Всем шалом!

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем efymenko_32, 29 июл 2017.

1. консерватор

консерватор General-leutnant

то ви ще і людині тепер грубі гроші винні. покайтесь! та швидше відсилайте кулекцію і цим врятуєте себе та своїх нащадків від боргової турми. бо ви вже винні мені, митниці своїм спецслужбам та ще і своєму сусіду. і це тілько те що я знаю але якщо копнути глибше то ви можете бути винні ще великій кількості народу. тож банкрутство неменуче якщо ви не переосмислите свою поведінку і все зробите як я вам порадив

Briter нравится это.
  2. Интересные лоты

1. Походный туристический фильтр для воды Survivor Filter Pro Переносной фильтр для воды Survivor Filte...
      1300 грн.
    2. Кругла фляга без сторонніх запахів з піщевого алюмінію. Об'єм-4 літра.
      1188 грн.
    3. (в наличии 3 шт.)
      Кружка стальная с карабином 250 мл KARABINER BECHER S/STEEL 250ML BLANK - Дорожная кружка с карабин...
      300 грн.
    4. М'яка пляшка-фляга для води 500 мл М'яка силіконова фляга обсягом 500 мл. Всередині є мірн...
      240 грн.
    5. (в наличии 11 шт.)
      Source US MC (Оригінал Ізраїль) Новий шланг + загубник з ковпачком .
      390 грн.
  3. december 1944

december 1944 Oberst

Вот вы опять жухаете спец службами Ув. Пан К...

4. Briter

Briter Oberleutnant

спецслужбам ничего человеческое не чуждо,особенно проценты.А лучше отжать все.....Считать не надо.

5. december 1944

december 1944 Oberst

А у меня сноха в ШАБАКе служит ...( Шерут Битахон Клалит) ФСБ по вашему... И вообще я в прошедший шабат в синагоге молился , так что я ни при чем...:beer::smile_18:

Изображения:

IMG_20170727_085038.jpg
    Briter нравится это.
  6. консерватор

я? таке! то ви самі казали що на гачку в цехала чи як його там, за ваше нездорове та злочинне захоплення нацизмом та його злочинною ідеологією яку ви розповсюджуєте та пропагандуєте серед пересічних верств посполитих які вас оточують. я лише застерігаю вас щоб ви не робили дурниць та не занапастили своїх нащадків. тобто допомагаю стати на шлях виправлення та врешті решт стати корисним членом суспільства.

Briter нравится это.
  7. консерватор

це не по нашому. по нашому це ФБР альбо СБУ. хоча як на мене то особисте СБ то набагато ліпше та ефективнішою була.
    що до сінагога то чи маєте якусь метрику що те підтверджує? бо сказати може кожен але не кожен може довести.

unkers87, december 1944 и Briter нравится это.
  8. Briter

Briter Oberleutnant

там индульгенции продают?Если нет,я догадываюсь,у кого можно приобрести.И предьявлять потом любым спецслужбам.

консерватор и december 1944 нравится это.
  9. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    Закриваю тему, ато вже пішло писання ні прощо. :beer:

Топікстартеру бан на неділю, почитать ще раз правила форума в розміщення тем.:beer:

december 1944 нравится это.