Мы "Хлебной Дар" уже с Рождества тестируем,а расходимся по утру всегда хоть Новый Год,хоть любой другой праздник,национальная традиция
До речі, видам один хороший і надзвичайно смачний секрет. Перед запіканням качки, курки, індика, гуски і навіть дикого кабанчика- їх потрібно трішки проварити в яблучному соці. Чим кисліше сік- тим краще. Можна також їх і запікати в яблучному соці. Особливо кабанину і качатину. Іще один нюанс- якщо запікати їх з яблуками- добре брати золотий ранет (але, щоб був твердий). Яблука краще вибирати невеличкі і їх не розрізати. Також, коли яблуками класти на бляшанку в духовку- їх до половини потрібно завернути в фольгу, щоб яблуко не змішувалось з жиром і соком. Хто любить- можна посипати зверху їх тмином. Після запікання, їх розрізають навпіл і посипають грубою морською сіллю. Смак їх виходить- просто надзвичайним.
Ранее я жрал всё. Но вот как-то со временем я стал есть просто и выборочно. Вот например краткий список того что я не ем: борщ, гречку, оливье, крабовый салат, селёдку под шубой, уток-гусей-индюков и почти все фрукты и ягоды. Но исключительно уважаю сало толковое домашнее, грибы солёные, свининку запечёную, молочные продукты, вареники и блины. На этот НГ при очень обильном столе у тёщи ел только пюре с котлетами.
ну качки-гуси то зрозуміло, фрукти-ягоди теж, олів'є та інше можу зрозуміти але чого не їсти борщ? що тоді взагалі їсти якщо прислухатись до лікарів та вживати перші страви хоча-б раз на тиждень.
Есть могу, но совсем не люблю. Люблю гороховый с копчёностями и солянку сборную мясную. Бульончик из домашнего пивныка. Но не более. Организму не обязательны первые блюда, в вываренных овощах витаминов практически нет, а жидкость в организм поступает чаем и минеральной водой без газа. Этого достаточно вполне. Первые блюда важны в бюджете для экономии расходов на питание - это основное направление. Но не все...
Мені цей Новий Рік обійшовся дешево , бо святкували вдома . Теща передала двох кролів і двох півників ( вже убієнних ) , домашніх закруток , картоплі , вино було домашнє . Купив трохи свинини , сала і всіляких горошків , кукурузи , шпротів , грибів , ікри - десь приблизно пішло 800грн. А от на різдво їдемо до тещі - то трохи більше витрачусь . Подарунки потрібно купити . Привести всілякого краму з міста - конфет , ковбаси бо в них в районі завжди все якесь залежане і коштує .
і почнуть трещати горища та комори. зять по ревізії приїхали. до сусідів теж треба зайти та перевірити на пердмет наявності військового краму та артефактів.
Та в них там не походиш (немає що шукати ) . Їх селище почали будувати в 1960х роках , у війну там степ був .
Я також вночі поводивсь тихо та смиренно , а от вдень так настрілялись з усіляких видів карамультуків - що аж руки порохом просякли , мив з милом тричі та й не відмив остаточно . Головне дітвора раді та емоційно розважені . Наприкінець пустили до неба зо два десятки різноманітних ропів та рспнів - коротше кажучи відсалютували на славу !
а в степу не воювали? та і селяни такий народ що тільки треба добре пошукати, той цвяхи у хельмі тримає, а цей у газбаке тавот тримає. а там скриня від снарядів а в того куцопал іще з перших визвольних.
Пускати феєрверки потрібно в тверезому стані або зовсім їх не пускати . Колись святкували Новий Рік на роботі . Після застілля вийшли пускати салюти . Все почалося із ракет ті що потрібно всромлювати дерев"яшку в сніг . Снігу не було і їх ніжки встромили в землю але мать перестаралися і вони вибухнули не злетівши , а ракети були такі дебелі . Потім погано закріпили салютні установки приблизно на 40 пострілів кожна ( було 3 штуки ) їх запалили одночасно . І установки після перших пострілів почало кидати по всьому подвір"ю фірми , а ракети вилітали куди їм заманеться . На щастя обійшлося без жертв і пожежі . Ото було було весело втікати від ракет .
Ну не скажи... я вот всю новогоднюю ночь шурпу вырил неспеша... Сегодня утром очень кстати пришлась.... Так сказать, вернуть разбросанное по углам здоровье....
Та в них якось там пройшло майже без бойових дій . Основні бої були біля Куцівки з Верблюжкою , а в них пройшло стороною . Та й кажу що почали строїти в 60х роках , а раніше там була пустка . А по околишнім селам шастати і кричати курка , яйка , млеко , хельми , зельбанти - то можна й не повернутися із такого походу .
Есть вариант Аналог шурпо-угро Способ приготовления: Угро(таджикское блюдо) В кипящий бульон положить горох(25 г), уварить 40 мин., добавить картофель(75 г), прокипятить, положить в суп лапшу(40 г), соломку пассерованных кореньев, репчатый лук(35 г), томат-пюре(15 г), соль, перец и варить до готовности. Подать с куском мяса, заправив кислым молоком(40 г).
колись давно, я тоді іще малим пацаном був. отих витребеньок не було і ніхто за них не чув. то якось відчим притягнув пів бляшанки пороху чорного. то сили ми у двох з ним та почали на товстих фломастерах, мо хто памятає такі коротенькі, білі, вони іще погано малювали не те що загранишні. так от. на тіх фломастирах навертіли трубочок з паперу, обклеяли папером з клеєм, закоркували один край та напиживали туди пороху, заліпили інший край та зробили маленький отвір і туди стежку з сірників приклеяли. ото бахкало. аж гай шумів а сусіди з переляку мусарів ледь не викликали. увесь двір у диму. весело було бл...(с)
В принципе да.. шурпо самое простое блюдо, поварил мясо, бросил картофану, морковки и готово. Или Вы как то по другому готовите?
так треба підход до людей мати. узяти пляшку горілки, прити у гості та господарю повну шклянку наливати а собі ледь-ледь, і знов господарю повну а собі ледь так він сам запитає чи мо тобі щось треба. мене так старі дядькі вчили. нажаль цей спосіб особисто мені не підходе, не вживаю я.