Всё так и было, клянусь

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Norman2, 22 чер 2016.

1. Альтофф

Альтофф Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    674
    Адреса:
    село
    Кино савецкое не вариант,дети смартфона.По парторгам тепло,мама клиср и жзл

1. Флисовый мембранный анорак-windstopper, используется полицией Великобритании. Цвет - темносиний Разм...
      500 грн.
    2. Куртка Флісова Арміі Франції оригінал. Стан як нова. Заміри плечі 58.грудь 67.спина від ворота 64.во...
      1399 грн.
    3. Термо флис ВМФ Великобритании ROYAL NAVY Thermal Combat Undershirt PCS. Материал 100% polyester. Цве...
      360 грн.
    4. Кофта​ Розмір: XXL Стан: Новий Колір: Койот Тип тканини: Windproof Функціональна та зручна ф...
      1090 грн.
    5. Флисовая куртка. Производитель не известен, срезана бирка. Флис плотный, 400 г/м2 (может и 500) с вы...
      550 грн.
  2. gvv2309

gvv2309 Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.471
    Адреса:
    Київ
    По возрасту,он скорее внук СССР.
    И скорее всего ему бабушка рассказывала про СССР.

3. Волверин

Волверин Oberfeldwebel

Повідомлення:
    477
    Адреса:
    Край, де сходить Сонце
    Не зрозумів, ви нарцис, який читає тільки своі повідомлення? Чи може рамолік, який за 5 сек. забуває, що почув до цього (чи прочитав)? Де ви побачили ностальгію? Мені і зараз не погано, бо маю руки, і голову. Написано було про розбудову Украіни! От уже ж правильно сказано: "Краще з розумним згубити, аніж з дурнем знайти!" Хто ви такий, що вказуєте де мені жити? Приіжджали до нас з ленер, хотіли навчити життю, тепер з Поділля повчають:mad: Я живу поряд ленер, і боюсь що завдячуючи таким як ви воно піде далі, бо ви добре поливаєте насіння, яке кинув курдупель. За два роки війни у вас так і не додалось лою в голові, можливо, тому що війна десь далеко ? Для таких як ви влучно придумали термін "вишивата" ! От замітив цікаву закономірність де у нас найбільший відсоток "патріотів" там і відповідна кількість емігрантів до Канади, Австраліі і ЄС. Тут мені колеги (прості сільські дядьки) пропонують задати вам питання, ви здається фермер, чи маєте якесь до того відношення? Як то вам вдається в цей час, коли літній день--рік годує, періодично з"являтись в "Курилці" о 9-й год, о 12-й, о 16-й, ну й опів на дев"ятнадцяту ? Я собі того дозволити не можу. Хлопцям з міста ви може й поясните, а от нам навряд. Здається ви не дуже успішний фермер.

Kolya27091975 подобається це.
  4. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.348
    Адреса:
    ...
    Елементарно. В мене в смартфоні улюблений форум Райберт постіно увімкнений, і коли в хлопців перекур я постійно переглядаю повідомлення форуму та інколи відписую, або ще читаю пару сторінок якоїсь історичної книги, яка також в смарті постійно відкрита. Якщо у вас є якійсь сумніви до мого роду діяльності, то ласкаво прошу до мене в гості, як і любого форумчанина Райберта. Подивитеся чим я займаюся якщо цікаво. До речі зарас самий важкий місяць в році, жнива, настояще пекло , але зайти декілька разів в день на Райберт це святе.

П.С. То скільки вам років?

5. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.348
    Адреса:
    ...
    Звідки такі висновки? Покищо получається, не жалуюсь. То коли вас чекати в гості, чи слабо?

6. Волверин

Волверин Oberfeldwebel

Повідомлення:
    477
    Адреса:
    Край, де сходить Сонце
    Смартфона всі зараз мають, та не всі мають вільний час навіть угору глянуть ! Ну, якщо у вас агрохолдинг і куча найманоі раб.сили то можливо. С-л-а-б-0! Мабуть, буду іхати по першому з ваших адрес, бо дуже боюсь, ви мене замордуєте ! Як москаля, манкурта, ватника, немовля і т.п.

7. Artyr

Artyr Hauptmann Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.090
    Адреса:
    Україна проти течії Стрипи
    А от цікаво чого срач?? Чи може посадки в мусорі, є тільки в певних регіонах?? Все засрано (пляшки, памперси, прокладки), куди б не їхати. Чи то порох викинув??
    І ми живемо в тому всьому тільки того, бо самі те все зробили.

Сам УССР не застав, та думаю що біда не в тому, в нас кожен думає, як би тільки вкрасти

Paul Zibert, Волверин та gantz подобається це.
  8. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.348
    Адреса:
    ...
    Ага і сраку почухати нема часу. Бідненький як ви важко вкалуєте,
    чим ви таким займаєтесь що в день немаєте пару хвилин щоб в телефон зайти? Я особисто не курю, але коли хлопці сідають перепочити заходжу в нет, така звичка в мене десь чотири роки.

Не агрохолдинг, но пару робітників є. А вас запрошую, адже маєте якійсь сумніви що до мене та моєї діяльності. Ніхто вас катувати не буде , ну може якщо не будете нести свої нісенітниці про колгоспи міліонери, космонавтів та іншу совкову фігню.