будет отягчающее. Вас стопудово найдут по гильзам. А собрать в гарячке вы их не сможете.

POMAH-Lviv та Crane075 подобається це.
  9. Gogi 514

Gogi 514 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.361
    Адреса:
    г.Киев
    предлагаете взять наган? :D

иван венгрин, Kovach85, jr_13 та ще 1-му подобається це.
  10. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Знал бы где упадешь - соломки бы постелил.

Crane075 подобається це.
  11. Чиж

Чиж Leutnant

Рейтинг:
    -1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.181
    Адреса:
    Полтава, Украина
  12. Р а д і с т

Р а д і с т General-major

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    А з цього місця будь ласка детальніше! Який Закон тре вчить? Назву і посилання будь ласка ;)

doss, jr_13, German Stein та ще 1-му подобається це.
  13. Crane075

Crane075 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    39
    Повідомлення:
    1.237
    кстати да, очень интересно))

doss подобається це.
  14. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Когда брат проходил курсы для травматики то ему выдавали брошуру где были все законы и нормативные документы по применению травматического оружия. И там все очень даже подробно описано как и по кому использовать . А по кому использовать запрещено. Какие патроны разрешено использовать. Если вам интересно то запишитесь на курсы для обучения травм оружия и там вам все расскажут а я вам простите не справочное бюро и искать номера законов для вас у меня нету ни времени ни желания. Спрошу у брата и если у него еще осталась брошура то отсканю и выложу.

jr_13, - КАПРАЛ - та Crane075 подобається це.
  15. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    http://www.shooting-ua.com/zakon/zakon_12.htm

Вот тут есть про использование немного со ссылками на ук. Еще есть статьи - там четко описано что не ближе 3м, что надо обязательно предупреждать перед использованием оружия и другие вещи которые желательно знать. Только вот где они это надо искать, это все четко рассписано но не в одном акте. Если найду брошуру то отсканю.

jr_13 та Crane075 подобається це.
  16. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Если хотите покупать оружие травматическое то вам все равно курсы НЕ обойти. Так вот пройдите по настоящему а не справку купите и все там расскажут с номерами законов и статей ук. Я просто этим не заморачивался - оно мне не надо статьи учить да номера законов, поскольку не являюсь владельцем травматического, а вот почитал был с интересом. Много там очень всего полезного которое любому владельцу оружия желательно знать а не только владельцам травматики.

Останнє редагування: 20 сер 2016
  17. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Шановний, Ви з якої планети?
    Це один з багатьох проектів, до того ж недолугий і застарілий.
    Не існує в Україні Закону про зброю! Це я Вам як власнику зброї доводжу, ну так про всяк випадок, зброя все ж таки, а Ви її власник ;)

doss, иван венгрин, Indeets та 3 іншим подобається це.
  18. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    То можливо і закони там на статті ук також застарілі? Яка різниця який там проєкт (застарілий, стильний, крутий чи ще якийсь) - головне що сміст законів та статей відповідає дійсності. Решта мені начхати. Чи ви будете потім в суді розповідати що вам світогляд не дозволяе зміст законів в застарілих проектах сприймати? Закони потрібно читати не тому що вони с стильних прлектах написані а для того щоб вберегти свою пяту точку від лишніх пригод. Володіння зброєю це перш за все відповідальність, а іі застосування це відповідальність яка дуже близько переплітається з кримінальною відповідальністю. Не знаючи цієі межі можна самому не розуміючи змінити місце проживання.

Crane075 подобається це.
  19. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    В мене нема слів!!! Про який Закон Ви весь час тлумачите? :))) Де він? Назва діючого Закону України і посилання на нього?!!

doss, Indeets, Crane075 та 2 іншим подобається це.
  20. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    А чим же тоді регулюється порядок придбання, зберігання зброі та боєприпасів в украіні? Де написано що таке цивільна, службова, військова ... Зброя. Де написано що ви не можете придбати автоматичну зброю ? В яких нормативних документах не підкажете?

Crane075 подобається це.
  21. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    В Україні обіг зброї не врегульовано жодним Законом! Дивно, що Ви як власник зброї цього не знаєте ;)
    Ніде не написано! Н І Д Е!
    До того ж, начебто Ви повчали як використовувати зброю згідно Закону, а тепер мене питаєте, давайте будемо послідовними ;)

Indeets, Crane075 та German Stein подобається це.
  22. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Не доколупуйтеся до слів. Я не казав що все це в ОДНОМУ законі. Я казав що в різних документах ці правила а ви пристали як пяний до радіо - заспівай та заспівай. Це все написано в РІЗНИХ документах, але це написано, прийнято, виконується. Не буду зараз копіювати назви всіх законів де це описується, та й бажання все це шукати в інтернеті немає. Відповідати прийдеться все рівно якщо вистрелите несертифікованим патроном або ближче3х метрів або в лежачого або в спину або .... Якщо пошукаєте то знайдете де написано я вже казав я не справочник. Не бажаєте - пуляйте по людям коли бажаєте та з чого бажаєте - вам потім люди в формі пояснять що ви порушили та назви статей скажуть також - ім за це гроші платять. А мені ні.

23. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Ну так придбайте собі автоматичну зброю та понесіть в дозвільну реєструвати. Хоча і реєструвати не потрібно - бо ніде не написано що потрібно. Якщо ніде не написано то вам нічого і не буде за це бо ви нічого не порушили. Ніде ж не написано що пістолети неможна , автоматичну не можна. Що якась зеленка потрібна для покупки, нафіга вона якщо просто купуючи зброю у будь кого ви нічого не порушуєте. Чим тоді зброя чід хліба відрізняється якщо гіде та ніким не регулюється обіг зброі. Купіть калаш та й ходіть з ним по городу, захотіли постріляти - станьте посеред києва та й стріляйте. - що вам зможуть поліцейські зробити якщо обіг зброі ніде не регулюється, правила використання не регулюються.

Crane075 подобається це.
  24. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Шановний, Ви мене починаєте лякать ;) Якщо Вам відомі багато Законів і РІЗНИХ документів, що регулюють обіг зброї в Україні, то по перше - Ви абсолютно унікальна людина, бо Ви тоді Єдиний кому це відомо. По-друге, враховуючи Вашу неперевершену обізнаність в збройовому законодавстві, я прошу Вас поділитись цими унікальними знаннями з загалом. Я думаю не одному мені буде цікаво дізнатись яким чином врегульовані дії громадянина, не плутати з ментом, при поводженні зі зброєю.

doss, Indeets, Crane075 та ще 1-му подобається це.
  25. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    дуже багато слів. Просто дайте посилання на анонсований Вами Закон і все вирішиться.

Crane075 подобається це.
  26. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Не полінився
    http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/576-92-п

Закон про дозвільну систему якого з ваших слів не існує.

Закон украіни про полювання в якому є деякі аспекти які обговорювалися вище .

http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1478-14

А ще існують деякі накази в яких згадується використання зброі та пристроів при загрозі життю. Якщо цікаво то шукайте самі.

А про те що все це в одному законі я ніколи не говорив. Якщо цікаво то знайдете. Я для вас більше нічого шукати не збираюся, самі вчіться користуватися інтернетом. Якщо знайду брошуру про яку розповідав то відсканую та викладу.

violet_Cat, - КАПРАЛ - та Crane075 подобається це.