Всем шалом!

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем efymenko_32, 29 лип 2017.

1. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    то ви ще і людині тепер грубі гроші винні. покайтесь! та швидше відсилайте кулекцію і цим врятуєте себе та своїх нащадків від боргової турми. бо ви вже винні мені, митниці своїм спецслужбам та ще і своєму сусіду. і це тілько те що я знаю але якщо копнути глибше то ви можете бути винні ще великій кількості народу. тож банкрутство неменуче якщо ви не переосмислите свою поведінку і все зробите як я вам порадив

Briter подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 4 шт.)
      Польский. В лоте 1шт.
      300 грн.
    2. Туристический котелок - посуда Northland 1200 ml. Два предмета - котелок и чашка. Откидные обрезинен...
      650 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Мир Вам! Легкая и гибкая что важно в рюкзаке не займет много места а это важно .Размер 21х30см Данны...
      80 грн.
    4. Ніж пилка виробництва Франціі з руків'ям з рогу Товщина обуху 2 мм
      250 грн.
    5. (в наявності 6 шт.)
      Сушарка для риби, грибів, овочів, фруктів і зелені, з кріпленням для підвішування, ярусної конструкц...
      286 грн.
  3. december 1944

december 1944 Oberst

Повідомлення:
    3.548
    Адреса:
    Маленькая страна
    Вот вы опять жухаете спец службами Ув. Пан К...

4. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    спецслужбам ничего человеческое не чуждо,особенно проценты.А лучше отжать все.....Считать не надо.

5. december 1944

december 1944 Oberst

Повідомлення:
    3.548
    Адреса:
    Маленькая страна
    А у меня сноха в ШАБАКе служит ...( Шерут Битахон Клалит) ФСБ по вашему... И вообще я в прошедший шабат в синагоге молился , так что я ни при чем...:beer::smile_18:

Images:

IMG_20170727_085038.jpg
    Briter подобається це.
  6. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    я? таке! то ви самі казали що на гачку в цехала чи як його там, за ваше нездорове та злочинне захоплення нацизмом та його злочинною ідеологією яку ви розповсюджуєте та пропагандуєте серед пересічних верств посполитих які вас оточують. я лише застерігаю вас щоб ви не робили дурниць та не занапастили своїх нащадків. тобто допомагаю стати на шлях виправлення та врешті решт стати корисним членом суспільства.

Briter подобається це.
  7. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    це не по нашому. по нашому це ФБР альбо СБУ. хоча як на мене то особисте СБ то набагато ліпше та ефективнішою була.
    що до сінагога то чи маєте якусь метрику що те підтверджує? бо сказати може кожен але не кожен може довести.

unkers87, december 1944 та Briter подобається це.
  8. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    там индульгенции продают?Если нет,я догадываюсь,у кого можно приобрести.И предьявлять потом любым спецслужбам.

консерватор та december 1944 подобається це.
  9. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    Закриваю тему, ато вже пішло писання ні прощо. :beer:

Топікстартеру бан на неділю, почитать ще раз правила форума в розміщення тем.:beer:

december 1944 подобається це.