Ну як для коллекції цікаво. Враховуючи такий вибір зброї. Як що, то раз в пів року відвести душу))) то не погано)) А дійсно що з цим єкземпляром з кучністью 26 року, та ще драгунська)) . Бо через мене пройшли з 41по 46 ріку. Як на мене, то НЕ ЗІГРІЛО)) До того, оптика як з тих часів, кронштейн Кочетова. На вигляд не погано, цікаво... З повагою.
Групу не міряв. Карабін не зовсім для високоточки. Спуск не 400гр. Тарілки для спортінгу на 100м впевнено знищуються. Всі додаткові питання прошу в особисті. З повагою!
Не подумайте що Я охітів обхаяти цей карабін. Дійсно на ті рока УСМ можна було регулювати. І ресівер ствольної коробки граненний не то що КО 91/30 В цілкому данний єкземпляр цікавий. Ясно что не високоточка))) Вам успіху в продажі!! З повагою!
Доброго дня генацвалі, ніхто Вас не відмовляє. Дійсно цікавий єкземпляр!! Просто треба знати можливості застосування будь якого калібру. Кому то подобається виїхати пошмаляти, побабахкати))) Іншім, отримати задоволення збирати отвори на мішенях (кучність) Тому, будьте до цього готові. Бажаю влучних та безпечних пострілів (якщо по ОДІЧАЛИМ, то тільки в ціль) З повагою!! Якщо то пишіть в лічку.