Так я в гражданском, консерватор. И моё всё достанется не жене, а дочери. Дочери в законе страны этой. Ика моя... И выбора не будет. Или семья, или никого. Семья - закон прежде всех законов.
Вітаю куме!!! Тільке священне САЛО жоні не віддавайте!!! Приїзджайте у свадібне путяшесвійо у Карпати і я вам подарю свадєбний ящик від кулєм"йота шварцлозе
Нарешті! Нарешті хоч хтось розвіяв тучі! А що робити, якщо я сало не їм? Хіба що копчене трохи - на-соломці? Не поїду я у Карпати - розверну "червону ганчірку" - заплюють! Так то буде? З хованки гевера ви ж перший дістанете. Лішітє жизні камісара? Отца дітей ні в чём не повінних? Рука не дрогнет?
Ось друже,хай наречена тілько ваші слова почитає(я про тітоньку).То отримаєте на горіхи.Я свою дружину також знаю майже 20 років(якщо точно то 18).З них 12 як одружений,так що не такий вже Ви й старий,як хочете тут притворитися
Пане Консерватор, щиро Вітаю Бажаю кохання палкого, щастя, добробуту !!! Хочу подарувати Вам нашу українську пісню !
Вітаю та приєднуюсь до поздоровлень !!!, кохання - це на все життя. Але, що пан Консерватор тут робе у першу шлюбну ніч ?? , вранці камерадам подякуєте. А це подарунок, гадаю, що гроші достатньо консервативно
А я думав він мене обьманює...... Дмитрику та Юля! Вітаю з одруженням! Хай ніколи нічого поганого не буде в вашій сім,ї, хай там завжди лунае дитячий сміх . Здоров,я вам!!! (Діма, ти попав. Тепер все твое життя поділилось на до і після. Коп тільки з дозволу, додому в 18.00, пиво в п,ятницю вечором. Металодетектор продаси та купиш каляску для двійнят) ВІТАЮ!!!
Поскольку к первому дню не успел, а свадьбу празднуют два дня, то присоединяюсь к поздравлениям, а от себя желаю - Пусть будет мир под вашей крышей, А в доме — счастье и покой, Чтоб стук сердец друг друга слышал До самой свадьбы золотой! Желаю вам большого счастья, Чтобы всегда весна была, Чтоб никогда не знать ненастья, Чтоб были чистыми сердца! Чтоб вы друг другу доверяли, Прожитых не считали лет, С годами верность не теряли И разных не боялись бед, Чтоб был у вас во всем успех, Чтоб жили вы счастливей всех! И говорили бы друзья: "Вот образцовая семья!"