Війна з якого року ?

Тема у розділі 'АТО, ООС 2014-2022', створена користувачем Tayler, 2 гру 2024.

1. Кайзеровский офицер

Кайзеровский офицер General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    5.060
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Як на мене мінімум з 2008-го. І справа не тільки в Грузії на той час ті події з анексією Крима порівнюють. Газовий шантаж і санітарного лікаря Онищенко хтось пам'ятає ще? Гібридна війна почалася спершу економічно. Проти України пропаганда росіян ще до Майдану 14-го почала аудиторію настоювати. То газ крадемо мовляв, то цукерками травимо. Події в Криму вже лягли на промиті мізкі.

G222G, Hirurg ss та LySS подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Ак 12 результат влучного пострілу який зробив деактив автомата разом із власником Приклад працює...
      10000 грн.
    2. Назва - 6Ш117 Стан - стан нового Матеріал - Кордура,поліестер Комплектація - Жилет Розмір - універса...
      8500 грн.
    3. Приціл нічного бачення 1пн141-1 СВД В хорошому стані, лише косметичні недоліки по корпусу. Еоп чист...
      28000 грн.
    4. 2800 грн.
    5. Все по фото.Гостомельський десант.Пробував не тече.
      350 грн.
  3. oleg7773331

oleg7773331 Oberschütze

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    2
    Повідомлення:
    34
    Адреса:
    Біла Церква
    зі створення на політичній карті світу їбучої кацапії

Mopo, Кайзеровский офицер, G222G та 3 іншим подобається це.
  4. G222G

G222G Gefreiter

Повідомлення:
    34
    Адреса:
    69031
    Кацапы всегда считали Украинцев низшей расой, хотя сами есть более недоразвитыми существами.

Война идёт много лет, потому что мы умный и продвинутый народ........

BerserkHarakternikov подобається це.
  5. BerserkHarakternikov

BerserkHarakternikov Schütze

Повідомлення:
    2
    Адреса:
    Украина
    Вважаю з 2014! Тому, що почав боронити неньку саме з цього року і по теперішній час. Але з роками аналізуєш як хробаки готувались до цієї компанії... що дуже і дуже давненько, на мою думку з 1991 року вони вже усвідомили і узгоджували плани по окупації нашої рідної неньки. Вони спробували о. Тузла, зрозуміли, що зробили не так, відпрацювали помилки і почали грати на підкупах, шантажах та змогли розхитати лівий і правий берег. 2014- рік був початок, 2022-рік це середина і це ще не кінець

Mopo, G222G та Hirurg ss подобається це.
  6. alekaho100

alekaho100 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    57
    Адреса:
    ua
    Яка війна? Війну ніхто нікому не оголошував. З 2014 це АТО, потім ООС. А з 2022 це збройна агресія. Ніде в жодному офіційному документі нема формулювання ВІЙНА.

G222G подобається це.
  7. Т М 2

Т М 2 Oberschütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    11
    Якщо говорити чесно, для мене особисто війна почалася 24.02.2022 року (особисто став в стрій — в травні 2022-го). Я з центральної України, у моїй родині не було учасників АТО, і я добре розумію, скільки грошей та часу тодішня влада витратила на те, щоб такі, як я, не сприймали події з 2014 року як повноцінну війну. Зараз я вже усвідомлюю, що вона фактично триває щонайменше з 2014-го, а по суті — й раніше. Але якщо відповідати саме про мій особистий досвід, то для мене війна почалася у 2022 році.

Komplekt, Hirurg ss та Otryta подобається це.