Вопросы по 410 калибру

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем тимохааа, 19 тра 2014.

1. dnepr7

dnepr7 Leutnant

Повідомлення:
    1.165
    Адреса:
    Украина
    Можно положить в патрон 4 картечины 9,2 мм на полуконтейнер - гильза-то длинная 410/76.

1. Оригінальний стволік на Сіг Зауер п320 під затвор з довжиною ствола 3,6 дюйма (саб компакт) з різьбо...
      15000 грн.
    2. Затворная рама с затвором для Систем AR15,M4! Cal.223 Производитель Daniel Defence! Состояние новое!...
      13700 грн.
    3. (в наявності 7 шт.)
      Трофейні російські магазини АК-12 Калібр: 5.45*39 Підходять до наших АК-74 Ємність: 30 патронів
      2000 грн.
    4. Бланк, обрізок ствола 7.62 довжина 70мм , діаметр 21 мм, різтба 16 мм. твіст 11.
      400 грн.
    5. (в наявності 7 шт.)
      Поршень выполнен из титана , имеет высокую прочность, в 2 раза меньший вес (в сравнении с заводским...
      1150 грн.
  2. Р а д і с т

Р а д і с т General-major

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Гільзи й кулі становлять певний дефіцит. Станки дивіться в розділі Релоадінг, гільзи теж там проскакували.

3. dnepr7

dnepr7 Leutnant

Повідомлення:
    1.165
    Адреса:
    Украина
    Я бы сказал не так - гильзы и пули можно найти. Настоящий дифицит составляют пластиковые контейнеры ВСЕХ видов и типов под .410 начиная от банального порохового пыж-обтюратора типа "колпачек" дальше дробовой полу-контейнер или к примеру универсальный контейнер типа "стакан" и все остальные виды контейнеров.

Yuber та Р а д і с т подобається це.
  4. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Ну то я й кажу, що не абсолютний, а певний дефіцит. Тобто тре прикласти деяких зусиль, щоб придбати.

5. dnepr7

dnepr7 Leutnant

Повідомлення:
    1.165
    Адреса:
    Украина
    Вы являетесь счастливым обладателем .410 ? Расскажите где есть контейнеры под .410 - уверен это всем будет интересно. Мне вот лично это точно интересно.

6. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Читайте уважніше, перед тим як тренувати дотепність.

Savoy13 подобається це.
  7. dnepr7

dnepr7 Leutnant

Повідомлення:
    1.165
    Адреса:
    Украина
    Так я искал там контейнеры под .410 где Вы советовали. Не нашел.

8. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Я про контейнери - ні пари з вуст.

9. dnepr7

dnepr7 Leutnant

Повідомлення:
    1.165
    Адреса:
    Украина
    Хорошо. Однако как без контейнера собрать патрон? Хоть пулевой хоть дробовой?

10. qwerty3

qwerty3 Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    184
    Лоти
      на продажу:
    15
      продані:
    605
    Повідомлення:
    3.669
    Адреса:
    Полесье
    Кому цікаво перевірити єфективність ПБС на 410 калібр, звертайтеся у приватних повідомленнях. З повагою

Star64 подобається це.