Владельцам Retay GPS

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Дмитрий Соляник, 12 лип 2022.

1. Дмитрий Соляник

Дмитрий Соляник Oberschütze

Повідомлення:
    16
    В общем я запарился искать инфо по данной помпе, решил попробовать создать общую тему "флудилку" для владельцев данного девайса. Как раз узнаем сколько нас таких и соберем вместе информацию что и откуда подходит на данную помпу (так как элементов тюнинга под нее еще нет).

Может кто то уже подобрал под нее удлинитель магазина или кто то научился красиво обрезать на ней пластиковый приклад, менял ли кто то мушку и ставил ли еще какой то доп обвес. Все будет интересно.

Я купил это ружье недавно, выбирал между RETAY, Hatsan и Derya в ибисе. Выбор пал на Ретай только потому что она самая легкая, узкая и как мне показалось на порядок лучше собрана чем тот же хатсан. Может мне просто не повезло но на витрине у всех хатсанов были криво прикручены приклады и большой люфт цевья (может просто партия такая). А так же наличие чоков поставило точку в выборе. В общем ружьем доволен, моя первая помпа. Настрел 100 патронов и пока что даже следов использования не заметно)

Пока что я прикупил на нее только СайдСеддл тканевый и патронташ на приклад. Сейчас думаю как укоротить приклад на 1 см. Или может заменить на какой то другой.

Останнє редагування: 12 лип 2022
    sircher9958 та akms1974 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Триклер для точного навішування пороху. Сучасні порохи електризуються, збиваються в грудочки, з нерж...
      1600 грн.
    2. 1500 грн.
    3. Кулі від пістолетних патронів 9мм, різні. Зібрані в тирі. Стан прошу оцінювати за фото. В лоті 60 шт...
      160 грн.
    4. Пуля 308 FMG 9,3 грамм(145 гран) не магнитная, в количестве 36 шт.
      720 грн.
    5. (в наявності 8000 шт.)
      Єврокапсуль нобель спорт 686 688 ціна 3,90 для замовлення пишіть у приватні повідомлення 0996343715
      390 грн.
  3. Дмитрий Соляник

Повідомлення:
    16
  4. Дмитрий Соляник

Повідомлення:
    16
    Если тема интересна отписывайтесь у кого какие мысли по данной помпе.

п.с.: Как решусь укоротить приклад или заменить на какой то подходящий выложу новые фото.

5. Р а д і с т

Р а д і с т General-major

Повідомлення:
    5.405
    Адреса:
    Київ
    взагалі нічого не зрозуміло.

6. Дмитрий Соляник

Повідомлення:
    16
    А шо тут розуміти? Якшо є данна рушниця і ви змогли якось її покращити, то напишить сюди. Що змінили, які деталі та від яких рушниць підходять.

Master Den подобається це.
  7. Р а д і с т

Р а д і с т General-major

Повідомлення:
    5.405
    Адреса:
    Київ
    тепер зрозуміло, а то подумав, що на guns.ru випадково потрапив.

Savoy13 та valerka подобається це.
  8. Дмитрий Соляник

Повідомлення:
    16
    Ви дійсно вважаете шо це саме те місце де треба виясняти на якій мові тексти писати?

Sverhx та Alex Fison подобається це.
  9. and.gum

and.gum Schütze

Повідомлення:
    40
    Адреса:
    Kyiv
    Купив у ібісі на початку червня, бо здалася легшою за хатсана мпс.
    З того часу поставив плстиковий сайдседл на 5 патроні, купив шкіряний пантронташ на приклад (але щось воно не тойво), зробив подовжувач магазину (формально на 1 патрон, але в результаті стало 7+1),
    Корпус подовжувача на 1 патрон брав у стволі, кришку подовжувача мені накрутили у МЕ (відправляв до Харкова, з тих що були у стволі в наявності жодна не накрутилася), гайку під ремінгтон (різьба однакова з ретай) купив у ібісі, розкупорили трубку оригінального магазину у майстерні кажан (робили гровером, я думав мо сам болгаркою але щось було дещо лячно).
    Про вкороченя прикладу думав, але в майстерні відмовили, кажуть - так постріляй пока, скоріш за все тобі це не потрібно. Фізично нічого складного в тому немає, два саморізи під хрест викручуються легко, резиновий потиличник знімається, під ним пластмаса. Єдина проблема - рівненько потім обрізати той потилочник по новому контуру прикладу.

10. Дмитрий Соляник

Повідомлення:
    16
    Я відрізав приклад самостійно в гаражі) Вийшло не дуже гарно але стало комфортніше. А можно фото рушниці с подовжувачем, теж хочу такий встановити але так і не знайшов варіантів. Може по вашому прикладу зроблю.

Олег Грабовский подобається це.
  11. and.gum

and.gum Schütze

Повідомлення:
    40
    Адреса:
    Kyiv
    Тиждень тому відрізав 1.5 см прикладу, думаю як зточити зайвий тильник.
    З подовжувачем виглядає отак:

20220708_170245.jpg [​IMG]

12. Дмитрий Соляник

Повідомлення:
    16
    О, норм виглядає. Треба і собі встановити. Я не став нічого точити, його під шкіряним патронташем і не видно.

13. and.gum

and.gum Schütze

Повідомлення:
    40
    Адреса:
    Kyiv
    От в мене саме під тим патронташем воно і ховається, але ж я знаю що воно там є. Думаю ще

14. PrudnikovAlex

PrudnikovAlex Schütze

Повідомлення:
    9
    Адреса:
    Дніпро
    Я дивився цю помпу, зібрана візуальна краще хатсана, та ще чоки. Виявилась незручною для мене - коротка цівка, потрібно руку ліву тримати прямою. Це ніби-то правильно, але мені незручно. Тому взяв huglu, там длінна цівка, як у хатсана, але вужче.

15. and.gum

and.gum Schütze

Повідомлення:
    40
    Адреса:
    Kyiv
    коротка цівка дає можливість встановити на ствольну коробку ще холдер на 5 патронів :) а вкорочення прикладу дає можливість не так тягнутись

16. Дмитрий Соляник

Повідомлення:
    16
    Навіть 6-шт можно помістити))))

17. and.gum

and.gum Schütze

Повідомлення:
    40
    Адреса:
    Kyiv
    я поміряв пластикові, на 6 вже заважала б здається, може є іншої конструкції; але правду кажучи - тільки пару разів користувався додатковими слотами на цівці, по типу коли під час вправи щось випало та потрібно десь діти, у бандольєру довше пхати, ніж в той слот

18. Дмитрий Соляник

Повідомлення:
    16
    Ну в мене досвіду не багато, але мені здалося що при перезаряджанні магазину лівою рукою, виймати набої з сайдседдлу та досилати їх в магазин набагато зручніше ніж виймати набої з бандольєри. Тому й приклеїв сайдседдл на 6 набоїв. Хоча треба тренуватись доставати набої звідусіль ). Але я ще ні разу не пхав набоі в бандольєру на тренуванні під час вправи, думаю тут краще в карман його кинуть.

19. sircher9958

sircher9958 Schütze

Повідомлення:
    37
    Адреса:
    Київ

Теж маю Retay, купив у травні, тренування в основному на Куполі.
    Потроху тюнінгую, купив коліматор, но ще не встановив, підшукую планку вівер пікатіні, у нас не зовсім стандартне кріплення " ластівчин хвіст" на 14 мм, поки не можу знайти планку під такий розмір. В основному тільки під 11 мм. Якщо хто знає де така є, то прошу відгукніться тут.
    А скільки відрізав приклада що стало комфортніше?
    І який ваш зріст?

Останнє редагування: 4 жов 2022
  20. and.gum

and.gum Schütze

Повідомлення:
    40
    Адреса:
    Kyiv
    блін, завтра зафоткаю, я теж відрізав 1.5 см, зріст 176 (але мені чіплялось бо я товстий і може в худорлявих тої проблеми немає)

valerka подобається це.
  21. Дмитрий Соляник

Повідомлення:
    16
    Я теж десь 1.5 відрізав, мій зріст 174.

22. Дмитрий Соляник

Повідомлення:
    16
    Теж демав за коліматор але мене відмовили) Поки що не буду цим перейматись. Треба спочатку навчитись швидко її заряджати і стріляти. Тренуюсь на "Практика"

ViktorKux подобається це.
  23. Дмитрий Соляник

Повідомлення:
    16
    Сьогодні зібрав свій перший патрон, ціна пострілу виходить 15 грн, і це якшо кулі купляти а не самому робити. Скоро поїду протестую, якщо все пройде добре то дуже гарна єкономія виходить. Покупний патрон патрон куля, в ібісі коштує мінімум 42 грн.

Images:

89151F94-80E5-448B-A89B-E7B821E52E0F.jpeg
    1.png
    2.png
    3.png
    4.png
    sircher9958 подобається це.
  24. and.gum

and.gum Schütze

Повідомлення:
    40
    Адреса:
    Kyiv
    Куди стріляти кулями? Зазвичай дріб використовують, якась зала 24 грм може коштувати менше 400 за пачку

25. sircher9958

sircher9958 Schütze

Повідомлення:
    37
    Адреса:
    Київ
    Ну чому так категорично))
    Кулями зазвичай стріляють в тирі, на полігоні, наприклад на Куполі дозволяють.

akms1974 подобається це.
  26. Дмитрий Соляник

Повідомлення:
    16
    Відстрілявся , все ок) Але купив нові ваги, більш точніші. Також замовив картеч, буду далі експериментувати)

sircher9958 та akms1974 подобається це.