Які ви всі терплячі-3 роки чекали.І вважаєте це нормальним? По мені то хай гілка ця буде-шоб люди бачили при замовленні шо іх може чекати по сроках виконання роботи а потім вирішують для себе-замовляти або ні...А для майстра-не треба ставити своі особисті складності вище складностей інших.Отак і живем в Украіні як у лайні-бо багато хто не знає шо таке є СРОКИ виконання і як це ВАЖЛИВО.....а все дуже легко-не роби те що не обіцяв і не обіцяй те чого не зробиш...
Тут ніхто не написав що чекати 3 роки - "... це нормально..." Я не беру ніяких замовлень,є бажаючі,та не беру. Я не просив нікого зносити цю тему,моя совість чиста,а ця тема для мене нічого не означає.Навіщо цей безглузлий пост?
Ось у КУЄВО шо для вас ця гілка нічого не означає.....БЕЗГЛУЗДА ваша поведінка і ваша реакція на кожне зауваження ПО СПРАВІ.....
Ви до цієї справи не маєте відношення і ваші коменти та зауваження по справі ( яка вас не обходить ) мене не хвилюють.
Да мені взагалі відносно вас зовсім "похєр".Хлопців шкода шо так встряли...я взагалі для них і писав-вас моі висновки не стосуюця-все і так ясно...
Всі все отримали . Мусор який ти тут написав їм якось допоможе? вислови свій жаль їм в приват,на публіку подобається грати?
Ти,чому мені тикаєш?? Я с тобою шо гарільку жер чи свиней пас??? Щє раз для "особливо обдарованих" повторюсь-писалося не тобі,дєятель ,а стороні яка постраждала.І я маю повне право тут у гілці висловити своі думки,тому не вказуй мені кому і в якому форматі писати.Треба було на звязок так виходити людям отписувати які тебе "розшукували" роками,як ти тут зараз вистрачуєш опуси на моі пости...
Після "похєр" ти перейшов на інший рівень мовлення і вже не викликаєш у мене поваги,тому "ти". А якої реакції ти чекав? Будеш на мене похєрами ссилатись а я мовчатиму у відповідь? Не кажи мені що робити і я не казатиму куди тобі йдти.
Читай назву гілки і так раз за разом....мені можеш більше не струячити.Почитай ще раз все с першого мого поста.Я висловив свою думку і не більше і тількі тобі вона здалася безглуздою..
Назва гілки втратила сенс і вагу в момент вирішення ситуації. Справді 41 ? Надто поверховий спосіб мислення як на такий вік.
Негативним прикладом є інші теми де проблема не дійшла до позитивної розв'язки. Я себе не виправдовую,та не зважаючи на час що сплив я знайшов в собі сили і мужність відшукати людеш,попросити пробачення і повернути борг... "...Ти бачиш лише відображення на поверхні води,а що в глибині тобі не видно ... " .