Нє - ви - нормальні? Деж світлини?! Давайте, шановний!!!! Лице замажте, а то НКВС вичісліт! Ждёмс! Такой "попандос" не часто бывает!
Вітаю з одруженням! Всього найкращого і побільше. І ще трошки зверху. P.S. Тепер тебе будуть експлуатувати на повністю законних підставах. Щастя Вам!
Шо - дякую?! Я тут хвалю вас до всирачки - вирисовую "плюси" одружання... Чі то одужання? Де світлини? Не буде?
а хріна лисого а не експлуатувати мене. я до тебе втечу та буду переховуватись у льосі. а ти мене будеш салом та кавою підгодовувати щоб я не охляв.
яку вам світлину? мою? ви що збоченець?! на яку холеру вам здалась світлина старого дядька, тобто мене. га?
тобі вже теж не повірять. так що мовчки підогдовуй мене салом та кавою, бо точно до тебе переховуватись припхаюсь. а її світлина навіщо?
Друже Дмитре!!! Вітаємо пане Дмитре з сьогоднішнім святом Щоби Ви були здорові,та жили багато. Щоби Вас шановний друже,біди обминали. Щоби Ваші вороги спокою не мали. Аби Ваша наречена козаків родила. Бо маленький Консерватор,то велика сила. Побажаємо Вам Дмитре озеро кохання. Та з подружньої постелі "виповзати з рання". А на сему,вірний друже прошу вибачати. Бо в придане на весілля ніц не можу дати. Хтів принести діжку сала,та троха цибулі. Но з вчорашньої гулянки лиш зістали дулі.
а ж писав що я старий, а не дурний, тобто я не з 20 річною дитиною одружився. я молоду років зо 20 знаю, так що це вже така собі тітонька.
Та не то ви подумали. Чого так зле? Просто росписалися, тай усе? Эх - мо то фото буде, думав я. Хоч пагане, але буде. Невже нічого? От я одружусь - ліца замажу - а покажу. Якщо панство захоче. Я без подколов.
тю. так ви іще і не одружились? то біжіть швидше та одружуйтесь. щоб було кому склянку води на старість подати, або петельнею навернути