во как

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Leibstandarte, 24 июн 2016.

1. Paul Zibert

Paul Zibert Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    11
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    22
    Особисто Ви чули про л-та Коновалова до створення теми ТС?
    Я - ні. Впевнений, що переважна більшість тих, хто "в темі", теж не чули. Звідси питання - що це за низькоякісний агітпроп, про якого ніде ніхто не чув? (про тих же панфілівців періодично згадували всю війну! - тобто "продукт" використовувався на повну!)

Як на мене все набагато простіше - випадок існував. На відміну від інших аналогічних ситуацій, які теж могли мати місце, саме про долю цього екіпажу командуванню стало відомо. От і заслужено нагородили.

Інакше доведеться записати всіх, хто здійснив хоч щось неординарне, в "агітку".

Волверин нравится это.
    1. Нова форма, одягав декілька разів.
      500 грн.
    2. Пропоную, абсолютно нові бойові штани (розпакував для фото). Покрій аналогічний MTPв патерні MM14. В...
      950 грн.
    3. Форма НГУ, колір олива, розмір 48/5 досить непоганої якості. Не склянна.
      200 грн.
    4. Размер на фото . Берцы 44 р. (Новое). Все одним лотом .
      2500 грн.
    5. Придбав на М-ТАК Вживане буквально декілька разів на тренуваннях але не більше від того. Розмір L/R...
      1100 грн.
  2. ulitka_010

ulitka_010 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    19
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    43
    Початок війни, в німців кадрові військові, які вміють воювати. А в москалів як? В перші місяці війни професійних військових перебили, або гноіли в котлах + своі немало розстріляли.
    Москалі воювали не якісно але кількісно, на відміну від фашистів? Получається одна радянська консерва розполохала полк німців))?
    Хотя це моя думка, не я писала цю казку

3. Paul Zibert

Paul Zibert Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    11
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    22
    OMG////// Приємно ознайомитись з цілою купою свіженьких штампів в одному пості :))))