А вот тут не знаю Это я за хлебом двинул как то на днях,а возле клЮба какие то лица кавказкой наружности шмотки разные продают.Вот выхватил себе А когда я их увижу в следующий раз ХЗ,может и никогда. Но если что,лично Вам возьму
Не дам !!! В самого одні От доношу до дирок,і в сервант під скло Я і не бачив що там на них написано,(не звернув уваги,ну носки і носки)поки дома вже не роздуплився.
...вот и все...все пропало...все рухнуло в одно мгновение..Дальше жить нету смысла...Что дальше...!!??? Завтра отпуск за свой счет,и на Кавказ,буду искать эти лица...
собі лиште спортівні штанці. я таких не ношу бо нема лякових гостроносих мешт. бо я си бідний як отая церковна миша.дайте хтоне буть САЛА!(с)
Так значить ! Поступила інформація від розвідника,що оті крЄньдЄля кожного понеділка біля клЮбу торгують Нагадаєте мені 16го числа в неділю,щоб я 17го в понеділок сходив до клЮбу зранку Просто найближчий мій вихідний понеділок буде 17го аж А чому вранці спитаєте ??? А тому щоб встигнути,поки не розберуть Якщо нАски для стиЛьних пациків в них ще є Ви ж розумієте що товар специфічний,стильними багато хто хоче бути)))))))))))) ПиСи: мінятиму на САЛО )))))))))))))))
Петрович! глянул тему, вспомнил "носки сс" ))) помнишь? пару лет назад? и потом мой шлем пранормальных отрядов за поход на тибет)) во мы выдавали программу)
добре. згоден. в мене як раз є три шкарпетки ношені.так що гони САЛА! БАГАТО! по три чверті за шкарпетку.
А чому 90их ??? Я неділі дві назад своїми очима таких бачив Підходить значить лІцо кавказької наружності до мене на роботі,тьолками нашими обвішане(а вони суки ведуться на них) Вчора на ішаках по горним серпантінам їздило,а сьогодні вже тут кум королю сват міністру. Так от,до чого це я все............ А згадав Вдягнуте значить воно в спортивний костюм "Динамо Київ" А там штани такі цікаві,як галіфе,внизу вузькі,а наверх ну точно галіфе. Пузате як бегемот,кофта в обтяжку,і на ногах лакіровані штіблЄти із носами загнутими )))))) А,іще поверх кофти цеп висить Ну вооообщЄм красавЄц )))