Видео работы саундмодераторов, кому то будет очень интересно!

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Yrii, 16 січ 2018.

1. Петр Сидоров

Петр Сидоров Oberleutnant

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    Нажаль я не в США і не ловлю там злочинців - мені вистачає війни у власній країні, котра вже 6й рік триває і кінця не видно ще.

HBG подобається це.
    1. В калибре 9х19, 9х21. На 15 мест.
      2000 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Отличительные особенности: Сделан из титанового сплава , почти на 50% легче, чем другие ударники; Дв...
      1100 грн.
    3. (в наявності 7 шт.)
      Поршень выполнен из титана , имеет высокую прочность, в 2 раза меньший вес (в сравнении с заводским...
      1150 грн.
    4. Предлагаю боевую личину затвора систем AR-15! В комплекте всё что на фото! Состояние новое!
      5000 грн.
    5. (в наявності 5 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      1699 грн.
  2. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    Я теж знаю інший випадок - командир танку стріляв у підара, що був поруч з танком, з штатного свого АПСу, з люка башти, але набої скінчились раніше, ніж він влучив в підара... 20шт було в магазині. Аби не було поруч одного солдата з автоматом, то ми би мали труп командира танку.
    Як гадаєте пістолет форт-14 в цому випадку був би кращий? :D

Вобщем випадків в мене є трохи для життєвого досвіду, а тому ще раз повертаємось до слів поважної людини з 2ма пунктами...

Останнє редагування: 24 бер 2020
    HBG подобається це.
  3. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    Не наш випадок))) Проблеми поліцаїв в армії немає - від слова зовсім, бо її там не існує. Знаєте чому? В арміях ніхто не вчить не стріляти в серце, бо там завжди є бронежилет (принаймні так завжди вважається ), а тому стріляють в голову та шию. І я ще жодного разу не чув, щоб ціль продовжувала атакувати з розвороченою головою та мізками назовні, або з розбитим хребтом. Поліцаїв навпаки натаскують до рефлексу стріляти в тушку - звідси всі ці випадки.

HBG подобається це.
  4. polnik2705

polnik2705 Feldwebel

Повідомлення:
    280
    Адреса:
    Киев,
    Упс....впервые такое слышу. Это в какой армии учат не стрелять в тушку?
    Что-то меня персонально смущает это утверждение......ну то такое.....персональное смущение.
    И Вы, все ещё на войне?

5. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    від того що Ви щось не чули, чи не бачили, ото щось нікуди не зникне. Думаю ,що є дуже багато речей, про котрі б ви почули вперше.))) Ви особисто можете стріляти куди вам більше до вподоби, аби лише не вийшло так, що то буде останній ваш постріл... бо тушка в броніку майже завжди у відповідь влучає - така невтішна статистика.

Вам звіт надати про точку перебування зараз і по планам подальших переміщень?

HBG подобається це.
  6. polnik2705

polnik2705 Feldwebel

Повідомлення:
    280
    Адреса:
    Киев,
    Нет, отчет о Вашем месте пребывания мне не нужен. Я просто поинтересовался: воюете Вы ещё или уже нет?
    Это первая вещь о которой я услышал впервые (то, что учат не стрелять в тушку). В программе боевой подготовки таких установок нет.
    Ну то такое......Тут у меня одна фотка завалялась, как раз стрельба с ПБСом, сделанным некими умельцами с соблюдением всех расчетов и прочего.
    Хм.....ну может ПБС так и должен работать? Делали специально под этот ствол
    226616370_47050.jpg
    Правда больше мы его не использовали.....Стремновато как-то.

Yrii, HBG та radiowaveserfer подобається це.
  7. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    Кирилова іграшка? Судячи по фото можу спробувати вангувати - ПБС цей робив Рома у Новій Каховці... їх ще навесні 16го я з матами їх казав не робити, але ж сонечки просють, а він же тіпа ж патріот - не може відмовитись, то робив "лише для своїх" ,от тільки на ремзаводах ЦРАО повно зіпсованих стволів саме такою єбалою, ну або схожою на цю.

Взагалі розумні люди для таких набоїв ПБС не роблять (його неможливо зробити в прийнятних габаритах та в розумній вазі). Аби Ви читали/вивчали/аналізували літературу та результати дослідів від Фахівців різних країн (включно і совок та запорєбрік), а не купували (замовляли через волонтерів) ху...ню від шарлатанів/ділєтантів, то у Вас би ніколи не було таких запитаннь.

Я Вам відкрию "таємницю" - в програмі БП (і в Курсі стрільб) Ви багато чого цікавого не знайдете, але воно існує в житті, бо певними людьми збирається інформація, систематизується, аналізуєтся і впроваджується в деяких підрозділах, що приносить очікувані результати в роботі і зменьшує наші втрати. Але нажаль ця системність не всеосяжна і більше тримається на фанатах своєї справи, ніж то має бути, звідси і те, що ви мало про що чули, або не чули зовсім. Хоча моя осбиста думка - це все має впроваджуватись більш масовано, але... не при цій владі і не при цих керманичах.

На останок ще одна "таємниця" - розрахунків тії єбали не було взагалі, бо аби їх робили (можете зайти на сайт Імкаса за посиланням вище - там досить багато корисної інфі та перелік літератури, що говорить про системність і фаховість людей в питаннях проектування ПЗУВ), то ви би першими розрахунками під цей калібр , 12,7*108, вийшли би в такі габарити, що перехотіли би його робить.

Останнє редагування: 25 бер 2020
    BravoLA та HBG подобається це.
  8. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    ПБС робиться не під ствол ,а під боєприпас!!! Ствол - це вже конструктивні особливості при виконанні. Решту я не буду писати тут - по-перше це дуууже багато, а по-друге воно і так відомо (інформації безліч, тре її тільки знайти і правильно використати).

HBG та Стрелок1 подобається це.