Всё-таки... Как защитить себя и свою семью без оружия?

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем zaws, 12 июл 2016.

1. KAISERLEMBERG

KAISERLEMBERG General-major

"Я считаю что не должно быть никаких превышений самообороны "

Я усе життя так вважав ... :oops:
    Якщо суд визнав що я мав право оборонятися, то я й обороняюся ...
    а зі страху, чи від хвилювання, чи просто сил не розрахував, то це
    вже пох.. !!! :oops: Не протрібно було нападнику на мене то й нападник
    був би цілий і здоровий ... :D якщо він у результаті моєї самооборони
    потерпів, то нехай сам себе й винуватить ... :oops: ну а що мені переживати і перейматися
    за його життя і здоровля наражаючи своє ... ??? :eek::eek::eek: Це маразм !!! :D:D:D

"... либо убийство, либо защита!"

Закинети грошей буде "защіта" ... :oops:
    не закинети - "убійство" ... :D

рональд, рамзэс, Dietrich88 и 4 другим нравится это.
  2. Интересные лоты

1. (в наличии 2 шт.)
      Оригинальная армейская флисовая куртка для флота США. Цвет чёрный. Флис по плотности как общевойсков...
      1100 грн.
    2. Негорючий військовий фліс Massif EWOL FREE FR ADS ECWCS Куртка L/R, штани M/R
      3000 грн.
    3. Флісова кофта Pig Tac multicam Розмір XL
      700 грн.
    4. Микрофлис германского контингента NATO в Афганистане (провинция Кундуз). Оригинал. На груди вышивка...
      950 грн.
    5. Отличного качества универсальный флисовый термокомплект от компании Trespass. Флисовая термокофта с...
      850 грн.
  3. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Починайте закидувати гроші прям зараз!
    Нумер рахунку - куди закидувати гроші я вам у приватні повідомлення зкину:D
    Тікі спочатку не забудьте сплатити братні відсотки пану К% - за мене, за себе, та й за того хлопця:D:D:D
    .

4. KAISERLEMBERG

А за що ... ??? :oops: Я ж навіть не оборонявся ... !!! :oops:
    Я - УТІК !!! :eek: :D:D:D

Tayfun_U и Romachick нравится это.
  5. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

А хто так гупав мештами?!

KAISERLEMBERG и Tayfun_U нравится это.
  6. Romachick

Romachick General-leutnant

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    111 приём?:)

Tayfun_U и KAISERLEMBERG нравится это.
  7. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Нинадо никуда выходить - курить вредно! Гвозди забивать тоже ненужно!
    Гопник сам подскользнулся на арбузной шкурке и упал на вилы 37 раз подряд:eek::smile_6::D
    А вас в это время вообще дома небыло...

Romachick нравится это.
  8. KAISERLEMBERG

нАПЕВНО НАПАДНИК ... :oops:
    Я Ж БОСЯКОМ УТІКАВ ... :D:D:D

Tayfun_U, Romachick и kot-begemot нравится это.
  9. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

О-оо! Спеціяльно для утікачів у пана К% тариф "потрійний":D, а якщо будете сперечатися то він вас взагалі на тариф "святковий" переведе:eek::(:smile_5:

Последнее редактирование: 16 июл 2016
    KAISERLEMBERG нравится это.
  10. natafokss888

natafokss888 Stabsgefreiter

Не тільки вбивство або самозахист - буває і самогубство. Це коли особа "на напівспущених" прямує в 2 години ночі через темний парк за цигарками. Або як та тітонька що посварилась з чоловіком і пішла шукати маніяка. А що? Мають конституційне право!!! Треба вимагати від держави щоб забезпечила безпеку кожного пересічного неадеквата!!! По наряду поліції приставити!!! До кожного!!! А щоб він невідчував дискримінації то наряд з трьох поліцейських обов'язково жінка (яка не жінка а коп), темношкірий і представник ЛГБТ спільноти. Здається всіх згадав і всі права дотримані...
    Пропоную ввести в юридичну практику поняття - "самогубство з допомогою гопників" при цьому гопників не карати а оформляти як предмети за допомогою яких було вчинено самогубство і після певного сроку тримання в закритій кімнаті - передавати на потреби народного господарства а саме галузі медицини - трансплантології. Можливо в цей час в якомусь з інтитутів за книжками просиджує майбутній проф. Преображенський!!! Отак.
    (при написанні даного тексту ніхто не постраждав).
    Вибачте можливо кривий юмор, але якось так.

рональд и Tayfun_U нравится это.
  11. KAISERLEMBERG

Розмовляє між собою дві жаби:
    - Ти знаєш подруго, я позавчора йшла через ліс ... мене спіймали і згвалтували ...
    - Та ти що ???
    - Ага, ага !!! Вчора знову йшла тудою, знову згвалтували ...
    - Та ну !!!
    - Точно, точно !!! Сьогодні як смеркнеться - ЗНОВУ ПІДУ !!! :D:D:D

Tayfun_U нравится это.
  12. Ruonin

Ruonin Stabsgefreiter

По поводу #373
    Блин!
    По башке надавать, гвозди забивать, валить сразу...

Мене лякає рівень радикалізму та агрессія суспільства.

Не думали, что это сосед с соседнего подьезда мог быть или с соседней улицы?
    Нажрался в усмерть, а тут двери похожи или ворота так же покрашены.
    А в его пьяном мозгу остаточная мысь, что это как раз его дом(квартира), но почему-то его не хотят пускать.

Он то и на ногах еле стоит. Поговорить, понять что там в голове.
    Может адекватность проснется и пойдет ломиться к другим соседям, раз уж вариант с полицаями не нравится
    (пусть свою работу делают).

Не уж-то не приходилось буйных, пьяных родственников валить и связывать?

Andrew Scott и Den1029 нравится это.
  13. Andrew Harris

Andrew Harris Schütze

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    А це чому я не можу о 2-й ночі прогулятись парком? 0.о А може мені так подобається? А щоб мені гуглялось добре, нехай влада, якій я плачу податки, забезпечить мені безпечність прогулянки. А якщо вони не можуть - я забезпечу собі сам. Ще раз повторюю: міліція/поліція і тому подібна ху...та - непотрібна річ, бо:
    1. Приїжджає ПІСЛЯ скоєного.
    2. Корумпована до усрачки.
    3. Судова тяганина (у кого більше бабла той і правий).
    А нафуя вони тоді потрібні? Який з них толк? У мене на площі стабільно тусується алко і кримі елемент. З самого ранку вже в кондиції. Міліції пофуй. А наша площа - обличчя міста. Колись була... А якби хотіли - давно була б тиша і спокій. А як кришувати наркопритон - це нормально? Та все вони знають про потрібних людей, про місця де вони тусуються і т.д. Але нічого не роблять.
    А Ви не задумувались що є люди, які не хочуть тратити свій час на таке лайно? Чому я маю спілкуватись з забухшою душею і з'ясовувати що в неї там у голові твориться? Та мені наср*ти на це! Не вмієш пити - не пий. П'єш і ведеш себе неадекватно - будь готовий до того, що це може погано закінчитись. Задовбали зі своєю толерастією. Воно так з маленького і починається: там попустили, тут попустили і пішло-поїхало. А потім ниємо, чого так погано живемо...

КАРА-ХАН, Viking_s, рональд и 5 другим нравится это.
  14. natafokss888

Про гвозді я сказав образно. Це взагалі сюжет з анекдоту якогось.
    Якщо дозволяє здоров'ячко... То чомуб і ні. Я сам колись прогулювався, це зараз трошечки облінився.
    А ось Andrew Harris, в цитаті вище, сформулював на мою думку правильну відповідь "терзающимся сомнениями". А від себе хочу добавити: воно ломиться в двері, а дружина і син дивляться толераст в них чоловік і тато чи ні. Мажна просидіти за дверима - і знайти собі виправдання. Але особисто мені той "атавізм психіки" не дасть спокійно спати і дивитися в зеркало на себе шматок...

Tayfun_U нравится это.
  15. natafokss888

Хочу задати запитання учасникам нашого спілкування, на мою думку воно стосується теми. - Як Ви ставитесь до вчинку того донеччанина що декілька років назад захопив заручницю в кредитній спілці? Мабуть всі пам'ятають про цей випадок? Чи не було це єдиним можливим захистом своєї сім'ї?

16. Ruonin

Ruonin Stabsgefreiter

Є де трупи ховати? А якщо сусіди побачать, або сторонні люди?

17. Andrew Harris

Andrew Harris Schütze

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    А то вже до державних під@р@сів мужів запитання, вони мені повинні забезпечити ПРАВО на захист. Чисто як в США: прийшов на мою територію - приймай всі ризики.

рональд и Tayfun_U нравится это.
  18. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Города - рассадники страха. Чем крупнее город, тем больше усилий приложено "отцами народа" к взращиванию побегов тотального недоверия, злобы и нетерпимости. Это их скорлупа. И пусть внутри всё давно стухло, но снаружи ещё страшнее. А вонь... Что вонь? Не смертельно, потерпим.

natafokss888 нравится это.
  19. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Кредо "отцов народа" - качай бабло, поддерживай хаос, а аборигены сами отрегулируют свою численность до уровня, необходимого для охраны всяких вкусных мест, работы на них и обслуживания 'белого господина' с золотым унитазом.
    .

Последнее редактирование: 18 июл 2016
  20. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

За сотню лет совка вычищено ПОЛНОСТЬЮ понятие частной собственности , свободы личности и право самому распоряжаться своей жизнью. (с)
    .

рональд и Andrew Harris нравится это.
  21. natafokss888

Свобода - она в душе, а не в законах. А законы МЫ (каждый не безразличный) всё равно со временем поменяем. Главное не "сидеть за дверью" и ждать чего то. Капля точит любой камень.

Tayfun_U нравится это.
  22. equalizer

equalizer Feldwebel

Если в стране, законы не исполняются,меняйте их хоть каждый день. Толку- 0.

Andrew Harris нравится это.
  23. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Законы то исполняются но очень выборочно....

24. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Похоже шо Акваков и пневматику собирается запретить...

Херсонец едва сам себе не отстрелил достоинство
    Собственный пистолет едва не оставил без наследства жителя Херсона. У себя дома 52-летний горожанин собрался почистить пневматический «ствол». И по невнимательности забыл его разрядить.

Во время разборки пистолет непроизвольно выстрелил, и пулька угодила самому же владельцу «воздушки» прямо в пах.

Сотрудники вызванной бригады «скорой помощи» осмотрели пациента, и пришли к выводу, что ему повезло – пуля через одежду не пробила кожных покровов, оставив на теле мужчины лишь обширную гематому (синяк). Так что «завязать» из-за травмы с интимной жизнью ему не придется.

25. natafokss888

И исполнять начнут... Со временем - когда голову начнут включать, поймут, со временем что в дерьме жить плохо, не все, только часть - ГРАЖДАНЕ Украины. А остальная биомасса сделает как скажут, она всегда так делала. Или как с животными - из под палки.
    Но ключевой была вторая фраза:

Tayfun_U нравится это.
  26. equalizer

equalizer Feldwebel

Много времени должно пройти,чтоб написаное вами исполнилось в жизнь. А реальность такова ,что большенству людей,лучше дать взятку любому госслужещему(врач,учитель и тд) чем решать вопросы по закону.