Видеообзоры оружия и снаряжения.

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Patr1ot, 9 лип 2016.

1. Patr1ot

Patr1ot Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    763
    Конкретно в том случае действительно оговорился. Информации много, бывает допустишь опечатку, когда готовишь сценарий. Насчет ПМ, то год назад делал аккурат на него обзор, там собран весь фактаж про этот пистолет. А так, спасибо, что смотрите видосики :) Могу заверить, что это довольно нелегкий труд, состоящий из многих этапов подготовки и производства. То, что Вы видите это конечный продукт. И конкуренция довольно большая, поэтому каждый обзорщик старается экспериментировать, чтобы вывести свои видеоролики в топ просматриваемых. С ув.

kajaba та Kovach85 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. высечки 12 калибр
      200 грн.
    2. Предложу новые пули 7.62 ТТ,ППШ, свинец в оболочке, не магнитятся. В лоте 100 пуль.
      1250 грн.
    3. Продам прес для спорядження нарізних набоїв… За висотою дозволяє споряджати всі види набоїв до 308 W...
      4000 грн.
    4. (в наявності 4 шт.)
      У нашій колекції з’явилися нові коробки ( limited red ) на 37 набоїв (12+12+12+1). Ці коробки стан...
      340 грн.
    5. Сайзер гильз маузер 7,92×57, хорошее состояние но игла декапсюлятора отломана. Она там сменная, по м...
      500 грн.
  3. Patr1ot

Patr1ot Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    763
  4. $.T.A.L.K.E.R.

$.T.A.L.K.E.R. Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    583
    Адреса:
    UA
    може варто визначитись з аудиторією?
    для домогосподарок відео може й нормальне, а для любої знайомої зі зброєю людини дуже багато невідповідностей - не знаю правда, навмисних чи випадкових...
    дивився пару ваших оглядів - чесно скажу, не сподобалися...
    там де ви порівнюєте калашмати з аркою схоже на чергову кацапську пропаганду "дуже надійного калаша" і обсирання "складної ар-ки з кучею мілких деталей"
    там де про ножі взагалі незрозуміло за яким критерієм обирали популярність в топі... НРС входить в топ-10? не смішіть мої підкови (с) а глок 78 відсутній
    там де про рушниці, також незрозумілий критерій топ-10... лише кацапська зброя? так тоз-106 не користується попитом навіть у кацапів... не лише кацапська? тоді чому відсутні класика жанра на кшалт мосс500/рем790?

СЕО - частина моєї роботи, і як в любій роботі, тут є свої правила. Я вам раджу не допускати помилок спеціально під сео... так, в короткостроковій перспективі ви можете отримати незначний траф, але в довгостроковій перспективі трафік отримає більш якісний продукт.
    просто старайтеся робити якісний продукт, без таких "кричащих" невідповідностей, і все буде добре (с)

І якщо ви з України, то спробуйте робити відеоогляди в українських реаліях, не треба підлаштовуватись під кацапів :)
    наприклад зробіть топ-10, нормальної зброї а не тільки кацапської
    P.S.
    Сам прожив в кацапстані 8 років, ще до війни... тоді він називався Росією...
    У них специфічне законодавство, завдяки якому можлива така маячня як "сайга"
    Справа в тому, що їм не дозволено нарізну зброю як у всьому цивілізованому світі - потрібно спочатку мати стаж володіння гладкостволом не меньше ніж 5 років... а "щось схоже на калаш" хочеться вже тут і зараз, тому й купують сайгу... а полюють переважно або з двудулкою, або с мр-кою
    тому дуже дивно бачити в вашому топі аж три сайги і "смерть председателя", і водночас відсутність справді популярних рушниць

Большой Макс та Kovach85 подобається це.
  5. Patr1ot

Patr1ot Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    763
    Видимо невнимательно смотрели. Глок78 там присутствует. Рейтинги действительно составлены субъективно. Сколько людей, столько и мнений. Вам не нравится, другим нравится. Все равно найдется человек, которому не понравится, какое бы идеальное видео не было. Про рем790 и мосс500 есть видео 10 лучших помповых ружей. Насчет российского и другого оружия, там вепри, сайги, иж, тоз, мц, эти стволы до сих пор популярны в Украине, а советские ружья многим достались по наследству, от этого никуда не денешься. С удовольствием сделал бы видео про топ 10 украинских гладкостволов, но к сожалению кроме нарезного зброяра показывать особо нечего. В дальнейшем будет и другое оружие миров брендов. Если будет профит, так как на сегодняшний день канал ничего не приносит, кроме благодарностей в комментариях. Не оценивайте канал по топам, посмотрите обучающие ролики, например "Все про гладкоствольные патроны", там много интересной информациии. С ув.

6. kajaba

kajaba Hauptmann

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    2.150
    Адреса:
    Винница, Украина
    Гладкоствольная Сайга (некоторые модели) и Вепрь - это прекрасные магазинные полуавтоматы. Да, для охоты малопригодны, но это не значит, что они хуже мосса или рема. Просто надо понимать их назначение. А это спорт/околоспорт и прекрасный образец гладкоствольного штурмового оружия.

Patr1ot та yuriv подобається це.
  7. Р а д і с т

Р а д і с т General-major

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Підтримую на 100%!!!
    Хлоп абсолютно не розкриває жодної теми. Набір картинок і слів. Звичайний ютуб- заробітчанин, халтурник.
    Така в мене склалась думка про ці "огляди"

trubik1979, Gogi 514 та Большой Макс подобається це.
  8. $.T.A.L.K.E.R.

Повідомлення:
    583
    Адреса:
    UA
    признаюсь, колись чуть не купив сайгу... пропонували 12к і 410к... як і багатьох власників, підкупила схожість с калашматами та зручність щоб перевозити в машині, у варіанті 12к можливо ще для хоумдефенса... вдячний добрим людям що відговорили :)
    хоча якщо запропонують 410 тисяч за 5-6, може й не получиться відговорити ще раз... 12к не візьму навіть даром - настільки часто клинила, що довіряти такій зброї не можу

якщо критика піде на користь автору, то і якість оглядів повисеться
    а щодо ютуберів - знаю людей що за допомогою ютуба автівку купили :)
    1000 переглядів в англомовному сегменті здатні принести 70-80 центів, так що не сама погана робота...

bullrot та Большой Макс подобається це.
  9. Patr1ot

Patr1ot Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    763
    Это Ваше личное мнение. Смотреть Вас никто не заставляет. В этом и преимущество ютуба. Ищите другой контент, который Вам будет интересен.

10. Patr1ot

Patr1ot Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    763
    И в чем заключается критика? Не вижу конструктива. В чем должно повыситься качество? Этот контент не направлен на англоязыяный сегмент, поэтому с просмотров фактически нет дохода. Если критикуете, предлагайте. А так, это просто хейтерство. Если в конкретном видео с чем то не согласны, то оставляйте под ним комментарий, иначе просто засоряется тема. С ув.

Останнє редагування: 3 вер 2017
  11. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Саме так я й чиню.
    А Ви чините не дуже коректно, мало того, зовсім без поваги до глядача, розміщуючи на зброярському форумі такі недолугі "кіно".
    Ви зрозумійте, тут мова не про критику, не йдеться подобається, чи ні. Тут справа в тому, що Ви неправильно обрали цільову аудиторію.
    Контент "для домогосподарок" тут мало кому цікавий.
    Підвищуйте рівень, додайте хоч якоїсь конкретики...

$.T.A.L.K.E.R. та Gogi 514 подобається це.
  12. Patr1ot

Patr1ot Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    763
    Снимите авторское видео, наберите в ютубе на нем 300 реальных лайков и не больше 10 дизлайков (соотношение 300 к 10) и потом нам будет о чем поговорить про недолуги кино. Да и мой комментарий выше к Вам тоже относится

13. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    От ти сам починаєш підходити до суті, а саме що може на ютубі комусь то цікаво, а на зброярському форумі ні.
    Щодо пропозиції піти в режисери, хлопче, як мені буде потрібна твоя порада в моїй професійній діяльності, я до тебе обо'язково звернусь. ;) А радити мені знімати кіно не треба, мені це нецікаво і було б соромно таке знімати, а тим більше заробляти таким чином. Не люблю халтуру.
    Ти трохи охолонь і спробуй осмислити про що тобі кажуть. Проблема не в твоєму кіно, а в тому, що зазвичай назва твого кіна не відповідає його вмісту. Все ну надто поверхнево іноді просто смішно.

bas-63 подобається це.
  14. kajaba

kajaba Hauptmann

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    2.150
    Адреса:
    Винница, Украина
    Господа, при всем уважении, как разница, кто и как снимает? :) Это же своего рода творчество! Тут принцип такой: "Я художник, я так вижу!". Да, есть вопросы к наполнению видео и т.д., и хорошо, что есть критика. Но тогда проще не смотреть этот канал. Сам иногда снимаю, и понимаю, что это действительно труд. Авторское видео - это мнение автора о чем-либо/ком-либо, и оно может не совпадать с мнением большинства, и это нормально. Сам веду канал на оружейную тему. В своих видео я даже не пытаюсь выяснить какие-либо ТТХ оружия, которое обозреваю, не придерживаюсь никакой системы изложения материала и т.д. Делаю просто для удовольствия и не ставлю задач по заработку. Думаю, тут ситуация аналогична.

bullrot та Patr1ot подобається це.
  15. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Перепрошую, Ви особисто щось для себе корисне винесли з цієї творчості? Мова йде не про заборону знімати, а про трансформацію кількості цього відвертого відеоспаму в якісний матеріал. Автор позиціонує своє відео, навіть не відео, а аудіо як навчальний матеріал. А до цього жанру свої вимоги.

$.T.A.L.K.E.R. та Большой Макс подобається це.
  16. Patr1ot

Patr1ot Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    763
    Во-первых Вы перешли на личности, называя меня на ты. Этим показываете уровень своей культуры. "Хлопче" будете называть своих друзей. Во-вторых Вам сказали, что снимать и какой контент снимать, не Ваше дело. В-третьих, благодарных комментариев на канале сотни, зайдите ознакомьтесь. В-четвертых я на этом форуме не первый день, эту тему создал также я, поэтому имейте уважение к чужому труду

17. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    По-перше Ти чи Ви це є типове звернення до людини. По-друге, Хлопче - це звернення до молодшої людини. В-третє, мені не цікаві відгуки домогосподарок про халтуру. А на мою думку то є банальна халтура, що перейшла в спам. В-четверте, роби що хочеш. Вважаєш, що ти робиш щось корисне, вважай. Я не твій глядач :)

bas-63 подобається це.
  18. rossvin

rossvin Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Винница
    Выскажу и я свое мнение об "ютуб-творчестве". Я не против авторского видеотворчества, есть действительно интересные и познавательные обзоры.Но иногда не до конца раскрываются нюансы чего-то, и некоторые зрители попросту вводятся в заблуждение. Ну например, промерка ствола АК калибрами, да нужно почистить ствол, слегка смазать и потом толкать калибры, но есть одна мелочь, о которой никто не говорит,- если после подготовительных работ допустить легкий удар ствола АК с газовой трубки в ствол сыпется нагар в который может и упереться промерочный калибр. Вроде мелочь, а уже могут быть иные результаты.

$.T.A.L.K.E.R. та Patr1ot подобається це.
  19. $.T.A.L.K.E.R.

Повідомлення:
    583
    Адреса:
    UA
    якщо справді не бачите конструктива, то перечитайте повідомлення ще раз
    якщо критика не подобається, то навіщо сюда постити? Значна кількість форумчан є власниками зброї, а власники зброї - зазвичай люди самодостатні і непогано знаються "в темі", тому контент що містить відверту "воду" їм малоцікавий.
    вам чесно і об`єтивно вказують на недоліки в ваших відео, а ви замість подяки ображаєтесь
    P.S.
    В одному з відео деякі рушниці виробництва окупантів ви назвали "вітчизняними", тому, гадаю моє запитання особисто до вас не буде виглядати дивним:
    Чий Крим? До якої країни належить півострів?

Р а д і с т та Большой Макс подобається це.
  20. Большой Макс

Большой Макс Major

Повідомлення:
    2.665
    Адреса:
    г. Черкассы
    ... о Тема развитие получила ...

bullrot подобається це.
  21. Patr1ot

Patr1ot Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    763
    Тоз, Иж, Мц, произведенные к советское время я считаю отечественными ружьми, так как большинство наших охотников пользуются ими до сих пор. Охотничьи ружья оружие оккупанта? Что за бред? Оружие оккупанта это винторезы всс, валы, тигры и т.д. Кстати благодарю за комментарии, эта тема в топе ветки ;)

bullrot подобається це.
  22. Patr1ot

Patr1ot Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    763

kajaba подобається це.
  23. Большой Макс

Большой Макс Major

Повідомлення:
    2.665
    Адреса:
    г. Черкассы
    Разве на моссберге 500 есть штатные крепления для штык-ножа (напр. для М9)? Интересует именно 500-я модель, т.к. на 590-м крепление штатно есть

24. Patr1ot

Patr1ot Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    763
    У америкосов всё есть

Images:

DSCN2525-1.jpg
    image.jpg
  25. Большой Макс

Большой Макс Major

Повідомлення:
    2.665
    Адреса:
    г. Черкассы
    Так это модель со штатным местом под ш\нож или личный тюнинг владельца? Можете дать инфо. (название) модели 500-го ?

26. Patr1ot

Patr1ot Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення: