Не зрозумів, ви нарцис, який читає тільки своі повідомлення? Чи може рамолік, який за 5 сек. забуває, що почув до цього (чи прочитав)? Де ви побачили ностальгію? Мені і зараз не погано, бо маю руки, і голову. Написано було про розбудову Украіни! От уже ж правильно сказано: "Краще з розумним згубити, аніж з дурнем знайти!" Хто ви такий, що вказуєте де мені жити? Приіжджали до нас з ленер, хотіли навчити життю, тепер з Поділля повчають Я живу поряд ленер, і боюсь що завдячуючи таким як ви воно піде далі, бо ви добре поливаєте насіння, яке кинув курдупель. За два роки війни у вас так і не додалось лою в голові, можливо, тому що війна десь далеко ? Для таких як ви влучно придумали термін "вишивата" ! От замітив цікаву закономірність де у нас найбільший відсоток "патріотів" там і відповідна кількість емігрантів до Канади, Австраліі і ЄС. Тут мені колеги (прості сільські дядьки) пропонують задати вам питання, ви здається фермер, чи маєте якесь до того відношення? Як то вам вдається в цей час, коли літній день--рік годує, періодично з"являтись в "Курилці" о 9-й год, о 12-й, о 16-й, ну й опів на дев"ятнадцяту ? Я собі того дозволити не можу. Хлопцям з міста ви може й поясните, а от нам навряд. Здається ви не дуже успішний фермер.
Елементарно. В мене в смартфоні улюблений форум Райберт постіно увімкнений, і коли в хлопців перекур я постійно переглядаю повідомлення форуму та інколи відписую, або ще читаю пару сторінок якоїсь історичної книги, яка також в смарті постійно відкрита. Якщо у вас є якійсь сумніви до мого роду діяльності, то ласкаво прошу до мене в гості, як і любого форумчанина Райберта. Подивитеся чим я займаюся якщо цікаво. До речі зарас самий важкий місяць в році, жнива, настояще пекло , але зайти декілька разів в день на Райберт це святе. П.С. То скільки вам років?
Смартфона всі зараз мають, та не всі мають вільний час навіть угору глянуть ! Ну, якщо у вас агрохолдинг і куча найманоі раб.сили то можливо. С-л-а-б-0! Мабуть, буду іхати по першому з ваших адрес, бо дуже боюсь, ви мене замордуєте ! Як москаля, манкурта, ватника, немовля і т.п.
А от цікаво чого срач?? Чи може посадки в мусорі, є тільки в певних регіонах?? Все засрано (пляшки, памперси, прокладки), куди б не їхати. Чи то порох викинув?? І ми живемо в тому всьому тільки того, бо самі те все зробили. Сам УССР не застав, та думаю що біда не в тому, в нас кожен думає, як би тільки вкрасти
Ага і сраку почухати нема часу. Бідненький як ви важко вкалуєте, чим ви таким займаєтесь що в день немаєте пару хвилин щоб в телефон зайти? Я особисто не курю, але коли хлопці сідають перепочити заходжу в нет, така звичка в мене десь чотири роки. Не агрохолдинг, но пару робітників є. А вас запрошую, адже маєте якійсь сумніви що до мене та моєї діяльності. Ніхто вас катувати не буде , ну може якщо не будете нести свої нісенітниці про колгоспи міліонери, космонавтів та іншу совкову фігню.