Винтовка Мосина, 1926г.

Тема у розділі 'Нарізна зброя', створена користувачем Ddim, 21 кві 2022.

1. Продавец Ddim

Ddim Obergefreiter

Повідомлення:
    86
    Так, ми з Вами розмовляли, резерв принятий.

Вахтанг подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Карабін AR-15 від польського виробника Son of Gun європейської якості у версії зі стволом 10,5 дюйма...
      99000 грн.
    2. Steyr AUG SA - ТАКИХ КОРОТКИХ БІЛЬШЕ НЕ ЗАВЕЗУТЬ!!! В 2015 році магазин ПЯТА СТРАЖА зміг сертифікув...
      233000 грн.
    3. Карабин Savage 110 FCP HSP 26" кал. 338 Lapua Mag. Дульная резьба - 5/8"-24 UNEF Сошки Ha...
      53000 грн.
    4. Sako TRG-42 .338lm, 1:10, довжина ствола 510мм(загальна 1020мм). Вага 5,1. Захист різьблення (2),зам...
      130000 грн.
    5. Sero Lynx GM6, 50 BMG ЕКСКЛЮЗИВ!!! 4-тий карабін в Україні Офіційно не постачався!! Доставлятися НЕ...
      902500 грн.
  3. Nik- Nik

Nik- Nik Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Місто КИЇВ
    Доброго дня !!! Я так розумію зброя вже продана?

4. Продавец Ddim

Ddim Obergefreiter

Повідомлення:
    86
    В дійсний час зброя в резерві. У разі відмови резервіста я Вас повідомлю.

Simo Suomi подобається це.
  5. Simo Suomi

Simo Suomi Leutnant

Повідомлення:
    1.244
    Адреса:
    г. Киев
    Ну як для коллекції цікаво. Враховуючи такий вибір зброї. Як що, то раз в пів року відвести душу))) то не погано)) А дійсно що з цим єкземпляром з кучністью 26 року, та ще драгунська)) . Бо через мене пройшли з 41по 46 ріку. Як на мене, то НЕ ЗІГРІЛО))
    До того, оптика як з тих часів, кронштейн Кочетова. На вигляд не погано, цікаво...
    З повагою.

Останнє редагування: 26 вер 2023
    VIKTOR 243, Otryta та kripers338 подобається це.
  6. Продавец Ddim

Ddim Obergefreiter

Повідомлення:
    86
    Групу не міряв. Карабін не зовсім для високоточки. Спуск не 400гр. Тарілки для спортінгу на 100м впевнено знищуються. Всі додаткові питання прошу в особисті. З повагою!

med-optorg подобається це.
  7. Simo Suomi

Simo Suomi Leutnant

Повідомлення:
    1.244
    Адреса:
    г. Киев
    Не подумайте що Я охітів обхаяти цей карабін. Дійсно на ті рока УСМ можна було регулювати. І ресівер ствольної коробки граненний не то що КО 91/30
    В цілкому данний єкземпляр цікавий. Ясно что не високоточка))) Вам успіху в продажі!! З повагою!

VIKTOR 243, Otryta, kripers338 та ще 1-му подобається це.
  8. Вахтанг

Вахтанг Stabsgefreiter

Повідомлення:
    122
    Доброго здоров'я ! Козаки ! Намірів відмовляться не маю !

9. Simo Suomi

Simo Suomi Leutnant

Повідомлення:
    1.244
    Адреса:
    г. Киев
    Доброго дня генацвалі, ніхто Вас не відмовляє. Дійсно цікавий єкземпляр!! Просто треба знати можливості застосування будь якого калібру. Кому то подобається виїхати пошмаляти,
    побабахкати))) Іншім, отримати задоволення збирати отвори на мішенях (кучність) Тому, будьте до цього готові. Бажаю влучних та безпечних пострілів (якщо по ОДІЧАЛИМ, то тільки в ціль) З повагою!!
    Якщо то пишіть в лічку.:beer::beer:

Останнє редагування: 26 вер 2023
    VIKTOR 243, Otryta, kripers338 та 2 іншим подобається це.
  10. Продавец Ddim

Ddim Obergefreiter

Повідомлення:
    86
    Всім дякую! Тема закрита.