то ви ще і людині тепер грубі гроші винні. покайтесь! та швидше відсилайте кулекцію і цим врятуєте себе та своїх нащадків від боргової турми. бо ви вже винні мені, митниці своїм спецслужбам та ще і своєму сусіду. і це тілько те що я знаю але якщо копнути глибше то ви можете бути винні ще великій кількості народу. тож банкрутство неменуче якщо ви не переосмислите свою поведінку і все зробите як я вам порадив
А у меня сноха в ШАБАКе служит ...( Шерут Битахон Клалит) ФСБ по вашему... И вообще я в прошедший шабат в синагоге молился , так что я ни при чем...
я? таке! то ви самі казали що на гачку в цехала чи як його там, за ваше нездорове та злочинне захоплення нацизмом та його злочинною ідеологією яку ви розповсюджуєте та пропагандуєте серед пересічних верств посполитих які вас оточують. я лише застерігаю вас щоб ви не робили дурниць та не занапастили своїх нащадків. тобто допомагаю стати на шлях виправлення та врешті решт стати корисним членом суспільства.
це не по нашому. по нашому це ФБР альбо СБУ. хоча як на мене то особисте СБ то набагато ліпше та ефективнішою була. що до сінагога то чи маєте якусь метрику що те підтверджує? бо сказати може кожен але не кожен може довести.
там индульгенции продают?Если нет,я догадываюсь,у кого можно приобрести.И предьявлять потом любым спецслужбам.
Закриваю тему, ато вже пішло писання ні прощо. Топікстартеру бан на неділю, почитать ще раз правила форума в розміщення тем.