Це так званий PPS-43C 2010-го року, виробництва Радомської FB. Затвор і шептало зроблені для одиночної стрільби, а приклад приварений - по-тутешнім законам класифікуєтся як пістолет. При бажанні і лишніх грошах затвор можна привести в дію, тоді воно класифікуєтся як short bore rifle, тобто обріз. І як ще є лишні гроші можна почепити систему спуску hellfire, тоді валить чергою.
Доречі, а що, ви в Україні вживаєте до реконструкці речі виготовлені в період 1939-1945? Я вважаю абсолютно нормальним використання правильних реплік, копій спорядження чи відповідне спорядження повоєнного періоду якщо воно відповідає такому що використовувалось під час війни.
Це не показник,абсолютно. " При современном развитии печатного дела на Западе напечатать советский паспорт-это такой пустяк, что об этом смешно говорить..." О.Бендер Покажiть фото,будь ласка. Якщо е якiснi реплiки,то я використовую iх.Незважаючи на те,що ,як правило, вони дорожчi за оригiнал(я про спорядження)...
Спеціально фото планшетки не маю, ніколи не думав що треба буде комусь щось доказувати. Як не забуду - буду вдома сфоткаю. Планшетка придбана у Києві. Оригінал. На місці в Чикаго підремонтоване дно і кілька швів біля горловини.
Менi не треба нiчого доводити. Подивiться ось цю тему http://reibert.info/threads/польові-сумки-РККА.323218/ там е фото всiх рiзновидiв польових сумок РСЧА/ЧА часiв вiйни.Якщо Ваша вiдрiзняеться,роiбiть висновки на який перiод ii доречно використовувати.
загалом красиво - а що у 2-х хлопів галіфе як шаровари у запорожців? - щось мазепинка на санітарці якось виглядає....мммм...неорганічно. не її то. - мазепинка у кулеметника, звичайно, може бути "що сам пошив", але як у кожної речі є типовий крій. і його намагалися повторити. а такий дуже опущений дашок не робили.
Як на мене - така самісінька, але виставлю фотку - то оціните. ... Блін, так то ж і є моя! Запорожець мені її продав
ага. і клеймо 45 року. а Гімназист все стверджує що такі тільки з 46 року були є бо бач ніхто такого раніше 46 року не бачив... От тільки наказу так ніхто і не дав на 46 рік. А це вже вибачайте не воєнний час, загубитись не міг...
А хтось знає що то за планшетки такі часто зустрічаються на повстанських світлинах - великі, що аж розіпхані різними особистими речами що заледве клапан закривався...
то звичайна 32 року зразка. У неї 1 відділення трохи товстіше за інше, от і пхали все що влазило. Ти і в свою можеш теж багато напхати, тільки треба захотіти..
ти взагалі те клеймо бачив про яке зараз мова іде? Ну то і не треба говорити про те чого не бачив... Спитай у САМа.
Я тільки одне не зрозумів, а чим післявоєнна магазинна сумка на ППШ відрізняється від воєнного періоду? Зелений колір проти жовтого?
На послевоенной нету кармана под машинку для зарядки.Пошиты намного аккуратнее и именно на той,что на фото петельки из крашенной кожи
Продовжуємо тему. ^ за таке носіння пояса ніженьки треба повиривати. Виявилося шо вони тово... сі знают =)