Металлодетектор JOKER CLASSIC - вроде, как новинка.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем ded korney, 18 січ 2017.

Статус теми:
Закрита.
  1. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Ми й так знаєм.

Був би виробник даного мд Ігоревичем, Рома вже давно б кричав, що прибор просто СУПЕР, і кидав би свіжі фото монет в штучній патині прямо на копі.
    Виробниу удачі в нелегкому ділі, та реальних чекаєм відгуків від копарів.

LEXXX та Cladotrix подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Навушники до металошукача Garret використрвував на аські 250. Майже нові. Чохол на блок у подарунок
      700 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя пират (SMD) преимуществ...
      70 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя Шанс (Chance). Импульсн...
      190 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Соха C-3TD-M,. Балан...
      170 грн.
    5. Залізний. Купував собі, але вже не треба
      80 грн.
  3. Иван1974

Иван1974 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    444

а я признаю что заслан конкурентами шоб опорочить. Всё.
    Ми й так знаєм.

Був би виробник даного мд Ігоревичем, Рома вже давно б кричав, що прибор просто СУПЕР, і кидав би свіжі фото монет в штучній патині прямо на копі.
    Виробниу удачі в нелегкому ділі, та реальних чекаєм відгуків від копарів.

Volocuga, 3 мин. назадПожаловаться
    #76Мне нравится+ ЦитатаОтветить
    Cladotrix нравится это

Слава Богу!Надеюсь закончили...

Sanya-gensek, Cladotrix та Volocuga подобається це.
  4. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Рома може бути і не в курсі, думаю С.І його боїться вже, шкоди більше ніж толку. :D
    Ну виробнику дійсно удачі, а от відгуків буде кожен сидіти і ждати, мовляв хай до мене куплять. Ну а ті що купили поганого не напишуть, самі розумієте чому.

Sanya-gensek подобається це.
  5. ded korney

ded korney Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    549
    Адреса:
    г.Полтава.
    Вы правы на 100%. Так оно и сложилось. Я учту Ваши слова, они меня очень тронули. Как-то, вот, в точку. С ув.

6. Dimka911

Dimka911 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    306
    Адреса:
    Сумы
    Здравствуйте! Было у меня пару выходов с этим Джокером. Прибор однозначно интересный, но, как и любой аналог, его надо научиться слушать. Брал у человека, который раньше ходил с Ака Сигнум МФТ 7272м, так вот у него этот самый Сигнум сейчас пылится на полочке, думаю это о чём то уже говорит. По приезду на место копа закопали денарий. Товарищ накрутил дэус с 11", я был с джокером (катушка как на фото), настройки в процессе не меняли, т.е. тест был на рабочих настройках. Линейки с собой не брали, сантиметры не скажу, но скажу что Джокер видел монету в грунте на порядок лучше (скажем около 3-5 см). Но вот что мне было не понятно, так это показатели на наконечники (семечки), мне показалось, что терра 705 с 10,5" 7,5 кГц по ним отработала чётче. Возможно это из-за того, что с джокером был первый полувыход а с террой я дружу под 10 лет и понимаю её с полухрюка). Сейчас я прикупил себе GM4Pro, весной обязательно проведу сравнительный тест масочки с джокером.

onik_s та ded korney подобається це.
  7. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    :smile_5: сцук , потрібно було джокера куплять, а я по душевній простоті Деуса купив.:smile_5:

skidbladnir, Diversantik та Cladotrix подобається це.
  8. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Покладіть на полочку і докупіть джокера, Грошей вже нема чи шо?

9. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    :(:smile_5: кращеб я МП 38 купивби.

10. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    У Вас скіко нирок? Так отож..

11. ЮРЧАН 87

ЮРЧАН 87 Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    2.581
    Адреса:
    Украина
    Ага...говорит!
    Говорят на улице зима.

12. Dimka911

Dimka911 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    306
    Адреса:
    Сумы
    А, всё ясно, тут все просто собрались острить и всячески петрасянить! Так почему бы Вам не попросить админов перенести тему в юмор, если здесь такое есть...

ded korney подобається це.
  13. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Есть в Курилке

14. Dimka911

Dimka911 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    306
    Адреса:
    Сумы
    Вы считаете творения рукожопых АКАшников пределом совершенства? Почему Вы не допускаете что кто-нибудь не сможет переплюнуть их прибор по характеристикам?

Motohobiman, ded korney та Иван1974 подобається це.
  15. ЮРЧАН 87

ЮРЧАН 87 Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    2.581
    Адреса:
    Украина
    Писал о времени года.
    О приборах фирмы АКА-кака даже не вспоминал.

16. pipuneskus

pipuneskus Stabsgefreiter

Повідомлення:
    300
    Адреса:
    прикарпатье
    Не верю...:smile_8:

skidbladnir подобається це.
  17. pipuneskus

pipuneskus Stabsgefreiter

Повідомлення:
    300
    Адреса:
    прикарпатье
    также не могу понять смысл безрезонансного датчика на одночастотном аналоговом мд.:rolleyes:

18. onik_s

onik_s Oberschütze

Повідомлення:
    24
    Адреса:
    Сумская обл.
    Смысл в фазовой стабильности. ТКЕ конденсатора не влияет на фазу в виду отсутствия конденсатора, индуктивность обмотки изменяется в зависимости от свойств среды в поле датчика, но на фазу это влияния не оказывает в виду отсутствия резонанса. Если коротко.

pipuneskus подобається це.
  19. Dimka911

Dimka911 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    306
    Адреса:
    Сумы
    На сколько я знаю, у автора в планах сделать прибор многочастотным с работой одновременно на нескольких частотах. Ну а на счёт "Не верю..." - не верьте... Как и зачем мне это Вам доказывать? Меня учили не говорить того, чего я не знаю, да и смысл? У нас на нашу большую компанию два Джокера, у меня была возможность увидеть их в работе. Да, и про Сигнум, чтоб вы не подумали что человек его купил, не разобрался, забросил на полку и решил попробовать что-нибудь попроще - оператора Сигнума и Джокера знают многие в нашей области, он с ним (Сигнумом) неоднократно показывал хорошие результаты на сравнительных тестах на слётах, короче продвинутый пользователь. Мне и самому как-то не понятно как самоделка может переплюнуть топовый фирменный прибор, но ещё более не понятно зачем бы человек, владея ими двумя, выбрал бы худший для поисков...

pipuneskus подобається це.
  20. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    825
    Адреса:
    Львів Україна
    Зрозумійте камрадів, Рейберт найбільший сайт де продається і обговорюється саморобні мд. Про джокера тут ніхто не чув, хоч судячи з відео на ютюбі розробці цій більше року. Запускають тему і тут появляється автор теми і ви з мінімальним рейтингом і розхвалюєте прибор. З таким розвитком подій багато камрадів ставляться з недовірою до цього мд:rolleyes:

Volocuga, Gordan13, pipuneskus та 2 іншим подобається це.
  21. Dimka911

Dimka911 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    306
    Адреса:
    Сумы
    Звісно, я це добре розумію, але якщо подивитись не на кількість моїх повідомлень та рейтинг а на рік, коли я був тут зареєстрований, можна зробити висновок, що зареестрований я тут не за для розкрутки цього приладу. На сусідньому ресурсі маю репутацію +69 та 925 повідомлень. Та й підійшовши до вибору високочастотного МД, вибрав я GM4Pro а не Джокера, про це я писав у повідомленнях вище. Показники в нього гарні, але мене він не зачіпив. Те ж саме можу сказати і про Дєус і про ГМП. Ось Е-Трак мені сподобався, але він занадто шумний по вологій траві, тому мені він не підійшов. Лише Х-Терра 705 завжди усім радуе, але хочеться спробувати щось нове.

Gordan13 подобається це.
  22. Gordan13

Gordan13 Feldwebel

Повідомлення:
    525
    Доброго вечора. Також уважно передивився
    доступні відео. Робота Джокера сподобалась.
    На данний момент дійсно підбираю собі на новий копо-сезон авторський, двохтональний, високочастотний прибор. І вже майже підібрав.
    А тут тобі на, - Джокер.
    Являюсь також оператором прибора фірми АКА, і бачив і ходив вже з багатьма і фірмовими і авторськими приборами. Знаю що таке Сіг. Краще більше не треба таких порівнянь. А от 10 років з Теркою,-співчуваю.
    Запитання. Хто з адекватних комрадів присутніх на Райберті або Фіолетовому купить собі прибор на OLX?
    Прохання, більше відео тестів, звичайно в грунті.
    Бажано запросити до обговорення оператора Сіга. От знатні оператори Сігів, живуть або тут на Райберті або на Фіолетовому, а не так собі самі по собі.
    Скажу навіть так. Ціна на допоки на не розкручений мд, в наших кругах прибор, може і навіть з чудовими характеристиками трохи завищена. Пройдіться в темі продаж-Отечественные металлодетекторы.
    Якщо буде можливість придбати прибор з невеличким тестовим періодом, хочаб днів три і трохи меншою ціною, однозначно готовий придбати Джокера.
    З повагою

23. Dimka911

Dimka911 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    306
    Адреса:
    Сумы
    Давайте по порядку:
    1. Знову ж таки, на скільки я знаю, автор припинив виготовлення даного МД, займаеться розробкою нового.
    2. Як раз таки навпаки, за 10 років з террою я ознайомився зі всіма тонкощами в роботі з нею та отримую максимальні результати, про які початківці навіть не мріють. Це приемно - знати свій прилад як свої п'ять пальців. До того ж окрім терри змінив з десяток металошукачів, просто терра завжди була поряд.
    3. Мій комрад брав його не на ОЛХ а на пряму у виробника, рік з ним відходив. З Вами погоджуюсь - ОЛХ це не серьйозно.
    4. Як і я, він не цікавиться копом по війні, тому йому, як і мені, ближче Фіолетовий. Там він має +90 репутації та 468 повідомлень.
    5. Можу дати номер комрада який змінив Сіг на Джокера, звісно якщо Вам цікаво поспілкуватись.
    6. Питання купівлі Джокеру Вам краще обговорювати з продавцем, я до цього відношення не маю, проте можу спробувати дістати його мобільний.
    7. Згоден з тим, що ціну можна будо зробити хоча б на 1000 грн нижчою. Якщо б він коштував 3-3,5 тис. грн. і сам би взяв замість маски.
    З повагою!

Gordan13 подобається це.
  24. ussam

ussam Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.296
    доброго всем вечера ночи ребят довайте подождём до весны я постараюсь взять даный мд и походить сним а там будет видно с уважением

Gordan13 подобається це.
  25. bejef

bejef Oberfeldwebel

Повідомлення:
    861
    Адреса:
    Earth
    народ поголовно считает приборы АКА хорошими приборами, можно узнать подробности, откуда такая резкая нелюбовь к этим приборам? спрашиваю чисто из любопытства и расширения кругозора.

26. Gordan13

Gordan13 Feldwebel

Повідомлення:
    525
    Комраде, Dimka911, дякую за змістовну відповідь.
    Оце уже розмова.
    Поважаю Ваш вибір і прошу по можливості скиньте в лічку телефони автора і ''соратника'' акавода.
    Ви, мене повідомленням про закритий проект трохи збентежили. Дійсно хочеться прибор який підтримується автором і кагортою однодумців.
    Але і подали надію, що автор працює над новим проектом. Свого Аку ще рано на полку. Ніколи не підводив, але і авторські прибори завжди були під рукою. От і шукаю авторський, категорично і принципово двухтональний, високочастотний, легкий і без ведеішний.
    Розумію що це майже Маска, але переходити на Маску як основний прибор категорично не згоден (є там свої ''прелесті''). Краще буду з своїм Сорексом та може і Джокером. І кожен буде під свої задачі.
    З пов.

Статус теми:
Закрита.