Один раз на полюванні (снігу не було) побачив білу ласицю, добре що знайомий теж побачив, бо я аж очканув трохи...
Вітаю камради. Всякий звір має дуже добрий нюх і слух, навіть копитні. Хижі звірі напевно ще більш сильніше. Багато років тому обфлажили п'ятьох вовків, три молоді вовчиці і два вовки. Через прапорці спочатку не пішов ні один, було добуто трьох молодих вовчиць. Але після шуму і стрілянини старий вовк перейшов за прапорці і вийшов з окладу, молодий не наважився. Потім саме цікаве, старий вернувся по своєму сліду і повів за собою меншого. В цей момент вони вийшли на мисливця якого послали обійти прапорці, один вовк був добутий, другий пішов підранком і впав десь за два кілометри. Погода була ідеальна для такого полювання, випав великий сніг,тому сліди читались як на папері. Думаю, боязнь прапорців у вовка пов'язана з його обережністю, тут спрацьовує нюх, зір, настороженість до незвичних предметів і навіть слух, думаю поки тягнуть прапорці вовк уже на "стрьомі". Але поки звіра не гонять він старається не виявляти себе або тихо покинути угіддя. На даний момент спостерігається значний приріст популяції вовка. Дякую за увагу.