Как подсказал камрад - уменьшай дозу, займись спортом, постарайся отвлечься,переключи мысли на что нибудь другое. Ты же мужик! Сила воли должна быть! Скажи себе - ВСЕ, БОЛЬШЕ НЕ КУРЮ! Еще помни, чем дольше не куришь, тем легче, с каждым днем кровь очищается от никотина!
Вон Зельдину 96, живет и радуется жизни! Так что побольше оптимизма! По поводу вернуть назад, так и я о том же!
Да парни всем привет ! я вернулся не всё так страшно обойшлось как я думал обошолся только домашним арестом ! Так я опять с вами !
Та хоть війна почнеться я КОПАТЬ БУДУ ! Це така справа -це хоббі, а хобі у мене не відбереш ! Коп для мене- це така чясточка мого життя яку ні чим не можна замінити !
если у тебя свой профиль (отдельный от мамы), то смени пароль, а маме ничего не говори. Сделать это можно элементарно с помощью чудесного диска WinPE даже старой сборки...
Та ппц буде якщо пароль зміню мама з татом кожний день за компом сидять !!! Як побачять то я точно з вами попрощяюся тільки НАЗАВЖДИ !)
та кожного дня по 6 грн платити я краще якимось чином пароль дізнаюсь та буду на своєму безлімітном сидіть 33 копійки в день !
Ты меньше о своем увлечении в школе рассказывай и все будет нормально , будешь как и прежде общатся на райберте в компании единомышленников. Мы ведь мир видим по иному.
Правильно тебя родители забанили . В школе нужно подтянуться , особенно по русскому языку , а то и на Райберте забанят , за незнание мат. части.
Блін в моєму житті мене мучяє весь чяс одна мисля ! Ось у мене тётя живе в Канаді і каже якщо я добре вивчю англійську мову то забере мене до себе, а я так подумав і вирішив що тут робити в Україні (Я патріот ви нічого не подумайте) вивчу англійську і поличю туди на крилах щястя але потом пришла друга мисля, а як же всі мою друзі комради! І де я взагалі буду свохм хоббі (копать ) там займатись ?І ось я тепер коливаюсь, що мені робить ? Хороша робота але погане самопочуття або Нормальна робото моє хоббі і все інше ! Що я там буду робити крім того що заробляти гороші аж нічого ! Що робити комради ???