видалення тем

Тема в разделе "Модерування", создана пользователем Semargl, 10 дек 2012.

1. Semargl

Semargl Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    73
    Лоты
      на продаже:
    33
      проданные:
    191
    Всім привіт, в можливостях для членів Клубу "REIBERT.info" зазначено, що я можу закривати особисто свої теми, на своїй сторінці я не знайшов відповідної функції, прошу розяснити як це можна робити, так само я не можу знайти функції для редактування теми.
    наперед всім дякую за відповідь

2. Интересные лоты

1. Камера бпла та є ще уламки від самого крила та електроніка
      23000 грн.
    2. Боковий кронштейн для прицілів 1пн93, 1пн141, 1пн140 Вищий за штатні кронштейни АК 74 - на 1см Підхо...
      1700 грн.
    3. Без бойової частини. Вся єлектроніка на місці і не виймалась. Гвинт пошкоджений під заміну. Двигун...
      400000 грн.
    4. Старинная вещь. Клинок ручной ковки , стальной ( магнитится), с клеймом мастера. Натуральная кость,с...
      2355 грн.
    5. (в наличии 60 шт.)
      Продам чеські патрони флобера. 10 гривень штука. Переобжаті обжимкою.
      10 грн.
  3. mushichok

mushichok General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    231
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    372
    В верхней панели, над заглавием темы есть кнопки -"Опции темы", "Поиск в теме".
    В "Опциях" есть подпункт - "Опции администрирования" - "Закрыть тему". Ставите галочку и жмете - "Выполнить действие"
    С ув.

4. Semargl

Semargl Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    73
    Лоты
      на продаже:
    33
      проданные:
    191
    вже робив, заходив, нажимав, вибиває сторінку з написом

...Semargl, вы не имеете прав для доступа к этой странице. Это может быть вызвано несколькими причинами:
    Ваш аккаунт имеет недостаточно прав для доступа к этой странице. Вы пытаетесь редактировать чьё-то сообщение, использовать административные полномочия или прочие опции ограниченного доступа?
    Вы пытаетесь написать сообщение, но ваш аккаунт отключён администрацией или ожидает активации....

5. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    22
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    34
    Дана можливість поширюється лише на теми торгових розділів. Якщо Ви ведете мову про такі теми - значить якийсь глюк.