во как

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Leibstandarte, 24 чер 2016.

1. Paul Zibert

Paul Zibert Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    11
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    1.945
    Адреса:
    Украина, Северо-Восток
    Особисто Ви чули про л-та Коновалова до створення теми ТС?
    Я - ні. Впевнений, що переважна більшість тих, хто "в темі", теж не чули. Звідси питання - що це за низькоякісний агітпроп, про якого ніде ніхто не чув? (про тих же панфілівців періодично згадували всю війну! - тобто "продукт" використовувався на повну!)

Як на мене все набагато простіше - випадок існував. На відміну від інших аналогічних ситуацій, які теж могли мати місце, саме про долю цього екіпажу командуванню стало відомо. От і заслужено нагородили.

Інакше доведеться записати всіх, хто здійснив хоч щось неординарне, в "агітку".

Волверин подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Термос пищевой с широким горлом на 800 ml. от компании Bergner. Удобный, надежный, хорошо хранит тем...
      380 грн.
    2. (в наявності 3 шт.)
      Новий, води не бачив; незайманий:)
      1000 грн.
    3. Нова у використанні не була.
      600 грн.
    4. Пляшка для очищення води LifeSaver Liberty™ - це перший і єдиний у світі портативний очищувач води,...
      580 грн.
    5. (в наявності 1 шт.)
      Шведская пластиковая складная кружка Fold-A-Cup . Оригинальная и, пожалуй, самая популярная и прода...
      150 грн.
  3. ulitka_010

ulitka_010 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    43
    Повідомлення:
    636
    Адреса:
    Львів
    Початок війни, в німців кадрові військові, які вміють воювати. А в москалів як? В перші місяці війни професійних військових перебили, або гноіли в котлах + своі немало розстріляли.
    Москалі воювали не якісно але кількісно, на відміну від фашистів? Получається одна радянська консерва розполохала полк німців))?
    Хотя це моя думка, не я писала цю казку

4. Paul Zibert

Paul Zibert Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    11
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    1.945
    Адреса:
    Украина, Северо-Восток
    OMG////// Приємно ознайомитись з цілою купою свіженьких штампів в одному пості :))))