Ну с двумя сообщениями,ты тут точно "профи",Щас расскажи нам чем отличается 40-ка от 42-ой или....побубни чето ...а мы тебя немного послушаем)))).
Та все нормально в автора. Двигун трошки шокований що йому нормального масла дали. Без промірки тиску механічним манометром не має про що говорити. А димок при заводці то пусте,масло оп'ять же дали інше ,маслозйомні кільця не встигають на холодну зняти з циліндра лишне от і підкидає. Головне що б постійно не димів або при перегазовці. Це ж не мерседес. Мости" волговські" дуже міцні ,стандартні чуть гірше ,а от вояки слабенькі. Якщо гума стандарт то ще куди не йшло, а як якісь "бігфути",то вояки швидко згинуть.
Ну вояки таки не слабы. Тут имхо не соглашусь. Пашут хорошо и далеко не на уазовских оборотах. Про резину согласен но не на сто. Движок не вывезет но мосты тут не при чём
Та поржав з того що Ви про патруль пишете,і добавляєте "как их там". В патруля і тойоти найміцніші мости . 37 колеса "переварюють " без проблем. Навіщо писати якісь дурниці. Hab з англійської ступиця. Та ви мали на увазі "Хаб" муфта вільного ходу моста. Є ручні і автоматичні ,в "козлику" іх називають "трєщотки"
+ в звичайні "колхозні" мости іде самоблок з моста від БРДМ ,тоді козлику не страшне любе бездоріжжя.
Я извиняюсь и "попридиржал" коней ,чего и жду от Вас.Я здесь на форуме немного пару сотен парашлемов отличил оригов от фейкой и спас людям не одну сотню тыщ баксов,а Вы,извините,кто?
Ну я не прийшов мірятись піпіськами . І в Ваших заслугах не сумніваюсь. Вам паспортні дані чи що Ви від мене хочете почути? Я звичайний користувач форуму ,купую ,продаю, щось раджу,щось "беру " для себе від розумних людей,копаю. Та це не дає Вам право тикати, та ще й не розумію чого.
Еще заметил одно,когда ручкой пытаюсь завести стартер,лупит искра.Купил "косичку" на массу двигателя,завтра поставлю,посмотрю что да как.