собирайте , когда-то наберется на орла ( хоть и сборного , но аутэнтичного) Ищите рядом - там лапы со щитком лежат
Амулет =молния=хорош, как -то за сезон штук 10 разных типов находил и хотел даже начать их коллекционировать, но по чуть-чуть продал всех. Орлика помню на одной корчме за три года собрали все части. Интересная штуковенция попалась Вам в виде распределителя( на уточку похожа), подобные находил, но от Вашей отличались. Находки очень приятные и душевные, с чем Вас и поздравляю
Доброї ночі!Вчора трохи погуляв знайшов амулет сокирку ,таких розмірів ще не бачив,нажаль трішки зламана,але всерівно приємно.
Доброго вечора!Перше вересня сьогодні і вийшов непоганий коп,одним словом алелуя.Попався бубенчик гіганських розмірів ,з залишками позолоти, і перший в цьому році пижик.
Доброго ранку .Вчора була золота погода ,тож виїхав трохи в поля.Також закину пару фото з попередніх виходів.Попалася така ароматничка ,жаль трохи з втратами.
Доброї ночі всім.Давно не писав і не викладав фото .То небуло часу,то натхнення.Вчора збулася моя мрія,і я думаю мрія кожного з нас ,хто захворів невиліковною хворобою під назвою "КОП" кину пару фото з виходів ,і в кінці ті фото з яких почалася ця писанина.
Ну і на кінець такий Філіп .трохи порівняв.Всім бажаю добра,злагоди,миру і хороших сигналів під катушку.Сезон ще не закритий.
Доброї ночі.Було пару виїздів практично нульових,але вчора трішки підфартило.Випробовував equinox800 не e- trac,aле також не поганий,взяв для сина.