Соромно мені друже!,за те,що під ранок робив... Фоток Взагалі не дам Ну жінки там,гєкони,шаурма та суцільна біологія і непотріб різноманітний
Какая же разнообразная у Вас жизнь...А с красным лицом-завязывайте,здесь собрались уважаемые люди и Вы их пугаете.В конце концов-это неприлично.Синее-можно,а красное-это предел всех приличий. Да,кстати-фотки попрошу в студию.Уважаемое сообщество решит,что было прилично,а что-надо будет пересматривать несколько раз.
#183 виходить Гамлeт, принц Датський, одягнен- ний в зручну товстовку й такi самi парусиновi штани. Гамлeт красiво пiдперезаний вузьким шкiряним пояском. Вiн босий, бо- родатий i пацаватий.
Коли сумно. Коли нема. Нічого. Навколо мене. Йа мандрую. До. Універу. І там. Ім . Піццу. Бачу жінок. Та птахів. Афродівчини пасують. Мені. Чекаю наступного дня. Щоб усе знов.
змвнив Такімура катану на палку та жлоктає пиво розлякавши дітей. отримає він по зашийку дрючком поліцая продвсть під заставу годиника синього
а це вже взагалі підпадає під закон про заборону порнаграфії. за таке банити треба бо це ображає усіх користувачів.