Це все фігня) Служити можна! І потрапити можна але на 3 а не на 1,5. В бойову частину. Якщо цікаво - пишіть. Надіслано від мого S41, використовуючи Tapatalk
Піхоті теж потрібні начпроди, і інші... Але психологічно стійкі,в зоні оос людей кормити ,не всі зможуть організувати.
Доречі про вкид рос.х**ні. Схоже і оце 1,5 року. Так молодші лейтенанти запасу служать в РФ! А у нас щоб не взяли) тільки судимим треба бути) Надіслано від мого S41, використовуючи Tapatalk
Скоро ще два ваканти з'являться https://news-front.info/2020/12/22/v-odesskoj-oblasti-za-halatnost-budut-sudit-dvuh-voennyh/
Братан, та тобі з такою чутливістю навіть з дому по вечорах виходити не можна. Офіцер мля запасу, в мене братан теж воєнку проходив, то коли я йому показував свій штик ак 74 6х5, він навіть незнав, що то за штик. Ти б краще чим на шиї в батьків 3 місяці сидіти і нитися, роботу б знайшов. Спецсназовець бл...
Та кому там таке чмошне треба ?! Там і так вже ПРЕдостатньо пиячні, нарків та ін. *уїти, що влізло заради ЗП і УБД.. Не стільки навоює, скільки нашкодить. Хіба організувати "заград_отряди", щоб стояли над такою *уїтою, коли воно ритиме позиції чи для виконання господарських робіт в підрозділі. Щоб як не службою по захисту, то хоч корисною роботою "служило", на яку б не треба було відволікати основний бойовий склад підрозділу.
та є шо розважаються всякі,во случай був давно правда,якийсь новоприбулий юзер ходив і все речі вермахта в дар просив,і по лс теж,потім там щось забанили той нік,утворився через якийсь час інший,там він вже шукав форму молодшого лейтенанта сс до Нового року,шо характерно манера написання повідомлень тоже якась чудернацька була.
наверное разные люди, хоть имя и фамилия одинаковые указаны может загрустил автор от такой критики и не отвечает или наоборот сидит ржот