А чого шукати ті 220?! На лічильниках індикатори, в квартирах відсікачі напруги, індикатори на блоках живлення. В крайньому разі в любому холодильнику мала лампочка на 220. (Ось вам і тестер) А якщо дійсно прийшов пі..... ц, тоді вже сонячна панель. Правда я б доповнив її модулем, но це не зовсім мобільно. Но в рюкзак я кинув плату з вхідним 5-30v. а вихід юсб. Все решта можна знайти в будь-якому місці де може бути 220. Плата розміром +-1*2 см.Ціна до 1$.
Доооооо, посмотрел бы я на вас с зарядка и usb в распределительном шкафу заброшенного завода или подстанции)))))
а там вже нема ніхто, напруги особливо. І кабелі зтирені місцевим полетаріатом на чолі з начальством рівно в день закидання.
❗️Україна готова до того, що рф застосує тактичну ядерну зброю, — секретар РНБО Олексій Данілов «Пропагандисти кремля відкрито погрожують світу ядеркою. Тому європейські політики допускають можливість застосування тактичної ядерної, хімічної або біологічної зброї. Україна готова до будь-якого сценарію», — наголосив Данілов.
А вы готовы к такому сценарию??Собственно мы живем в Украине если она готова значит и мы то-же.Данилов же сказал..
Ви хочете сказати що на покинутому заводі не було звичайної лампочки, яку можливо використати як умовно тестер?! Або не було жодного блока живлення від побутової техніки? Мабуть, ви досить витривала людина якщо вам ще тестера в наплічнику бракувало. Тут ще, важливо ви цивільний або військовий. Бо підхід до виживання дещо відрізняється, як на мене.
.Кстати, кто-нибудь знает, есть общая частота для подачи сигнала бедствия по рации? В море это 16й канал, а вот на суше я не вкурсе
Тестер хорошая тема, у меня такой как на картинке, можно искать скрытую проводку в стенах и работает как детектор ЭМИ.
Как минимум))) Мы уже пережили ядерную катастрофу и я уверен что не одну. Быть по городам они 100%не будут,и это ещё один плюс к выживанию в городе. С УВ
Дивно! А навіщо було розпочинати війну? В них своїх міст не вистарчало, чи ресурсів! От здорового глузду там точно бракує! Тому можна очікувати будь-чого.