Всё? Приплыли. Валюта

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем AUGUSTIN, 22 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. R. Tietmeyer

R. Tietmeyer Trench Broom

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.829
    А что с рублом?
    На сейчас:
    Доллар 46,53
    Евро 57,84

В день валится в среднем по 1,5 рубля. Так долго наши заклятые братья не протянут...

Carl Zebisch, ДАГОТ, Georg Luger та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Длина лезвия: 17,8 см Общая длина: 29,8 см Длина рукояти: 12 см Толщина лезвия: 5 мм Масса: 249 г
      7000 грн.
    2. продам мультитул Gerber MP600 Black oxide (USA), у практично новому стані. Опис - Мультитул Gerber M...
      1150 грн.
    3. Чехол для мультитула Gerber. Оригинал USA
      100 грн.
    4. Ніж складний міцний та надійний тм Pradel France Потребує чистки. Люфт відчутній.
      350 грн.
    5. Ніж міцний бойовий виробництва Франціі Товщина обуху 4 мм. Без люфту
      580 грн.
  3. SILVESTER

SILVESTER Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    3.914
    Адреса:
    Фастів
    ..да,с рублом вапче печально...

yaruk та ДАГОТ подобається це.
  4. Saddam47

Saddam47 Oberleutnant Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    2.560
    Адреса:
    Галиция
    С рублем и нефтью такая же фигня была в 2008 но после того, когда все утихло, все вернулось в прежнее русло. Сейчас конфликт более затяжной и чем закончится пока не известно, во всяком случае простым смертным.

Ponomarenko, Jolly Roger 13 та SILVESTER подобається це.
  5. _rider

_rider Oberfeldwebel

Повідомлення:
    672
    Адреса:
    Запад...ближе к центру
    Очень не хочется, чтоб все закончилось, как в начале 90-х: жуткой инфляцией и миллионами в кармане...

Jolly Roger 13 та Saddam47 подобається це.
  6. +NOOR+

+NOOR+ Leutnant

Повідомлення:
    3.061
    в вебмани доллары лежали :beer: за последний месяц стал богаче на пару тысяч рубленых

Артурчик подобається це.
  7. МТех

МТех Stabsfeldwebel Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    1.173
    Адреса:
    Одесса
    получал на этой неделе перевод в $ в ощадбанке без проблем дали с Ув

8. +NOOR+

+NOOR+ Leutnant

Повідомлення:
    3.061

KAISERLEMBERG, ДАГОТ, D-day та ще 1-му подобається це.
  9. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

Дивні ви якісь люди ... Заощадження - це слово перестало для мене існувати ще в 1991 році , коли на освіту та одруження своєму малому я "назаощаджував" майже 16 тисяч карбованців , на які міг купити новісіньку "волгу" газ-2410 ... І враз став жебраком , коли на карбованці стало можливим було щось купити тільки при наявності купонів - а так тілько один до трьох ( тобто я таки купив , хоч і з переплатою вдвічі , нові "колеса" , але тілько не "волгу" , а два нові в ящиках МТ-10 , та й то дякувати малому бо в нього тоді вже були мізки підприємця ) . Відтоді заощадження я робив тілько для святкування Різдва - спочатку витрачав бережливо , та коли дещо в житті переосмислив - мої витрати на свята зросли до рівня пенсії за пів-року . А я й не шкодую бо Господь допоміг моїм рідним , а отже я в боргу перед Ним . Зараз тим більше неможливо заощадити , бо занадто таки дорого коштують усілякі шуберти та оспреї та взуття з вібрамами , скілько вього нового довелось вивчити на старість ... А ви все "полная жопа" , "национальний банк" , "дєпозіти" та інші буржуазно-комерційні матюки ... Просніться , Люди ...

lucky strike, yaruk, casio та 5 іншим подобається це.
  10. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    Так переводы в долларах к примеру, можно получить? Через вестерн юнион, или контакт. Или это уже тоже для избранных, для сливок общества и богемы?

11. ДАГОТ

ДАГОТ Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    2.899
    Адреса:
    Украина
    Закройте эту падаль Радиуса за "уРкаина" ! Живет же такая гнида на нашей земле и тихо радуется всем негараздам Украины !

П.С. к курсу 20 грн. давно готов , война , лишь бы рашистских ублюдков выгнать со своей земли и таких как радиус передушить.

pillau, casio, рональд та 6 іншим подобається це.
  12. OLYN

OLYN Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Город на Каховском море.
    Сегодня товарищ в "Привате" перевод 1500$ получил, как не странно, без проблем.

D-day подобається це.
  13. Saddam47

Повідомлення:
    2.560
    Адреса:
    Галиция
    Ми тут як раз і обговорюємо як не втратити заощадження.

Переводы и депозиты пока выплачивают в ин.валюте.

Jolly Roger 13 та D-day подобається це.
  14. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    А я с дуру все в гривни перегнал в позапрошлом году,теперь уже и дергаться поздно,половины уже по курсу нет..:(

15. Saddam47

Повідомлення:
    2.560
    Адреса:
    Галиция
    Зато патриотично:smile_15:

Jolly Roger 13, Ponomarenko та suhar подобається це.
  16. Боцман Кацман

Боцман Кацман Obergefreiter

Повідомлення:
    76
    Дупа, CML8GX3M2A2133C11B майже 1800 грн коштує. Візьму два комплекти поки до 2к не доросло.

Images:

disgaea.gif
    ДАГОТ подобається це.
  17. ДАГОТ

ДАГОТ Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    2.899
    Адреса:
    Украина
    Так, а чего за эти годы назад не перегнал в $ ? Все ж предпосылки были .
    Деньги любят тишину - это закон . Тишины в Украине , жаль , еще какое то время не ждать .
    Помните, когда с Польшы за поездку привозили 200$ - это было хорошо ?! И квартиры по 2000-4000$ были , помните ?

ШВАРЦ33, Jolly Roger 13, zamis79 та 2 іншим подобається це.
  18. ДАГОТ

ДАГОТ Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    2.899
    Адреса:
    Украина
    Разумное вложение денег , если в этом разбираешься и 100пудово знаешь , что эти вещи будут стоить больше .

19. Боцман Кацман

Боцман Кацман Obergefreiter

Повідомлення:
    76
    Я машину зібрав, вложився у 12к, зараз більше 20к коштує. Капець.

ДАГОТ подобається це.
  20. Jakes

Jakes Major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    31
    Повідомлення:
    2.650
    Адреса:
    Kyiv
    Шановне панство, а якщо поближче до наших військово-історичних реалій. Імпорт це ж зараз також дорожчатиме. Чи мо вже завезене то не рухатимуть угору ціну? Турбує ціна на популярну у сусідньому розділі продукцію однієї польської фірми...завезеної сюди на початку вересня...металеву таку...якось вони чітко за курсом бігли вгору з початку...:rolleyes:

21. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

Пів-години тому мав бесіду з добрим товаришем та гарним сусідом , ми перед тим як іти відпочивати граємо інколи в шахи та бесідуємо про життя та дівчат ;). Переповів йому про що ми тут з вами переписуємось та сперечаємось , про те що "всьо пропало" , про курс валют , котрий прямує до хмар , про банківську систему та перспективи заощаджень . А він мені ось що розповів . Є в нього донька та троє онуків котрі живуть в Енергодарі , донька вже третій раз вийшла заміж а батька останнній раз провідувала коли перший раз гуляли весілля в Кушугумі 24 роки тому . А це сьогодні згадала про батька й прислала старшого онука з трьома бананами та "ашанівськими" пиріжками . Так от згадали про діда коли почули що "рухнул доллар і тєпєрь могут пропасть дєдушкіни накоплєнія на смєрть " - то дослівно цитую онучка . Приїхав напідпитку з товаришем на іномарці й "погостював" хвилин двадцять і каже :" давай , дєд , дєньги - я поєду мєнять на доллари , у тєбя нєбось тищь пятьдєсят насобіралось ? ". Товариш в минулому році робив операцію на очах ( встановлював штучні кришталики бо геть вже був осліп від катаракти ) , отже витратив десь близько двадцяти тисяч гривнів у "Візусі" ( я намагався йому допомогти та здешевити вартість операції як для ветерана праці , але він відмовився на користь того , кому це мабуть потрібніше ) , потім зробив такий собі невеличкий подарунок - купив електровелісапед за для подорожей до Дніпра на риболовлю . Коротше кажучи мав грошенята , але зовсім не багато - тож дав онукові три тисячі гривнів на подарунок мамі . Той обурився й сказав що дід старий жмот і шо "кагда будєт падихать , ані к нєму нє прієдут" . Знав товариш шо так колись буде , то ж морально до такої образи вже підготувався та звелів мені купити таку саму електролісапетку для найменшого онука , а решту "заощаджень" віддав мені . Ви би подумали що дав мені аби я виміняв на доляри чи єври ? Ні , дав відносно немалу суму , аби я купив електрогенератора , бо чув що такий девайс дуже потрібен одній дорогій для мене людині , котра разом з побратимами мають таку потребу . На решту звелів купити для нього гарні теплі штани та нові бурки , аби можна було взимку їздити на риболовлю . От і вся вам повчальна історія про "заощадження та капіталовкладеня" . То всьо правда , але думайте як занаєте . Вибачте за мою старчачу писанину , але дякую вам за спілкування , оскільки для мене це зараз дуже важливо , не сприйміть за образу - але хочу шоби кожен хто прочитає мав небагато часу аби перкласти в своїй голові деякі речі по нових поличках .

ШВАРЦ33, Tayfun_U, yaruk та 7 іншим подобається це.
  22. Garfioni

Garfioni Stabsgefreiter

Повідомлення:
    159
    Адреса:
    Украина
    Я до 2008 то же в гривнях держал :)

23. R. Tietmeyer

R. Tietmeyer Trench Broom

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.829
    Не коплю. Все проедаю. Пофиг.

Alekss777, Tayfun_U, dis89 та 3 іншим подобається це.
  24. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    Переживем!
    90-е пережили, и сейчас выстоим!!!

Tayfun_U, ДАГОТ, Jolly Roger 13 та ще 1-му подобається це.
  25. Saddam47

Повідомлення:
    2.560
    Адреса:
    Галиция
    Я от не розумію, до чого Ви ці повісті пишите? Ви пропонуєте не тримати ніяких заощаджень а все прогулювати як Ви, чи тримати їх в гривні, яка з кожним днем наближається до макулатури? Може Вам і добре, пенсії вистачає, житло є, діти вже самі по собі живуть, але як бути молодим сім'ям, в яких за спиною, окрім оптимізму і віри в майбутнє, нічого нема? Я думаю не секрет, що купити житло для молодої сім'ї це дуже велика проблема і кошти на неї збираються не один рік. Ви пропонуєте ім втратити і це? Як бути іншим пенсіонерам, які колись мали змогу трохи відкласти на "чорний день"? Вибачте, що багато питань задаю, але Ви якось егоїстично мислите. Купівля валюти, або інвестиції - це зараз єдиниий шанс зберегти заощадження.

Volynyaka, zamis79 та KUNDLER подобається це.
  26. SILVESTER

SILVESTER Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    3.914
    Адреса:
    Фастів
Статус теми:
Закрита.